Horoskop

Mesečni horoskop za Avgust 2019

Povzdignimo svojo energijo

Pogum, moč , razjasnitev. Te besede naj te vodijo v mesecu avgustu. Uporabi jih in ustvari svojo posebno afirmacijo, ki jo boš ponavljal/a vsak dan. Z njo boš lažje manifestiral/a svoje želje in cilje.
Avgust je mesec moči, saj se napaja z energijo dokončanja. Vse negotove in nedokončane stvari bodo dobile svoj zaključek, kar nam bo omogočilo, da bomo v jesenski čas vstopili z jasnimi cilji, odločnostjo in samozavestjo.

Oven
(21. marec – 20. april)

Kateri je najboljši način, da narediš vse, kar je možno, da so ljudje okoli tebe srečni in zadovoljni? Avgusta bo to vprašanje v ospredju, zlasti 1. in 2. In kakšen je odgovor? Odgovor je, da obstaja več odgovorov. Seveda je zelo lepo, ko svojim najdražjim pokažeš, da jih imaš rad/a in da ti je mar zanje ter jim pomagaš, a pomembno je tudi, da si sam/a srečen/a in zadovoljen/a (ter zdrav/a). Si na delovnem mestu vesel/a? Si srečen/a v odnosu? Razmisli in razišči vse možnosti. Šestega in sedmega v mesecu bodi pozoren/a na dogajanje okrog sebe in ničesar ne prepusti naključju. Na poti, natančneje 12. in 13., se boš srečal/a z manjšimi ovirami, ki pa te ne bodo zaustavile, ampak pokazale, v kateri smeri moraš napredovati. Zato se ne ustavi, ampak preuči situacijo. Dobre novice te čakajo 14. in 15. avgusta, ko se ti bo odprlo veliko vrat k uspehu. Pri tem bo pomembno, da boš prisluhnil/a intuiciji, ki ti bo med 20. in 22. pokazala pravo pot oz. boš z njeno pomočjo sprejel/a pravo odločitev. Konec meseca bo tvoja energija poskočila, zato lahko pričakuješ uresničitev želje ali dveh. Še preden boš vstopil/a v jesenski mesec, pa razmisli, kaj te čustveno bremeni.

S Sri yantra mandalo boš lažje sledil/a svoji intuiciji in sprejemal/a prave odločitve.

Bik
(21. april – 21. maj)

Prvega v mesecu boš čutil/a nekaj frustracij, saj ti bo rutina močno presedala. To se bo nadaljevalo nekaj dni, zato se bo avgust začel malce bolj apatično oziroma nejevoljno. Ampak, zakaj bi se konec koncev prepustil/a takšni energiji? Namesto, da bi na to gledal/a kot na val dolgočasja, bi lahko to »fazo« sprejel/a kot priložnost za popolno sprostitev. Ta čas bi lahko izkoristil/a za sproščujočo masažo, obisk savne, za sprehod po naravi … Ne pozabi: ti si arhitekt/ka svojega življenja, zato ustvari nekaj lepega! Po slabem tednu dni »brezdelja« boš moral/a nekaj več pozornosti usmeriti k financam in pregledati vse stroške. Čemu se lahko odrečeš? Kaj lahko bolje storiš? Morda se boš pri tem dejansko zabaval/a, če boš k denarnim zagatam pristopil/a kot k sestavljanki. Nikar pa zaradi tega ne pozabi na svoje prijatelje in si 12. ter 13. v mesecu vzemi čas zanje. Če se z njimi ne boš zabaval/a, bodo delavni dnevi bolj naporni in stresni. In stres te bo vsekakor spremljal v avgustu. Drugo polovico meseca, zlasti 16. in 17., posveti ljubezenskemu področju. Romantična povezanost lahko s časom preraste v nekaj več, zato se med 23. in 24. pripravi na naval novih čustev. In to ti bo všeč! Zaključek meseca bo izjemno pozitiven, pazi pa le, da te ljubosumje ne bo preveč prevzelo.

Z obeskom Sonce in luna s kristalom rdeči jaspis boš lažje prepoznal/a svojo moč in premagal/a trenutke dolgočasja ali pasivnosti ter se otresel/a ljubosumja.

Dvojčka
(22. maj – 21. junij)

Ljubezenski odnosi so super, super, super pomembni. In zelo romantična zveza ti bo skakala po glavi na začetku meseca. Prvega in drugega avgusta bodo v ospredju čustva. Tej romantični energiji (in velikem potencialu, da se razvije nekaj več) daj priložnost in veliko pozornosti. Odnos si bo to zaslužil. In tudi ti! Tvoj trud se bo hitro obrestoval, saj bosta 6. in 7. izjemno dinamična in vesela. Zaradi sposobnosti hitrega (in jasnega) odločanja bodo rezultati izjemni, včasih celo podvojeni. In ne le zasebno, tudi na poslovnem področju se ti obetajo premiki. Še posebej v skupinskem delu lahko pričakuješ uspehe in podporo. Če se boš zaradi nekaterih dejstev 12. ali 13. počutil/a malce zmedeno, se posvetuj s svojimi kolegi. Vsako delo, ki zahteva natančnost in analitični um, pa prestavi za nekaj dni. Ne bo ti žal, saj se boš tako izognil/a napakam. Pomembno bo, da si boš znal/a vzeti čas zase, da se ti energija in ustvarjalnost povrneta. Zato bodi kreativen/a, barvaj, riši, pleši. Pojdi na sprehod ter s seboj vzemi list papirja in barvice. Ali voščenke. Čas, ki ga boš namenil/a sebi, svojemu telesu in duši, te bo nagradil. Lažje se boš izrazil/a in pokazal/a, kaj v resnici znaš, kar bo pomembno 18. in 19. v mesecu. Takrat se ne umakni v ozadje, ampak bodi komunikativen/a. Tudi svojim ljubljenim povej, kaj čutiš in kaj si želiš. Med 25. in 27. jim posveti več svoje pozornosti. Nekdo te lahko preseneti s čudovito priložnostjo, na katero čakaš že nekaj časa. Ob koncu meseca pa si vzemi nekaj več časa za pregled življenja. Razmisli, kaj si želiš na področju kariere in kaj pričakuješ od ljubljene osebe oziroma koga si želiš imeti ob sebi.

Mir v umu in srcu boš lažje našel/a s pomočjo Mandale resnice, ki ti bo pomagala, da boš odprl/a svojo zavest in spoznala svoj resnični potencial. 

Rak
(22. junij – 22. julij)

Ah, družinska sreča! Včasih se ne zavedaš, kaj točno imaš, dokler tega ne izgubiš. Če boš prvega in drugega v mesecu pogrešal/a občutek domačnosti in ljubezni, se pogovori z ljubljeno osebo, svojim cimrom, ali če živiš sam/a, s samim seboj. Razmisli o svojem prispevku: pomivaš posodo? Opravljaš gospodinjska dela? Ali se temu izogibaš in je v kuhinji zato kup umazane posode? Nihče ne mara nepospravljene kuhinje, zato ukrepaj. Vzemi krpo in nekaj počisti. Presenečen/a boš, kako hitro se bosta v dom naselili sreča in blaženost. Po »napornem« čiščenju si vzemi nekaj dni samo zase: 6. in 7. avgust naj bosta samo tvoja. Privošči si masažo, pojdi na bazen, skoči v morje. Nikar ne zanemari svojega telesa, uma in duše. Energija okoli tebe bo na splošno dobra, tvoje ideje pa zanimive, zato ne bodi pasiven/a, ampak začni 12. in 13. v mesecu spreminjati svet (ali pa vsaj področje svojega dela). Pri tem pa ves čas poslušaj sebe in se sooči z vsemi vprašanji, ki se bodo porodila. Če boš 18. in 19. avgusta ignoriral/a svoje misli, tlačil/a in požiral/a občutke, boš kasneje to obžaloval/a. Obdobje med 20. in 22. bo ponovno bolj veselo in srečno, kar bo prineslo nov navdih, naval motivacije in ustvarjalnosti. Zaključek meseca (in poletja) bo čudovit, a zaradi tega ne pozabi na denar. Bodi varčen/a, zlasti 27., ko boš srečal/a nekaj lepih stvari, ki bi se zagotovo zelo lepo podale v tvoj dom.

Obesek Sonce in luna s kristalom ametist ti bo pomagal najti notranje ravnovesje in okrepil tok misli.

Lev
(23. julij – 23. avgust)

Ti si zabaven/a. Drugi so zabavni. Skupaj ste dvakrat bolj zabavni, če ne še več. Prvega in drugega v mesecu bodo v ospredju čustva in preprosta čustvena matematika: ena plus ena je nekaj čudovitega. Ena plus ena je neverjetna energija. Razumeš, kam pes taco moli? Pred tabo je obdobje izmenjave nežnosti in poljubov. Še posebej strastna bosta 6. in 7. avgust, ko boš s prav posebno osebo delil/a nekaj lepih trenutkov. Poskrbi pa, da ti čustva ne bodo zameglila presoje. Med 12. in 13. se ne boš smel/a igrati z denarjem, kariero ali željam srca. Nikar vsega ne stavi na eno stvar. Zakaj? Ker se boš opekel/a. Preden boš sprejel/a pomembno odločitev, si vzemi čas. Če boš potreboval/a nasvet, zaprosi zanj. Na poslovnem področju bo timsko delo prineslo veliko več rezultatov kot samostojno delo. In ko boš z drugimi delil/a svoje ideje, bo resnično zabavno. Sadove svojega truda boš žel/a že 23. oziroma 24., ko bodo v tvoje življenje vstopile spremembe. Pomembno bo, da boš vsako svojo potezo resnično, resnično premislil/a. Razmisli tudi, kaj si želiš, s kom si to želiš deliti in o kakšnem življenju sanjaš, nato pa k temu naredi en odločen korak naprej.

Energiji ljubezni se boš lažje prepustil/a s kristalom Črni obsidian, ki te bo obvaroval tudi pred ovirami.

Devica
(24. avgust – 22. september)

Če boš prvega ali drugega občutil/a, kot da si naredil/a korak nazaj (ali morda izgubil/a denarnico, zamudil/a avtobus itd.), ne preklinjaj svoje sreče. Saj veš: sreča včasih pride v preobleki. Sprejmi ta korak nazaj in počakaj, kaj se bo zgodilo. Morda boš presenečen/a nad razvojem dogodkov, zato bodi potrpežljiv/a in sprejmi vse novo, kar se bo zgodilo. Če boš 6. in 7. želel/a na hitro dokončati kakšen projekt, se boš srečal/a s preizkušnjo, saj boš moral/a dati času čas. Če boš poskušal/a prehitevati razvoj dogodkov, se boš opekel/a. Zato pojdi raje na sprehod in pusti, da drugi prispevajo svoj delež. Nadihaj se svežega zraka in si naberi novih moči. Te boš še kako potreboval/a, saj se bodo 12. in 13. stvari močno spremenile – pozitivno, zato brez skrbi. Kdo bi si mislil, kajne? Devica, 18. in 19. naredi vse, kar bo v tvoji moči, da bosta to odlična dneva (dejansko boš imel/a nadzor v svojih rokah, zato brez izgovorov). Posebno čarobna bosta tudi 25. in 26. avgust, ko te bo objela pozitivna energija. Podobno bo tudi konec meseca, zato bodi takrat drzen/a in naredi korak v neznano.

Z Zapestnico obilja in napredka boš lažje spustil/a določene stvari in zaupal/a v svojo notranjo moč.

Tehtnica
(23. september – 23.

Avgust se bo začel naravnost fantastično! Prvega in drugega bo vse potekalo po pričakovanjih, tvoja energija bo na vrhuncu, lasje bodo stali na svojem mestu, misli bodo jasne, besede pa bodo zlahka stekle z jezika. In vsi, s katerimi se boš želel/a dobiti, bodo veseli tvoje družbe. Vau! Naužij se sončnih žarkov in uživaj v pozitivnem dogajanju okrog sebe. Komunikativnost te bo daleč pripeljala, zato poskrbi, da se boš jasno izrazil/a, zlasti 6. in 7. v mesecu. Rezultati bodo izjemni in ti omogočili nadaljnjo rast. Vseeno pa se boš 12. in 13. srečal/a z manjšimi ovirami, ki pa ne bodo vplivale na napredek, a lahko zaradi njih malce preburno odreagiraš. Bodi pazljiv/a! Svoj ritem boš ponovno našel/a 16. in 17., ko se bo tvoja intelektualna energija uskladila z intelektualno energijo okolice. Super, kajne? Dobri rezultati se bodo nadaljevali, če boš pri tem sledil/a svoji intuiciji – četudi te bo ta napotila v telovadnico. Telesna aktivnost bo pognala kri po žilah in ti omogočila, da se lažje (in bolje) soočiš z vsem, kar ti bo življenje namenilo med 25. in 27. avgustom. Okolica bo občudovala tvojo vnemo, kar boš zaznal/a 28. in 29. Zadnjega v mesecu pa pazi, da se vse ne bo vrtelo okrog denarja. Zapomni si: denar ni vse!

Z obeskom Sonce in luna s kristalom lapis lazuli boš lažje izrazil/a svoje misli in pokazal/a svoje resnične sposobnosti.

Škorpijon
(24. oktober – 22. november)

V avgustu boš moral/a delati na potrpežljivosti in obzirnosti. Ko se boš znašel/a v situaciji, ko ti nekdo ne bo nečesa pravočasno dostavil, bo to odlična priložnost, da pokažeš svojo potrpežljivost. Na to se pripravi prvega in drugega v mesecu. Če boš štel/a do deset in globoko dihal/a, se boš lažje pomiril/a oziroma ohladil/a svojo jezo. In kaj bo to prineslo? Velike spremembe, seveda! Škorpijon, tvoja energija bo avgusta odlična, zato ne dovoli, da bi negativnost prevzela tvoje mišljenje (ali življenje). Med 3 in 5. boš zaznal/a prve premike, tudi stvari povezane z delom se bodo začele razvijati. Pri tem bo pomembno, da boš znal/a pokazati prijaznost in stremel/a k harmoniji na vseh življenjskih področjih. To se ti bo obrestovalo 10. in 11. avgusta. Če boš pri svojem pristopu tudi strateški/a in metodičen/a, si lahko po 15. avgustu nadejaš dodatne uspehe. Ne glede na dogajanje, bodi to, kar si in poslušaj svojo intuicijo. Ta ti bo pomagala, da boš med 20. in 22. naredil/a korak bližje k uresničitvi svojih sanj. Pravzaprav ti bodo energije naklonjene do konca meseca, ki bodo v tvoje življenje stopile odlične novice. Kar pripravi se!

Z obeskom Sonce in luna s kristalom tigrovo oko boš lažje ohranil/a notranji mir, ustvaril/a harmonijo in se izognil/a impulzivnim odločitvam.

Strelec
(23. november – 21. december)

Včasih pridejo dnevi, ko se moraš ustaviti in narediti načrt, kako boš postal/a gospodar/ica svojega vesolja. Nato pa nastopijo dnevi, kot bosta prvi in drugi avgust, ko se boš moral/a upočasniti in povonjati cvetlice ter preživeti nekaj časa z ljubljenimi osebami. Njihova družba te bo poživila, njihove šale pa nasmejale. Včasih bodo bolj vedeli, kaj potrebuješ, kot ti sam/a. Če boš temu dodal/a še nekaj odlične in zdrave hrane, bo to dodaten plus. Šesti in sedmi avgust bosta tvoja dneva: vedel/a boš, kaj si želiš in kako to dobiti. Počutil/a se boš kot milijon evrov in to z razlogom. Krasno, kajne? Nikar pa zaradi tega ne pozabi na malenkosti, recimo na ključe, ki jih lahko 12. ali 13. hitro založiš. Če se bo to zgodilo trikrat, štirikrat, celo petkrat, pa se boš moral/a vprašati, če si res želiš iti, kamor si namenjen/a. V drugi polovici meseca pa poskrbi, da boš komunikativen/a. Izražaj svoje ideje in občutke. Vedno bodi pripravljen/a na nove izzive, zlasti med 23. in 24. avgustom, a zavoljo tega ne pozabi nase. Ob koncu meseca si boš moral nameniti več pozornosti, sicer bo muhavost stopila v tvoje življenje.

Z Amuletom angelov boš lažje prisluhnil/a potrebam svojega telesa, uma in duše.

Kozorog
(22. december – 20. januar)

Prvega in drugega avgusta bodo tvoje misli hitele k poslovnemu področju. In nič čudnega, saj bo dogajanje okrog tebe dinamično in vznemirljivo. Zato ohrani ritem, ki si si ga boš zastavil/a in ostani osredotočen/a, saj te bo to vodilo k velikim uspehom. Ne pozabi pa na telesno aktivnost, saj bo le-ta vedno, vedno pomagala. Petega v mesecu pa svojo pozornost usmeri k ljubljenim osebam. Neguj prijateljstva, saj ti ne bo žal. Super čudovito obdobje bo tudi med 8. in 9., ko boš lahko samo užival/a, užival/a in še enkrat užival/a. Tvoja zvezda bo resnično zasijala in to bo opazila tudi okolica. Pazi pa le, da se življenjsko ravnovesje ne bo porušilo. Svoje misli uskladi s svojimi dejanji, še posebej 14. in 15. avgusta. Takrat bodo podrobnosti zelo pomembne, zato se stvari ne loti ob zadnjem trenutku. Čas bo pomemben, zato ne zavlačuj, niti ne išči bližnjic. Ob prehodu v nov mesec pa se pripravi na zabavo: 30. in 31. bosta v znamenju zadovoljstva in občutka sreče.

Mandala ravnovesja ti bo pomagala, da se boš lažje osredotočil/a na podrobnosti in ohranil/a življenjsko ravnovesje.

Vodnar
(21. januar – 18. februar)

Prvega in drugega avgusta se boš počutil/a resnično eno s samim seboj, če se boš z nekom povezal/a na intelektualni ravni. Zato najdi neverjetnega sogovornika, s katerim bosta razširila svoja obzorja. Prestopita meje okvirjev in razmišljajta drugače! Pri tem bi bila dobra ideja, če bosta hodila, ko bosta razpravljala o skrivnostih življenja in vesolja, saj bosta tako »ubila dve muhi na en mah«. Krepila bosta tako telo kot um. Tvojo pozornost bodo zahtevala tudi čustva, zlasti do dela, ki jih boš moral/a 5. v mesecu vzeti zelo resno. Če ti kaj ne bo všeč, ukrepaj! Avgust bo na splošno zelo dinamičen, kar se bo pokazalo tudi 10. in 11., ko bo okoli tebe zanimivo dogajanje. Pomembno bo, da boš delil/a svoje vizije in ideje, saj bodo resnično, resnično vizionarske in jasnejše kot kdajkoli prej. Ne pozabi pa si jih zapisati, sicer se lahko kakšna dobra zamisel 14. in 15. v mesecu pozabi. V obdobju med 20. in 22. pa bodo več pozornosti ponovno zahtevala čustva. Vprašati se boš moral/a, kako jasen/a si glede tega, kar čutiš. Če ne boš prepričan/a, si vzemi čas zase, da spoznaš, kaj si sploh želiš. Ob koncu meseca pa bodi pripravljen/a na nekaj novega, a v to nikar ne hiti.

Zapestnica stabilnosti in poguma ti bo pomagala, da boš lažje ohranil/a življenjsko ravnovesje in se poslovila od stresa ter skrbi.

Ribi
(19. februar – 20. marec)

Dolgovi. Denar. Računi. Stroški. Prihodki. Ah, s tem se raje ne bi ukvarjal/a, kajne? Vendar se boš moral/a. Prvi in drugi avgust bosta idealna, da analiziraš svoje finančno stanje. Namesto, da bi zložil/a vse dokumente in jih vrgel/a nekam v kot, raje razmisli, če bi jih počasi in natančno pregledal/a ter uredil/a. Resnično si vzemi čas in poskušaj razumeti, na kateri točki v življenju se nahajaš, kaj moraš narediti in kako lahko k temu pristopiš. Ne bo ti žal, saj boš lažje zadihal/a. To pa je super, kajne? Če boš pri tem potreboval/a pomoč, jo boš 6. in 7. v mesecu tudi našel/a, saj bo ob tebi nekdo, ki ti lahko pomaga. In ne pozabi se tej osebi zahvaliti! Življenje ti bodo polepšale tudi čudovite novice 12. in 13., ki ti bodo prinesle novo upanje. Tega ne jemlji za samoumevno, ampak se ustavi za hip, globoko vdihni in izdihni ter sprejmi pozitivne energije. Sprostitev boš še kako potreboval/a, saj si boš tako 18. in 19. lažje napolnil/a svoje baterije, 25. pa pokazal/a svoje znanje in sposobnosti. Ribi, ob koncu meseca pa pazi, da ti čustva ne bodo zameglila razuma. Jasno in hitro razmišljanje te bo obvarovalo pred konfliktnimi situacijami in neznanim področjem. A brez skrbi: odlično se boš znašel/a in v nov mesec vstopil/a s polnimi močmi.

Obesek Lovilec sanj in uspeha ti bo pomagal ohraniti ravnovesje v življenju in obnoviti zaloge energije.