Horoskop

Mesečni horoskop za Avgust 2020

Avgust bo v splošnem lep mesec, planeti pa bodo pritiskali predvsem na čustvenem področju vseh znamenj zodiaka. Časa za oklevanje ne bo, saj bo planet Mars zahteval aktivno udeležbo na različnih področjih, ki bo prinesla napredek na finančnem in poslovnem področju. Venera bo rušila zidovi, ki ste si jih nekateri okoli sebe zgradili v preteklih mesecih. Čas je za akcijo, komunikacijo in nove izzive! 

Ovni ste znani po svoji samostojnosti in odprtosti, a tokrat boš moral/a svoje socialne veščine še malce izboljšati. Samostojno lahko dosežeš marsikaj, a včasih je za uspeh potrebno tudi sodelovanje z drugimi ljudmi. Moral/a boš biti bolj strpen/a in se potruditi, da se tudi ti včasih postaviš v druge čevlje, saj si vajen/a, da je večino časa vse po tvoje.

Planeti ti bodo v avgustu delali uslugo, saj ti bo uspelo vse, česar se boš lotil/a. Čeprav tvoje odločitve ne bodo ravno premišljene, se boš v vseh situacijah nekako znašel/a. Pazi, da v pogovorih ne postaneš preveč provokativen/a, saj se boš tako težko ujel/a z ljudmi okoli sebe. Pamet v roke!

Ljubezensko področje bo v tem mesecu precej mirno. Okrog sedmega se bo v tebi pričela prebujati tvoja pustolovska strast in poizkušal/a boš navezati nekaj novih stikov, a te bodo kmalu začeli dolgočasiti. Poskrbi za svoje finančno področje, saj ti denar odteka kot za stavo. Čas je za varčevanje in malce več produktivnosti.

Oven: V tvoje življenje bi lahko vstopilo nekaj neverjetnega! Odkrij, kaj bi to lahko bilo ZDAJ!

Avgust te bo motiviral, da urediš svoje stanovanje. Biki zelo radi prosti čas preživljate doma, zato poskrbi, da se boš počutil/a nadvse udobno. Čas je pravi, da se ti v tvojem domu pridruži še kdo, zato premisli o naslednjih korakih. Začetek meseca izkoristi za premislek o svojem ljubezenskem razmerju, v sredini meseca pa bo čas za pomembne odločitve. Planeti bodo naklonjeni modrim odločitvam in tvoj um bo deloval v pravi smeri.

Na poslovnem področju tokrat ne bo večjih sprememb, sodelavci te bodo imeli radi in čas, preživet z njimi, bo prav zabaven. Čeprav se na svojem delovnem mestu že dobro utečen/a, to ne pomeni, da lahko zaspiš na lovorikah. Pripravi teren za napredovanje ali poizkusi zaprositi za povišico. Mars bo vate vlival bojevitega duha, ki ti bo v tej situaciji dajal moč in pogajalske sposobnosti.

Pazi na svoje počutje. V zadnjem času si malce pozabil/a na zdravo prehrano in hitro na tvoj jedilnik uidejo nezdrave pregrehe. Čas je za nekaj sprememb na krožniku!

Bik: V tvoje življenje bi lahko vstopilo nekaj neverjetnega! Odkrij, kaj bi to lahko bilo ZDAJ!

Čas je, da odložiš računalnik in za trenutek odložiš delo, dragi dvojček. Zaradi vseh služb, ki jih imaš na grbi, si postal/a popolnoma nedostopen/a v družbi. Seveda si vzameš čas za vmesne kave, a zaradi neprestanega dela zamujaš pomembne dogodke družine in svojih prijateljev!

Tvoje ljubezensko področje bo razburkano, kot je v tvoji navadi. Ves čas boš premišljeval/a, ali si na pravem mestu in kdo je prava oseba na drugi strani. Pričakuj nekaj burnih prepirov, priznati pa si boš moral/a, da mnoge izmed njih sprožaš sam/a, zaradi negotovosti v svoje odločitve. Tvoji partnerji niso poizkusni zajčki in čas je, da temeljito premisliš, kaj si želiš, preden narediš naslednji usoden korak.

Na finančnem področju tokrat ne bo skrbi, paziti pa boš moral/a na svojo ostro komunikacijo v službi, kjer se velikokrat zalotiš, da poveš več, kot bi moral/a. Nujno je, da ohraniš dobre odnose in čeprav se ti včasih ne ljubi pogovarjati s sodelavcem o njegovem življenju, to naredi zavoljo svoje kariere.

Dvojčka: V tvoje življenje bi lahko vstopilo nekaj neverjetnega! Odkrij, kaj bi to lahko bilo ZDAJ!

Čudovito se držiš in odlično ti gre, dragi rak. Vse kaže, da bo avgust tvoj mesec. Poln/a pozitivne energije boš in ta te bo gnala na vseh področjih tvojega življenja. Na poslovnem področju boš nepremagljiv/a in nepopustljiv/a, saj ti bo ob strani stal planet Mars in ti vlival poguma za nove projekte.

Zdaj je čas, da se lotiš novih domislic, ki ti že nekaj časa rojijo po glavi. Ideje spremeni v dejanja, saj je osončje naravnano tebi v prid. Pazi le, da v določenih situacijah ne reagiraš naivno, saj ni vsak človek na tvoji poti to, za kogar se izdaja.

Družinsko življenje te bo izpopolnjevalo in ti vlivalo še dodatno energijo za uspehe na poslovnem področju. Več časa nameni svojim bližnjim, saj te zaradi tvoje odsotnosti v zadnjih mesecih že močno pogrešajo. Povabi jih na kosilo in skupaj preživite lep dan ali vsaj celo popoldne. To bo v tebi vzbudilo malce nostalgije, ki te bo obdala z lepimi spomini in te popeljala v otroštvo.

Rak: V tvoje življenje bi lahko vstopilo nekaj neverjetnega! Odkrij, kaj bi to lahko bilo ZDAJ!

To je tvoj mesec, prežet s soncem in močnimi vibracijami. Strasten in trmast karakter, kakor si, tudi ta mesec ne bo miroval. Pričakuj nekaj sprememb na ljubezenskem področju, saj bo Venera precej aktivno mešala štrene v tvojem ljubezenskem življenju. Prav tako ne pozabi, da je pomembno, da ostaneš zvest/a sama sebi, saj boš privlačil/a ljudi, ki te bodo želeli spremeniti. Ne podlezi njihovim skritim namenom.

V tvojem domačem okolju bo pestro, nekdo od tvojih bližnjih načrtuje selitev v tujino. Z njim si boš zato želel/a preživeti čim več časa in se aktivno družiti ter uživati še zadnje minute pred njegovim odhodom.

Na delovnem mestu tokrat ne bo sprememb, mirno morje pa izkoristi za razmislek o svojem naslednjem koraku. Čas je, da pričneš uresničevati svoje ambicije ter se odpraviš na pot proti začrtanemu cilju. Dovolj je bilo čakanja na pravo priložnost, vse odločitve so trenutno v tvojih rokah.

Lev: V tvoje življenje bi lahko vstopilo nekaj neverjetnega! Odkrij, kaj bi to lahko bilo ZDAJ!

Postal/a si dolgočasna, devica. V zadnjem času si okoli sebe zgradil/a zid, ki ga ne more nihče preskočiti, niti tvoj partner ne. Čas je, da pričneš jasno izražati svoja čustva, predvsem pa se jih moraš najprej naučiti začutiti. Čustvovanje ti namreč ne gre prav dobro in to, da se zapiraš vase, nikakor ni prava rešitev.

Ta mesec izkoristi, da premostiš težave, ki te že dlje časa pestijo. Prvi korak je, da ugotoviš, kaj si želiš in kaj pričakuješ od življenja, drugi pa, da jasno izraziš svoje želje in se o njih pogovoriš z ljudmi okoli sebe.

Odpravi se na sprehod, da zbistriš svoje misli. Ves čas razmišljaš o poslu in to te izčrpava. Poišči prijatelja, da ti pomaga do nove energije ter te ponovno vrne v socialni krog, iz katerega si se v zadnjem času nekoliko izmaknil/a. Čas je za spontanost, ki bo po tvojih žilah pognala nekaj vznemirjenja in ti vlila entuziazma.

Devica: V tvoje življenje bi lahko vstopilo nekaj neverjetnega! Odkrij, kaj bi to lahko bilo ZDAJ!

Tvoje tehtanje te izčrpava, draga tehtnica. Preveč si ponosen/a, da bi priznal/a, kaj čutiš v resnici. Čeprav si bil/a v preteklosti prizadet/a, ne pomeni, da ti bo škodoval vsak nov človek, ki ti pride na pot. Čas je, da daš sebi in drugim novo priložnost ter se prenehaš skrivati v svojem varnem zavetju, v katerega si se v zadnjem času zaprl/a. Trenutno se okoli tebe vrti kar nekaj ljudi, a nobenemu ne želiš pokazati svojega pravega jaza.

Ne skrivaj se za fasado močne in hladne osebe, saj je tvoja notranjost zelo mehka in čaka, da pride na plano. Poizkusi svoja čustva zapisati v dnevnik in premisli, kaj delaš narobe na čustvenem področju.

Na tvoje finančno področje bo v avgustu posijalo sonce in odprle se ti bodo nove priložnosti za delo. Novi začetki na poslovnem področju te bodo navdihnili in opogumili, da bolj zaupaš vase in svojo inteligenco. Merkur bo podpiral tvoj pustolovski duh, ki ga ta mesec nikar ne zatiraj.

Tehtnica: V tvoje življenje bi lahko vstopilo nekaj neverjetnega! Odkrij, kaj bi to lahko bilo ZDAJ!

Dragi škorpijon, Venera iz tebe poizkuša izvleči čustva, ki jim že dolgo ne pustiš na plano. Pozabil/a si že, kako lepo je biti ljubljen/a. Prepusti se novi romanci, ki te čaka in daj priložnost simpatiji, ki te že nekaj časa nagovarja, da skupaj preživita dan. Tvoja čustva so močna in razburkana, zato se potrudi, da jih ukrotiš in ugotoviš, kako se v resnici počutiš.

Zdaj ni čas za velike finančne odločitve, saj se bodo planeti obnašali malce vihravo. Namesto tega se osredotoči na delo in počakaj, da obrodi sadove. Ne bodi nepotrpežljiv/a, saj so projekti, v katere si trenutno omrežen/a, dolgoročni in ti bodo zagotovo prinesli veliko dobrega v prihodnjih mesecih. Kar seješ, to žanješ, zato v delo vloži veliko truda in kmalu boš opazil/a učinek.

Ne prehitevaj dogodkov in počakaj, da se domače okolje umiri. Stare zamere bo treba privleči na dan in se o njih temeljito pogovoriti, da bodo odnosi spet takšni, kakor morajo biti. Merkur bo v debatah tvoj zaveznik, tvoj um bo deloval še hitreje kot sicer.

Škorpijon: V tvoje življenje bi lahko vstopilo nekaj neverjetnega! Odkrij, kaj bi to lahko bilo ZDAJ!

Le malokdo je tako vihrav, kot ti in zaradi zračnega znamenja redko zdržiš dolgo časa na enem mestu. A prihaja čas, ko se bo potrebno ustaliti in se pogovoriti o naslednjih korakih. Nihče ne poizkuša ogroziti tvoje svobode, a hitre in nepremišljene rošade, ki jih počneš v tem trenutku, ti ne delajo usluge.

Sonce bo posvetilo na tvoje finance in ti končno pomagalo do malce večjih prilivov. Pametno ravnaj s prihodki in nikar ne začni brezglavo zapravljati, kakršna je tvoja navada.

Čas je nadvse ugoden za spremembe in uvedbo rutine v tvoje življenje. Daj ji priložnost in prični z manjšimi navadami, ki te bodo nekoliko prizemljile, a ti pomagale bolj efektivno preživeti tvoj vsakdan. Končno bo spet dovolj časa za šport in rekreacijo, katero si v zadnjem času nekoliko zapostavi/a.

Strelec: V tvoje življenje bi lahko vstopilo nekaj neverjetnega! Odkrij, kaj bi to lahko bilo ZDAJ!

Avgust te bo nekoliko presenetil in ti namenil nekaj zanimivih novic, ki ti bodo dale misliti. Spraševal/a se boš, ali je tvoj partner pripravljen na naslednji korak, zato ne omahuj in ga povabi k resnemu pogovoru.

Tvoje čustvovanje bo v tem mesecu nadvse intenzivno, sploh v času polne lune, ko boš še bolj dovzeten/a na dražljaje iz okolice. Izrazi svoje želje in se pogovori s svojimi najbližjimi. Obdobje boš lažje prestal/a, če se lotiš hobijev, ki so te veselili v otroštvu in v tebi prebudili otroško energijo. Ponovno se boš zaljubil/a, saj bo Venera nadvse intenzivno vplivala na tvoje ljubezensko področje. Ni nujno, da gre za novo osebo.

V službi lahko pričakuješ intenzivnejši tempo, saj bo nadrejeni zahteval več od tebe. Pazi, da ne pregoriš, saj bo zaradi močnih čustev tvoja energija omejena. Pozoren/a bodi na prijatelja, ki želi za tvojim hrbtom izkoristiti priložnost.

Kozorog: V tvoje življenje bi lahko vstopilo nekaj neverjetnega! Odkrij, kaj bi to lahko bilo ZDAJ!

Čustva bodo v avgustu precej intenzivna in od časa do časa te bodo malce prestrašila. Nikar ne beži pred njimi in se z njimi poizkusi spoprijeti. Vsi smo družabna bitja in normalno je, da si želiš bližine in nežnosti. Venera te bo obdala s privlačno energijo ter te ujela v ljubezensko past, ki ti bo za nekaj časa zmešala glavo.

Izkoristi prosti čas in se loti stvari, ki te izpopolnjujejo. Ni treba, da si ves čas produktiven/a in povsem zbran/a. Prepusti se toku in sprejmi priložnosti, ki ti jih ta prinese. Prav vse veščine, ki jih boš osvojil/a v tem času, ti bodo močno koristile v prihodnjih mesecih, čeprav trenutno v njih ne vidiš smisla.

Odpri se in poruši zid okoli sebe, da te srečajo pravi ljudje. Pojdi v mesto in se prepusti spontanosti ter pozorno opazuj okolico. Ugotovil/a boš, da si veliko ljudi želi tvoje družbe in to bo ugodno vplivalo na tvojo samozavest, kar trenutno nujno potrebuješ.

Vodnar: V tvoje življenje bi lahko vstopilo nekaj neverjetnega! Odkrij, kaj bi to lahko bilo ZDAJ!

Ta mesec bodo v ospredju tvoje zavesti tvoji bližnji. Zelo se boš posvečal/a svoji družini in ljubezni ter čim več časa poizkušal/a preživeti v družinskem krogu. Ta mesec se ti ne bo ljubilo hiteti. Namesto tega boš raje iskal/a razloge za dobro voljo in se veselil/a majhnih stvari.

Nedavni dogodki so te naučili, da v življenju ne rabiš veliko. Občutek, da se ti nekam mudi, te je nenadoma zapustil in bolj znaš uživati v majhnih stvareh. To bo v tvoje življenje prineslo tudi osebo, od katere se boš veliko naučil/a. Na poslovnem in zasebnem področju.

V ljubezni boš potreboval/a malce več nežnosti. Pozoren/a bodi na svoj način komunikacije, saj boš v začetku meseca precej zadirčen/a. Da se izogneš morebitnim prepirom, pozorno beri svoja čustva in izražaj svoja čustva. Brez olepševanja in ovinkov. Ljudje okoli tebe te bodo upoštevali le, če jim jasno pokažeš, kaj si želiš.

Ribi: V tvoje življenje bi lahko vstopilo nekaj neverjetnega! Odkrij, kaj bi to lahko bilo ZDAJ!