Horoskop

Mesečni horoskop za December 2019

December je čas razmisleka in počitka. Ko bomo razmišljali o letu, ki se pravkar izteka, bomo odkrili, kaj smo se naučili in kaj lahko v prihajajočem novem letu naredimo. Ustvarili bomo nove želje in inovativne načrte za prihodnost. Spoznali bomo, kakšna oseba smo bili, ko se je leto začelo, in kakšni ga zapuščamo. V čarobnem vzdušju bomo lahko poglobili odnose z drugimi in odnos s samim seboj. Decembra se bomo lahko sprostili, pojedli nekaj okusnega in uživali s prijatelji in družino.

December je vedno naporen mesec, zato se potrudi, da boš imel/a vse pod nadzorom. Sicer ga boš začel/a osupljivo, vendar pazi, da boš ohranjal/a to samozavest, s katero ga boš kontroliral/a, čez cel mesec. Deloval/a boš pragmatično, še posebej 2. in 3. tega meseca. Če te že nekaj časa obremenjuje zadeva, povezana s službo, boš zdaj zagotovo odkril/a rešitev zanjo. Odgovor bo nenadoma kristalno jasen. Zaradi tega se ti bo od srca odvalil velik kamen. Ne pozabi, trdo delo se ti bo izplačalo! Na ljubezenskem področju boš jadral/a naprej z vetrom, gladko in preprosto. Zelo ti bo prijetno. Čudovito! Z izjemno lahkoto boš komuniciral/a z drugimi vse od 6. in 7. dalje, kar ti bo odprlo nešteto novih priložnosti. Zelo boš prilagodljiv/a in očarljiv/a. Fantastično! Ne glede na vse uživaj v toplih in prijaznih praznikih. Ponudi pomoč tistim, ki bodo pripravljali praznično zabavo, skupaj jo boste odlično izpeljali.

Oven: Odkrij, kako začeti živeti življenje, o katerem sanjaš!

Ta mesec ne bi mogel biti bolj napet, zato bi bilo dobro, da bi bil/a malce bolj pazljiv/a. Deluj brez pričakovanj, a kljub temu vedi, da boš uspel/a narediti vse, kar bo potrebno. Bodi odprt/a in prilagodljiv/a za spremembe, tako se boš še najbolje prerinil/a čez december. Upoštevaj to in vse se bo dobro izteklo! Že takoj na samem začetku, 1. in 2. tega meseca, boš nekoliko bolj nagnjen/a h konfliktom. Tako bo preprosto zato, ker boš preveč obremenjen/a z vsakodnevnimi obveznostmi. Hitel/a boš, ker boš še pred koncem leta želel/a zaključiti vse odprte zadeve. Okoli 10., 11. in 12. poskrbi za upočasnitev (in telovadi). Namesto da bi dopustil/a, da te ta tempo zmeša, raje malce zaviraj in poskrbi tudi za nujno potrebno sprostitev, da ne boš pregorel/a. Kakšno stvar lahko tudi brez slabe vesti zavrneš. Boš videl/a, kako ti bo odleglo. Proti koncu meseca te čaka veliko ljubezni in veliko zabave.

Bik: Odkrij, kako začeti živeti življenje, o katerem sanjaš!

V tem mesecu boš razpet/a med željami, vleklo te bo na različne strani. Še posebej, ker se bo začela sezona praznikov in se bo okoli tebe odvijalo toliko zanimivih stvari. Ti pa boš hotel/a pri vseh prisostvovati. S čudovito razburljivim in zabavnim 6. in 7. se bodo začele odpirati nove možnosti povsod pred tvojimi očmi! Neverjetno bo in zlepa ne boš vedel/a, kam se obrniti za večji užitek! Prijatelji ti bodo lahko v pomoč, v kolikor jim boš dovolil/a. Imeli bodo res odlične nasvete, ne glede na to, ali boš imel/a težave, ker boš želel/a obiskati najbolj interesantno fešto, doživeti najbolj vznemirljivo dogodivščino, ker boš hrepenel/a po spremembi pričeske, delovnega mesta ali pa boš zmeden/a v ljubezni. Prisluhni jim, saj vedno vedo, kaj potrebuješ! In zmeraj vedo, kako se počutiš. Zato se pogovarjaj z njimi, naj ti pomagajo. Karkoli boš počel/a po 23. in 24., bo vzdušje veselo, zato se ne obremenjuj preveč. Proti koncu decembra boš tudi romantično razpoložen/a. A zapomni si, brez tveganja ne bo nagrade!

Dvojčka: Odkrij, kako začeti živeti življenje, o katerem sanjaš!

Tokrat boš težko uresničil/a svoje želje ali sanje, nekaj te bo ves čas oviralo. Mesec december ti namreč ne bo najbolj naklonjen. Določene stvari se ti bodo sicer zdele privlačne, vendar v njih ne boš znal/a resnično uživati. Ne razmišljaj preveč, kaj se bo dogajalo, ne obremenjuj se, raje se sprosti in prepusti toku. Bodi prilagodljiv/a in odprt/a. Prožnost bo ključnega pomena. Ne pričakuj preveč, pa boš na koncu še najbolj vesel/a. Že takoj 2. in 3. tega meseca bo lahko prišlo do trenj v službi. Nikar se ne spri s pristojnimi, raje poskrbi za status quo. V kolikor bi se vnel prepir, bi lahko nastal hud požar. Kar se tiče ljubezni, boš zelo občutljiv/a. Naj romantično življenje malo zadiha. Če ne boš pretiraval/a z izsiljevanjem čustev, boš na koncu prejel/a potrebno naklonjenost. Okoli 30. decembra pomagaj nekomu, ki bo potreboval tvojo pomoč. Vloženi trud se ti bo obrestoval. V družbo se vsekakor podaj 31. tega meseca, zabaval/a se boš!

Rak: Odkrij, kako začeti živeti življenje, o katerem sanjaš!

Ko se leto bliža h koncu, vsi delamo zaključke. December bo odličen mesec za čistko v življenju. To pomeni, da bosta premišljevanje in razmišljanje popolni dejavnosti. Hrepenel/a boš po harmoniji, uravnoteženosti, notranji izpopolnjenosti in miru. Glede na to, da si sicer precej ambiciozna in zagnana oseba, to ne bo najlažja naloga zate, a ker si tudi prilagodljiv človek, kakšnih večjih težav prav tako ne boš imel/a. Odprt/a boš za spremembe in sprejemanje novih idej. Do 6. decembra boš pripravljen/a deliti nekaj na novo pridobljenih dejstev in izkušenj s prijatelji. Odlično! Čeprav te v taki luči niso vajeni, bodo veseli, ker boš končno premagal/a svoj ego, ki te je velikokrat oviral, zato se boste še bolj povezali. Okoli 10., 11. in 12. raziskuj in se poduči, kaj bi bilo najbolje za tvoje telo ter za boljše počutje. Znebi se stresa in poskrbi za nujno potrebno sprostitev. Proti koncu meseca bodo že vse stvari na svojem mestu, zato se ne pozabi tudi zabavati.

Lev: Odkrij, kako začeti živeti življenje, o katerem sanjaš!

V tem mesecu te bodo obdajali veselje, sreča in zadovoljstvo. In vse te tople občutke boš želel/a deliti s svetom. Vse bo odvisno od tebe in od tega, kaj boš cenil/a, na kaj se boš osredotočil/a. Ker bo sezona praznikov, daj poudarek na ljubeča in sočutna dejanja. Zavzemaj se za dobre želje, da bodo vsi pomirjeni in da nihče v tvoji bližini ne bo trpel. V decembru boš vedno pripravljen/a priskočiti na pomoč. Toda občasno se boš moral/a ustaviti in se vprašati, ali si lahko privoščiš, da preskočiš svoje opravke, da bi nekomu pomagal/a. Ne pozabi tudi nase in na svoje obveznosti, na svoje počutje in potrebe! Pazi, da se ne boš popolnoma izčrpal/a. Okoli 13. in 14. se pripravi na fantastične novice in kanček romantike. Vsa dobra in nesebična dejanja, ki jih boš izpeljal/a v tem mesecu, se ti bodo na veliko povrnila. Nagrajen/a boš s samimi pozitivnimi komentarji. Proti koncu meseca boš že imel/a več časa zase. Takrat se sprosti in uživaj.

Devica: Odkrij, kako začeti živeti življenje, o katerem sanjaš!

V decembru bo vse teklo brez težav, zato preprosto uživaj in deli dobro energijo ter optimizem z ljudmi, ki bodo v tvoji bližini. Tvoje življenje bo namreč v popolnem ravnovesju, zato te nima kaj skrbeti. Mesec napoveduje romantiko, poljube in objeme ter držanje za roke. Ah, ta ljubezen! Zaradi tega se zagotovo počutiš dobro, kajne? Od navdušenja boš 6. in 7. decembra kar prekipeval/a. Super! Ko bo šlo za načrtovanje zabave ob koncu leta, okoli 10., 11. in 12. tega meseca, boš sprejel/a vlogo vodje skupine. Imel/a boš odlične ideje in z veseljem boš prevzel/a odgovornost. S prijatelji boste organizirali odlično fešto! Nekaj čudovitih dni se ti obeta tudi 15., 16. in 17. decembra. Pripravi se na nekaj povsem novega. Namreč točno to boš dobil/a! Pazi le, da boš ob vsem dogajanju v tem hektičnem mesecu nekaj pozornosti posvetil/a tudi svojemu počutju. Samo ti resda veš, kaj potrebuješ in samo ti znaš resnično poskrbeti zase.

Tehtnica: Odkrij, kako začeti živeti življenje, o katerem sanjaš!

V tem mesecu boš imel/a neverjetno veliko energije, pozitivne energije, ki ti bo divje poganjala kri po žilah. Odlična novica! Tvoja moč in volja bosta naravnost osupljivi in izjemni. Uspelo ti bo doseči vse, kar si boš zadal/a. Bodi samo pazljiv/a, da ne boš zaradi zagona in strasti poskušal/a preveč nadzorovati vseh stvari. Drugim to ne bi bilo ravno pogodu. Čeprav bo skušnjava mamljiva, pusti ostalim, da se odločajo po svoji volji. Le tako boste na koncu vsi zadovoljni. Še posebej se zadržuj 6. in 7. decembra, ko bo tvoj ego poskušal izbruhniti. Če bi mu uspelo priti na plano, bi lahko povzročil resne težave tako na zasebnem kot na poslovnem področju. Na splošno boš v tem mesecu koval/a velike načrte za prihodnost, hkrati pa boš poskušal/a dokončati že odprte zadeve. Menil/a boš namreč, da bi bile stvari vnaprej lahko boljše, zato boš sprožil/a nekaj sprememb. Za praznike bodi s tistimi, ki jih imaš rad/a.

Škorpijon: Odkrij, kako začeti živeti življenje, o katerem sanjaš!

Čas bo pravi za veselje. December je praznični mesec in že zato je poseben, ker pa se bodo zadeve obračale v tvojo korist, bo zate še toliko bolj srečen. Odlično! Občutki do tistih, ki jih imaš rad/a, bodo globoki. Še posebej močni bodo proti koncu meseca. Ponudi zahvalo vsem, ki te podpirajo. Verjemi, da ti bodo naklonjenost vračali. Na splošno boš lahko v tem mesecu k sreči vsaj malo upočasnil/a tempo in se sprostil/a. To bo še posebej dobro delo tvojemu telesu. Na poslovnem področju boš namreč uspešno zaključil/a vse zadane naloge, zaradi česar boš lažje zadihal/a in se razbremenil/a. V ljubezni boš težave končno pustil/a za seboj, saj se bodo nepričakovano razrešile in to te bo napolnilo z optimizmom. Energija bo dobra, konec koncev se boš počutil/a bolje kot prej. Torej lahko pričakuješ veliko stvari, zaradi katerih boš lahko navdušen/a. Sprejmi vse, kar se ti bo ponudilo, z odprtimi rokami. Proti koncu meseca boš izredno ekstrovertiran/a, zato boš veliko v družbi. Super! Tudi ti se moraš zabavati! Zaslužiš si.

Strelec: Odkrij, kako začeti živeti življenje, o katerem sanjaš!

V kolikor boš mesec začel/a poln/a skrbi, se takoj ustavi in potegni črto. Če boš tudi v decembru pod stresom, bi to znalo načeti tvoje dobro počutje. Na nekatere stvari preprosto nimaš vpliva in nekaterih zadev na žalost ne moreš spremeniti, zato se ne obremenjuj z njimi, temveč to dejstvo raje sprejmi in nadaljuj svojo pot. Uživaj v dobrih časih in deli pozitivno energijo z drugimi ljudmi, medtem ko se bo začela razvijati praznična sezona. V tem mesecu se osredotoči na izražanje ljubezni in sočutja, na težave ter na delo pa kar malce pozabi. Naredi čistko v svoji omari in se znebi vsega, kar te samo vleče navzdol. Zakaj se ne bi po tem svetu in skozi to življenje gibal/a malo bolj svobodno? Okoli 20. decembra naredi nekaj neverjetnih načrtov in se odloči, da boš obiskal/a nekaj osupljivih zabav. Čaka te veliko razburljivega, fantastičnega in morda celo romantičnega, če se boš le prepustil/a toku.

Kozorog: Odkrij, kako začeti živeti življenje, o katerem sanjaš!

Ušesa imej »našpičena« in oči široko odprte, ko se boš v tem mesecu premikal/a po svetu. Obeta se ti namreč veliko dobrega, prekipeval/a boš od energije in idej. Čaka te cela vrsta pozitivnih pripetljajev! Zato bodi osredotočen/a in skoncentriran/a, da ti ne bo kaj ušlo. Kako dobro poznaš svoje sorodnike? To je vprašanje, na katero boš dobil/a presenetljiv odgovor 3., 4. ali 5. decembra. Pazi tudi, da 6. ali 7. tega meseca ne boš spregledal/a velike geste na ljubezenskem področju. Naredi nekaj, da boš pomagal/a svoji skupnosti 18. in 19., za to boš bogato nagrajen/a. Do neverjetno čudovitega 24. decembra boš imel/a že dovolj razlogov za to, da se boš zahvalil/a zvezdam za vso srečo, ki ti jo bodo prinesle. Kako neverjetno bo pravzaprav vse skupaj! Vsekakor boš navdušen/a nad mesecem, ko se boš proti koncu obrnil/a nazaj in naredil/a pregled. Sestavi pa tudi seznam sklepov za naprej in se odloči, da se jih boš držal/a!

Vodnar: Odkrij, kako začeti živeti življenje, o katerem sanjaš!

Že takoj na samem začetku meseca, 1. in 2. decembra, boš vznemirjen/a zaradi občutka, da se potikaš v megli. Negotov/a boš glede vsega. Lahko, da bo samo tvoj um izgubil ostrino, kar bo lahko povzročilo napačne ideje. Nikar se ne ustraši, tvoje misli se bodo hitro spet zbistrile. Torej, namesto da se po nepotrebnem razburjaš, naredi korak nazaj in v miru počakaj, da se bo situacija razjasnila. Privošči si kopel z mehurčki, pojdi na dolg sprehod ali pa zavij s knjigo na skodelico vroče čokolade. Da, privošči si razvajanje in to čim večkrat! December je pravi mesec za to. Do 3., 4. ali 5. bo že vse veliko bolj jasno in pripravljen/a boš na romantiko (ali ne, odvisno od primera). Okoli 10., 11. ali 12. tega meseca boš že nazaj v pogonu in prizemljen/a. Na poslovnem področju boš spet učinkovit/a. Nasvet nekoga starejšega in modrejšega ti bo resnično pomagal 22. ali 23. decembra. Zadnji dan v tem mesecu boš preživel/a s posebno osebo.

Ribi: Odkrij, kako začeti živeti življenje, o katerem sanjaš!