Horoskop

Mesečni horoskop za December 2020

Pred nami je zadnji mesec v letu, ki nas je vse dodobra presenetilo, popolnoma premešalo energije in s seboj prineslo marsikaj, česar nismo pričakovali. December bo minil v znamenju retrospektive, poglobitve vase ter novih spoznanj o sebi in življenju. Stiki z našimi najbližjimi se bodo še poglobili, čustva bo vodila moč ljubezni. Venera bo samske napolnjevala z željo po strasti in bližini, vezani pa bodo nadvse uživali v družbi svojih partnerjev. Pa srečno!

Pred teboj je zadnji mesec v letu in imel/a boš občutek, da je leto minilo, kot bi trenil. December boš podaljšal/a tako, da ga preživiš v družbi svojih najljubših in svoj urnik napolniš s praznovanji, ki ti bodo ostala v spominu. Povabi prijatelje, organiziraj druženja in zabave, naredi vse, da boš imel/a občutek, da si izkoristil/a čas do zadnje minute.

Zaradi svoje entuziastične energije boš cel december preprosto žarel/a, saj te bo Venera polnila s pozitivnimi vibracijami, ki jih bo moč čutiti na daleč. Tako boš nase pritegnil/a tudi pozornost ljudi, s katerimi si se zapletel/a v preteklosti. Naj te njihova želja po vrnitvi ne zmede. Ostani zvest/a sam/a sebi.

Leto se bo zaključilo s poglobitvijo vase, ki ti jo bo namenil planet Uran. Počutil/a se boš dobro, saj veš, da si izkoristil/a čas in se v preteklem letu veliko naučil/a – predvsem o sebi in svojih najbližjih. Naredi plane za prihodnje leto, prineslo bo marsikatero zanimivost.

Oven: Energije so ti trenutno naklonjene! Izkoristi čarobnost teh neverjetnih priložnosti in odkrij, kakšne nagrade te čakajo še pred koncem leta!

Zadnje dni starega leta te bodo spremljale živčne misli. Še eno leto je za teboj in sprašuješ se, ali si res naredil/a vse, kar si lahko. Nikar se ne obremenjuj in ne zahtevaj preveč od sebe. Izkoristi še zadnje dni in iz njih potegni kar največ. Vseeno je, če v preteklem letu nisi obiskal/a vsake zabave, na katero si bil/a povabljen/a.

Čas bo pravi, da s svojim partnerjem deliš svoje najgloblje misli. Pogovorita se o načrtih za prihodnost in predebatirajta vajine želje. Česa si želita od zveze? Naj te ne bo strah izpostaviti stvari, ki te motijo, ne pozabi pa pohvaliti tudi stvari, zaradi katerih s to osebo neizmerno uživaš.

Zadnji teden izkoristi za ureditev svojega doma in premisli, kako lahko izboljšaš svoj življenjski prostor. Ker ste biki zelo povezani s svojimi koreninami, se spomni, kaj ti je bilo v svojem domu najbolj všeč, ko si bil/a otrok in to prenesi v svoj novi dom. Predvsem pa si spočij, saj prihajajoče leto prinaša nove izzive.

Bik: Energije so ti trenutno naklonjene! Izkoristi čarobnost teh neverjetnih priložnosti in odkrij, kakšne nagrade te čakajo še pred koncem leta!

Pred teboj je intenziven mesec, dragi dvojček. Hiperaktiven/a boš, intenziteta tvojega delovanja se bo povečala na vseh področjih, ne da bi ti jo bilo treba posebej iskati. V tvoji družini se lahko zgodijo napetosti, na dan bodo prišle nekatere resnice, ki so bile do sedaj skrite. Skratka, energije bodo prevetrile tvoj dom. A nikar ne dramatiziraj, kakor veš, da znaš. Sprejmi trenutek in se iz situacije nekaj nauči.

V tem času pazi tudi na svoje počutje. Poskrbi za fizično aktivnost in zdravo prehrano. Neptun te bo gnal na pot iskanja duhovnosti, zato se prepusti neznanemu. Tvoja občutljivost bo zelo močna in čustvovanje precej burno.

Čustveno energijo namesto za globoke pogovore, ki jih druga stran ne bo najbolje sprejela, izkoristi za dokončanje zadnjih projektov, ki jih moraš zaključiti pred prazniki. Šele takrat boš ugotovil/a, da tvoje težave v resnici povzroča stres.

Dvojčka: Energije so ti trenutno naklonjene! Izkoristi čarobnost teh neverjetnih priložnosti in odkrij, kakšne nagrade te čakajo še pred koncem leta!

December bo zate precej naporen, saj boš želel/a doživeti čisto vse, kar je mogoče. Umiri se in se udeleži tistih dogodkov, ki res obljubljajo veliko. Merkur bo še potenciral tvojo komunikativnost in te gnal v globoke pogovore. Tudi z neznanci, ki se bodo slučajno znašli v tvoji bližini. Njihova pozornost ti bo nadvse prijala, a po tesnejši vezavi ne boš čutil/a potrebe.

Konec meseca se boš osredotočil/a na svoje najbližje ter veliko časa preživel/a z njimi. Zaključeval/a boš še zadnje projekte ter se veselil/a novega leta. Na sredini meseca se boš malce zaprl/a vase ter premišljeval/a, ali si na pravi poti.

Mars ti bo priskočil na pomoč in nadomestil tvoje pomanjkanje energije. Ne pozabi na svojo družino in zgladi spore z ljudmi, ki jih pogrešaš. Še preden pride novo leto!

Rak: Energije so ti trenutno naklonjene! Izkoristi čarobnost teh neverjetnih priložnosti in odkrij, kakšne nagrade te čakajo še pred koncem leta!

Bravo lev/inja, novi projekti in ideje so v zraku! Merkur bo ta mesec precej vplival na tvojo osebnost. Doživel/a boš pravo transformacijo. V sredini meseca te bo najbolj skrbela tvoja karierna prihodnost. Lotil/a se boš novih projektov, veliko časa boš preživel/a s prijatelji, ob koncu meseca pa si boš zaželel/a počitka.

Ni potrebno, da se pojaviš na vsaki zabavi, zato si vzemi čas zase, kadar ti telo sporoči, da to potrebuje. Neguj svojo nežno dušo, ki sicer le redko pride do izraza.

Nekdo v tvoji družini bo sporočil veselo novico, ki se je boste prav vsi razveselili. Čeprav bo ta oseba s tem prevzela pozornost, ki si je sicer želiš ti, se ugrizni v jezik in se potrudi, da boš ponudil/a podporo in odobravanje. Ni potrebno, da si vedno v središču pozornosti.

Lev: Energije so ti trenutno naklonjene! Izkoristi čarobnost teh neverjetnih priložnosti in odkrij, kakšne nagrade te čakajo še pred koncem leta!

Celo leto si se trudil/a, zato si decembra delo v službi lahko vzameš malce bolj lahkotno. Nihče te ne bo grdo gledal, če se boš malce bolj sprostil/a in kakšno minuto dlje klepetal/a s sodelavci. Vsi vedo, kakšen/a perfekcionist/ka si, zato ne skrbi, da bi malce zabave omajalo tvoj ugled profesionalca/ke.

Premisli o svojih financah, saj te v nasprotnem primeru lahko popade anksioznost in nelagodje. Pri tem ti lahko pomaga tvoj partner ali prijatelj, ki ti bo z veseljem ponudil roko v pomoč. Venera konec meseca zate pripravlja ljubezensko presenečenje z osebo, ki jo že dolgo ljubiš.

Čas je za praznovanje in proslavljanje vsega, kar se ti je zgodilo v tem letu. Pozabi na slabe dogodke, ni razloga, da bi jih zadrževal/a v svojem spominu in gojil/a slaba čustva, povezana z njimi. Uživaj, tudi ti veš, da znaš še kako uživati.

Devica: Energije so ti trenutno naklonjene! Izkoristi čarobnost teh neverjetnih priložnosti in odkrij, kakšne nagrade te čakajo še pred koncem leta!

Tudi to leto si izkoristil/a do zadnje minute. Veliko si se naučil/a o sebi, svojih odnosih in tem, česa si želiš v življenju. Naj te ne popade ljubosumje, ki ga sproža tvoj/a prijatelj/ica. Čeprav si tega vajen/a, ne morejo biti vedno vate uprti čisto vsi žarometi. Privlačen/a si mnogim ljudem, zato nikar ne zgubljaj časa, da bi očaral/a še poslednjo osebo v sobi, ki morda ni nora nate.

Mars bo v tem času vnašal konflikte v družinsko okolje, zato pazi, da ostaneš razsoden/a in se ne pustiš zmesti provokativnim besedam. Zapravljaj preudarno. Ob koncu meseca bo Neptun poskrbel za tvojo duhovnost. Odpri se in prepusti univerzumu, da namesto tebe sklene nekatere zaključke.

Uživaj v trenutku in počni tisto, kar ti nudi trenutno ugodje in ne razmišljaj o tem, kaj te še čaka. Pusti se presenetiti in se prepusti toku, ki te bo ponesel v pravo smer.

Tehtnica: Energije so ti trenutno naklonjene! Izkoristi čarobnost teh neverjetnih priložnosti in odkrij, kakšne nagrade te čakajo še pred koncem leta!

Dragi škorpijon, ljubezen te čaka. V decembru boš občutil/a toliko čustev, kot že dolgo ne. Prepusti se Venerinemu razvajanju, ki bo nežno božalo tvojo dušo in v tebi zbujala prijetno energijo, ki se ji bo nemogoče upreti. Pazi le na svojo eksplozivnost.

Decembra bodo tvoje misli polne planov za prihodnost in zaključkov za preteklo leto. Ni treba, da se čisto iz vsake situacije nekaj naučiš, zato ne zahtevaj od sebe preveč. Sprosti se, konec meseca boš v družbi nadvse priljubljen/a in nobene potrebe ne boš čutil/a po kompliciranju. Končno, kajne?

Konec meseca svojemu telesu in umu nameni še posebno skrb. Podaj se v retrospektivo in se pohvali za stvari, ki si jih uspešno zaključil/a. Tvoje misli bodo uhajale k romanci iz začetka leta, želel/a si boš tesnih stikov in bližine. Prepusti se čustvom, a ne sili v razmerja, ki niso zate. Raje se posveti družini in obišči stare prijatelje.

Škorpijon: Energije so ti trenutno naklonjene! Izkoristi čarobnost teh neverjetnih priložnosti in odkrij, kakšne nagrade te čakajo še pred koncem leta!

Dragi strelec, končno je pred teboj tvoj najljubši čas v letu. Praznovanje rojstnega dne, veselo decembrsko rajanje in vse zabave, ki temu času pritičejo, te naravnost navdušujejo. Četudi leto ni potekalo po tvojih načrtih, je sedaj čas, da se prepustiš svoji žurerski plati, saj se v družbi počutiš kot riba v vodi.

Seveda v službi nikar ne spusti vsega iz rok in dokončaj, kar je treba. Poskrbi pa tudi za svoje počutje. Gibaj se in poskrbi za vnos vitaminov ter mineralov, ki jih bo tvoje telo v času zabav še kako potrebovalo.

Vsaj dva dni v mesecu pa se posveti samo sebi. Tudi, če imaš partnerja, se odmakni v svojo notranjost ter se malce pogovori sam/a s seboj. Kaj si želiš v novem letu? Kdaj bo čas za nov korak? Si pripravljen/a malce zamajati svojo cono udobja? Premisli.

Strelec: Energije so ti trenutno naklonjene! Izkoristi čarobnost teh neverjetnih priložnosti in odkrij, kakšne nagrade te čakajo še pred koncem leta!

Dragi kozorog, v začetku meseca te bodo še obhajali dvomi, ali si v preteklem letu naredil/a dovolj. Poglej se v gledalo in se potrepljaj po rami. Bil/a si nadvse priden/a in sedaj je čas za zabavo. Sprosti se in uživaj v lučkah, praznovanjih in vsem, kar prinaša veseli december.

Potrebuješ čas zase, zato se s svojim partnerjem ali prijateljem odpravi na kratek oddih. Ponovno boš občutil/a ljubezen, kot že dolgo ne in ugotovil/a, da včasih preveč zanemarjaš svoja čustva. Vzemi si, kar si zaslužiš in prenehaj imeti slabo vest za stvari, ki ti pripadajo. Čudovit/a si!

December bo na tvoj račun prinesel tudi nepričakovani priliv, ki se ga boš nadvse razveselil/a. Ne zapravi ga takoj, del pa gotovo izkoristi, da si nekaj privoščiš. Odpelji se na izlet, kupi si nekaj novega, napolni svojo omaro, skratka, malce se pocrkljaj, da boš še bolj veselo vstopil/a v novo leto, ki je pred teboj!

Kozorog: Energije so ti trenutno naklonjene! Izkoristi čarobnost teh neverjetnih priložnosti in odkrij, kakšne nagrade te čakajo še pred koncem leta!

Preteklo leto te je malce izmučilo, zato si december vzemi zase, da si odpočiješ. Seveda ne boš mogel/a dolgo ostati miren/a. Iskal/a boš vse možne izgovore za druženje, Merkur pa bo le še potenciral tvojo komunikativnost. Z veselo energijo boš pritegnil/a marsikatero pozornost. Če si v zvezi, naj te to ne zapelje na kriva pota, pazi se impulzivnih odločitev. Razigrani december ti bo pisan na kožo in nudil popolno nasprotje temu, kar ti je ponudilo leto 2020.

Planeti bodo harmonično poravnani s tvojim znakom, zaznal/a boš spremembe v svoji komunikaciji in mislih. Konec meseca bo sicer oslabljen tvoj pogum, zato se obrni na družino, ki ti je vedno pripravljena pomagati.

Na finančnem področju se bo zaradi tvoje zapravljivosti kar bliskalo, zato pazi, da ne sežeš pregloboko v denarnico. Sploh pa trenutno ni čas za kredite in podobne izposoje denarja.

Vodnar: Energije so ti trenutno naklonjene! Izkoristi čarobnost teh neverjetnih priložnosti in odkrij, kakšne nagrade te čakajo še pred koncem leta!

V decembru, ko bodo vsi ljudje želeli ven, boš ti želel/a ostati notri in čas preživeti v najožjem krogu ljudi. Ne bodo te zanimale zabave in ne boš si želel/a velikih praznovanj v družbi oseb, ki te le bežno poznajo. Vzemi si čas zase in počni, kar ti v tistem trenutku najbolj prija. Nobene potrebe ni, da bi se silil/a v nekaj, kar te ne osrečuje.

Tvoja finančna situacija bo malce tesna, saj boš preveč radodaren/a z darili. Privošči kaj tudi sebi in naj ti ne bo žal denarja za stvari, ki si jih že dolgo želiš. Seveda pa pazi, da te ne zgrabi brezglavo zapravljanje.

Gibanje planetov bo pripravilo teren za korenito regeneracijo. Spremembe boš občutil/a v zvezi s svojim počutjem, premiki pa se ti obetajo tudi na službenem področju. Čeprav si nadvse prilagodljiv/a, ti bo spremenljiva energija godila, a pri večjih spremembah boš precej neodločen/a in oklevajoč/a.

Ribi: Energije so ti trenutno naklonjene! Izkoristi čarobnost teh neverjetnih priložnosti in odkrij, kakšne nagrade te čakajo še pred koncem leta!