Horoskop

Mesečni horoskop za Februar 2020

Drugi mesec v letu bo v življenje vnesel nove energije prav vsem znamenjem, vsakemu na drugem področju. Mešale se bodo ljubezenske in kreativne energije, za vse pa je pomembno, da se osredotočijo na svojo podzavest, pretehtajo svoja čustva ter se odločijo, kaj si želijo doseči v tem letu. Obetajo se spremembe, bodite pozorni!

Nov mesec te bo že ob začetku potopil v modrino tvoje podzavesti, s katero se boš v tem mesecu ukvarjal/a kar veliko časa. V prvih dneh meseca imaš idealen čas, da ponovno napolniš pljuča s kisikom ter zaplavaš v svoja čustva. Pri tem naj bodo tvoje oči na široko odprte, saj boš le tako pravilno začutil/a svoje najgloblje in morda malce eksotične želje. Odkril/a boš tisto, kar si si želel/a pred časom, a pri tem nisi bil/a vztrajen/a. Karkoli si boš zaželel/a v tem mesecu, pa naj bo to potovanje ali uresničitev ljubezenskih razmerji, ti bo uspelo, a le, če boš pozoren/na na tisto, kar se skriva globoko v tebi. Plavanje po svojih globinah se bo v drugem tednu zaključilo, saj ga bodo zamenjala vsakodnevna opravila. V drugi polovici meseca pa se bodo nepričakovano odprla vrata, ki te bodo popolnoma presenetila. Bodi pozoren/a, da svojih čustev ne zatiraš in se ne zapiraš vase. Čustva so namreč tvoj močan zaveznik in če jih boš poslušal/a, boš vedel/a, kdaj nadaljevati in kdaj odnehati. 25.2. se posveti fizičnim aktivnostim. Pomagale ti bodo usmeriti divja čustva.

Oven: Odkrij svojo pot do blaginje in sreče!

V življenju rad/a stopaš po ustaljenih poteh in tvoj korak je navadno suveren in preudaren, a v začetku februarja boš najprej deležen/a pošiljke negotovosti. Preizkusi svoje meje, naredi nekaj nepredvidljivega. Bodi drzen. Stori nekaj novega in nato pusti, da občutiš čustva, ki so se pojavila, ko si stopil/a izven okvirjev.
Ugotovil/a boš, da v resnici ni tako slabo, če si malce spontan/a. Prav tako se ne boš več tako vneto izogibal/a napakam, saj ni nič hudega, če kdaj pa kdaj kakšno zagrešiš. Imej to v mislih cel mesec in si drzni početi stvari po svoje. Po sedmem v mesecu boš opazila, da se zelo dobro počutiš, a v prihodnjih dneh si ne pozabi vzeti nekaj časa zase, pa naj gre za uro joge ali plavanje v bližnjem bazenu. Proti koncu meseca te bo zajela sanjaška energija. Ta ti bo naklonjena, saj se bodo pričele uresničevati tvoje še tako optimistične skrite želje. Uživaj v pogledu nanje!

Bik: Odkrij svojo pot do blaginje in sreče!

V začetku meseca se boš zalotil/a, kako tvoje misli plavajo. Skočile bodo v preteklost, k napakam, ki si jih zagrešil/a. Pa tudi k stvarem, ki si jih pustil/a nedokončane. Opravičilom, ki jih nisi izrekel/a. A ne skrbi. To, da se oziraš nazaj, je zdravo, saj ti pomaga razrešiti stvari in umiriti misli ter se spraviti sam/a s seboj. Okoli petega in šestega v mesecu bodi pripravljen/a na akcijo, pogled usmeri naprej in ne nazaj. Pojdi med ljudi in si drzni organizirati čisto vse, česar se lahko domisliš. S parterjem imata že nekaj časa nerazrešene zadeve, o katerih se morata pogovoriti desetega in enajstega v mesecu. Kasneje se boš počutil/a malce kapricasto, a se ne omejuj. Odpovej plane, ki ti ne ustrezajo, vzemi si čas zase, za dan ali dva odpotuj iz mesta. Konec meseca se boš zopet počutil/a bolje, čas bo, da bika zgrabiš za roge ter uživaš v dobri energiji, ki ti bo namenjena.

Dvojčka: Odkrij svojo pot do blaginje in sreče!

V zadnjem času si v življenju nekoliko plaval/a. Nisi vedel/a, kam bi se usmeril/a, katero pot bi ubral/a ter kam bi dal/a energijo. Ne obremenjuj se, s prvim februarjem se bo slika kristalizirala in jasno boš videl/a, kam naprej. Uvidel/a boš, s kom si želiš preživljati čas ter kako te osebe prepričati, da si želijo biti s tabo. Čudovito se boš imel/a, prav čudovito! Seveda ne gre kar tako odjadrati na lepše, poskrbi, da vseeno ostaneš na trdnih tleh ter postoriš opravila, ki te čakajo. Najbolje bo, da se jih lotiš okoli sedmega v mesecu. Tako ti ne bodo več visela nad glavo in počutil/a se boš bolj svobodno. Proti koncu meseca je čas, da svoje misli usmeriš k svojemu telesu. Poskrbi, da se razgibaš, morda bi lahko pričel/a z meditacijo, se strinjaš? To bi ti nadvse koristilo, prav tako si nato vzemi kakšen dan počitka. Uživaj v koncu zime, letos ti bo všeč!

Rak: Odkrij svojo pot do blaginje in sreče!

V začetku meseca se boš morda počutil/a tečno, slabe volje. A naj te to ne spravi v obup, sporočilo telesa vzemi kot napotek zdravnika, da je čas, da se malce umiriš. Spočij si in kmalu se boš počutil/a bolje. Februar naj se začne s premorom. Do četrtega v mesecu si boš že popolnoma opomogel/a ter se dobre volje vrnil/a med žive. Z novo zalogo energije boš pripravljen/a na čisto vse izzive, pred katere te bo postavilo življenje in navdušen/a boš, ko boš sproti premagoval/a ovire in videl/a, da na nobenem področju v življenju ne zamujaš. Kvečjemu boš morda splaniral/a kakšen zmenek preveč! Tvoja kreativnost bo na vrhuncu ob sredini meseca, malce jeze pa te bo prizemljilo ob koncu februarja. Ne obremenjuj se preveč, na slab dan si vzemi počitek.

Lev: Odkrij svojo pot do blaginje in sreče!

Februar bo za device precej naporen in kaotičen, a ravno zato, ker same niste takšne po naravi, ne smeš dopustiti, da težave preokupirajo tvoje možgane. V napornem urniku nujno poišči luknjo za športne aktivnosti, sploh raztezanje. V začetku meseca ti bo nadvse koristila meditacija. Po njej boš lažje razmišljal/a, saj ti bo zbistrila in umirila glavo. 20 minut zanjo nameni vsakič, ko te prevlada stres. Lažje ti bo. Drugi teden februarja ti bo prinesel lepe občutke, čas bo pravi, da pričneš z nečem novim. To je lahko novo razmerje, prijateljstvo, hobi ali kaj podobnega. Posveti se sebi in ne opravljaj dela, ki bi ga lahko postorili drugi. Postavi se zase! Okrog dvajsetega v mesecu bo čas, da se malce ozreš nazaj in premisliš, kaj se je v zadnjem času dogajalo. Pomagalo ti bo pri odločitvah za naprej.

Devica: Odkrij svojo pot do blaginje in sreče!

Tehtnice ste si začetek februarja omislile precej ležerno. Želel/a bi si začeti z obilnim zajtrkom, nato pa se leno odpraviti malce na okrog, morda stopiti v kakšno trgovino, posedeti ob skodelici kave … A februar ima zate drugačne plane, že s prvim dnem te bo prizemljil na trdna tla s telefonskim klicem. Hitro boš moral/a urgirati in urediti kaos v službi. Kakšen začetek meseca! Po napornem začetku boš moral/a kar malce počiti, da prideš k sebi, drugi teden pa s seboj prinaša lepše energije. Spočit/a boš pripravljen/a na nove izzive. Sredina meseca bo primerna za samorefleksijo in tvoja filozofska vprašanja, nato pa bo sledil val kreativnosti, ki ga bodo upravljala tvoja čustva. Zajahaj njihov val in zgodile se bodo čudovite stvari! Nikar ne zatiraj tega, kar se ti podi po glavi.

Tehtnica: Odkrij svojo pot do blaginje in sreče!

Škorpijoni svojim čustvom ne pustite vedno do površja, a v začetku februarja je idealen čas, da se potopiš vase in razmisliš o odnosih z ljudmi okoli sebe. Navsezadnje je to bolj pomembno kot pa vsi opravki, ki jih od tebe zahteva služba. Z očiščenim srcem boš tudi lažje opravljal/a stvari, ki ti bodo naročene. Konec prvega tedna uporabi za organizacijo svojega življenja. Energije bodo delovale tebi v prid, zato izkoristi priložnost in postavi stvari na svoje mesto. Ob polovici meseca te bo zadel val navdušenja, ki bo iz tebe izzval le najboljše. Še tako preprosta opravila se ti bodo zdela zanimiva, konec meseca pa nujno izkoristi za razmislek o tem, kaj si želiš v življenju. Naj te pri načrtih za prihodnost vodijo čustva, a potrudi se, da boš dobro razumel/a samega/samo sebe in ugotovil/a, kaj hočeš.

Škorpijon: Odkrij svojo pot do blaginje in sreče!

Strelci! Začetek meseca bo primeren za širjenje obzorji, zato morate biti takrat obkroženi z ljudmi, od katerih se lahko veliko naučite. Tvoje znamenje je močno nagnjeno k raziskovanju, zato ga nikar ne omejuj in domišljiji pusti prosto pot, da se zvedavo sprehaja po svetu. Čas je dober za vpis na razne tečaje, branje knjig, skratka, kakršno koli obliko bogatenja znanja. Kupi novo knjigo, obišči novo restavracijo, nauči se novega jezika! Znanje te čaka. Ne pozabi pa tudi na svoje mišice, zato se potrudi, da boš v drugem tednu meseca poskrbel/a za rekreacijo. Tvoje telo jo potrebuje in zasluži. V sredini meseca je čas za ljubezen, energije ti bodo naklonjene. A v odnosih pazi, da ohraniš svoje notranje bistvo. Ne dovoli nikomur, da bi te imel za manj kot si in poskrbi, da imaš o sebi ves čas lepo mnenje. Super si!

Strelec: Odkrij svojo pot do blaginje in sreče!

Začetek meseca je primeren za kratek pomislek, nato pa poskušaj življenje postaviti na glavo. V službo pojdi po drugi poti, vpiši se na nov tečaj, izklopi avtopilota ter se odloči naučiti nekaj novega. Skratka, poskusi narediti prav vse, da zamenjaš svojo perspektivo ter na svoje življenje pogledaš z drugega zornega kota. Začetek naj bo torej nadvse pretresljivo naravnan, v drugem tednu pa bo prišel čas, da stvari zopet malce umiriš. Kreativnost prihrani za pozneje! V sredini meseca se ti obetajo čudne opazke, ki jih nisi pričakoval/a. Na področju ljubezni, dela in prijateljstva se bo ogromno dogajalo, morda celo preveč. Poskrbi, da iz vsega izvlečeš največ sebi v prid. Ob koncu meseca je čas, da s prijateljem/ico načrtuješ skupne plane, ne pozabi pa se vpisati tudi na telovadbo, saj že kar nekaj časa odlašaš.

Kozorog: Odkrij svojo pot do blaginje in sreče!

Februar je tvoj mesec in ob rojstnem dnevu bi bilo dobro, da se ozreš nazaj, naprej in na mesto, kjer trenutno stojiš. Začetek meseca bo čas primeren za refleksijo, nato pa se preprosto prepusti toku, tako kot znaš le ti. Po razmisleku se boš počutil/a bolje ter ugotovil/a kaj si želiš doseči v življenju. Drugi teden v februarju bodo energije primerne za organizacijo prostorov v tvojem življenju. Prečisti omare, predale in vse, kjer vlada nered. Tri, štiri, zdaj! Februar je tudi čas, da se končno pričneš športno udejstvovati. Poskrbi, da tvoje telo dobi dovolj fizične aktivnosti, saj si jo doslej precej zanemarjala. Tvoja ljubezen cveti, v službi si nadvse cenjena, vesolje pa ti okoli osemnajstega v mesecu pošilja tudi posebno nagrado. Izkoristi to kot razlog za praznovanje in veselje. Nato pa bo ob koncu meseca ponovno nastopil čas, da se poglobiš vase, umiriš ter telovadiš.

Vodnar: Odkrij svojo pot do blaginje in sreče!

Okoli tebe se bodo v februarju mrežile ljubezenske energije, zato bi bilo škoda, da bi jih spregledal/a ves/vsa zatopljen/a v delo. V začetku meseca zato čas raje nameni bolj sproščujočim stvarem ter uživaj v čarobnosti, ki ti jo prinašajo. Nameni si čas in prostor, da raziskuješ notranjost svoje duše in se posveti svojim čustvom. V drugem tednu februarja bo ponovno čas, da se prizemljiš ter ponovno pričneš razmišljati produktivno. Lažje ti bo, če se boš redno gibal/a, saj bodo tako bolj aktivni in fokusirani tudi tvoji možgani. V sredini meseca bo tvoja glava polna idej. Zapiši jih in se odloči, katere boš realiziral/a. Ob koncu meseca te bo zopet objela ljubezenska energija, prav tako bo na vrhuncu tvoja kreativnost. Kuj železo dokler je vroče, spoznaj osebo, ki ti je všeč, ustvarjaj, ljubi. Ljubezen te išče!

Ribi: Odkrij svojo pot do blaginje in sreče!