Horoskop

Mesečni horoskop za Julij 2019

Preproste poletne radosti

Julij je mesec aktivnosti, druženja in zabave. Je čas, ko se lahko sprostimo in prepustimo toku dogajanja. Prav tako pa je to obdobje, v katerem se lahko povežemo z Mati Zemljo.
Vreme je več kot naklonjeno, zato bodo dolgi sprehodi v naravi prinesli nove občutke, spoznanja in razbremenitev – nekaj, kar „betonska džungla“ vsekakor ne more. V naravi bomo spoznali, kdo smo, kaj nas navdihuje, kam si želimo, da nas življenje popelje in druge resnice, ki so nam običajno skrite. Energija meseca julija nas bo spodbujala, da se poglobimo vase, najdemo notranji mir in resnično izkušnja biti to, kar smo!

Oven
(21. marec – 20. april)

Kakšna je tvoja telesna kondicija? Upam, da super! V juliju boš namreč potreboval/a veliko energije, da boš lahko sledil/a pestremu dogajanju. Čakajo te nove romantične zgodbe, zabave in pustolovščine na prostem, ki bodo v ospredju zlasti prvega v mesecu. Če boš opazil/a, da ti primanjkuje sape, pa se dogovori za obisk fitnesa. Pred tabo je zelo pozitivno obdobje, zato poskrbi, da boš v formi! Med 4. in 6. julijem boš zelo nesebičen/a, kar bo okolica opazila in dobroto poplačala. Ljudem okoli sebe prisluhni, kaj si želijo. Kaj pa lahko storiš, da se boš počutil/a še bolj prizemljeno 11. in 12. v mesecu? Razmisli, ali bi obiskal/a (intenzivni) tečaj joge ali pa se odločil/a za nove ročne spretnosti. Ustvarjalnosti ti res ne bo manjkalo. Druga polovica meseca, natančneje 17. in 18., bo prinesla nekaj veselih novic povezanih z delovnim mestom in zasebnim življenjem. Poleg tega pa boš najverjetneje prejel/a tudi povabilo na zabavno večerjo, ki ga ne odkloni. Vau! Vse negativne ali zmedene misli, ki se utegnejo pojaviti med 24. in 26. julijem, pa poskusi predelati in ne tlačiti v sebi. Konec koncev se vse da rešiti, zato najdi zaupanje vase. Zadnjega v mesecu pa naredi nekaj za svoje telo: odloči za se sprehod ali tek v naravi.

S kristalom rdeči zlati kamen boš lažje napolnil/a svoje energije in premagal/a vse ovire, s katerimi se boš srečal/a.

Bik
(21. april – 21. maj)

Prvega v mesecu si vzemi čas za temeljit razmislek o tem, kdaj ti je vzvišenost ali domišljavost prinesla želene rezultate. Se ne moreš spomniti ničesar? Točno to. Potem se raje odloči za pot prijaznosti. To je enostavna odločitev. Med 4. in 6. julijem se dogovori za srečanje s prijateljem, ki ga že nekaj časa nisi videl/a. Pojdita v mestni muzej ali gledališče in obnovita prijateljsko vez. Enajstega ali dvanajstega v mesecu pa se pripravi, da bodo tvoji čuti “eksplodirali“. Tvoje globoko razumevanje okolice in ljubljenih oseb bo neverjetno, zato se bodo marsikateri odnosi poglobili. V drugi polovici meseca pa pazi na svoje finance. Če boš 17. srečal/a super ponudbo za nekaj, kar pravzaprav ne potrebuješ, odkorakaj stran. V obdobju od 19. do 21. te ponovno čaka nekaj zelo pozitivnih novic, ki bodo s seboj prinesle tudi nove romantične izkušnje. Ne glede na to, ali si samski/a ali vezan/a, bo ljubezen zacvetela. Tudi komunikacija se bo izboljšala, zaradi česar se bodo vsi konflikti, ki bodo vzniknili 25. julija, hitro rešili. Romantično vzdušje te bo spremljalo do konca meseca, zato se prepusti energiji ljubezni in novostim.

Svojim čustvom se boš lažje prepustil/a s pomočjo kristala roževec, ki bo v tvoje življenje prinesel harmonijo in ti predstavil nov svet čutenja.

Dvojčka
(22. maj – 21. junij)

Komuniciraj! Komuniciraj! Komuniciraj! Ne glede na to, s kom se boš zapletel /a v burno debato (ljubljena oseba, nadrejeni, voznik avtobusa…), se resnično posveti svojim besedam. Te bodo imele veliko težo, zato lahko marsikaj dosežeš, le poskrbi, da boš govoril/a resnico. To je najpomembnejša stvar! Posveti pa se tudi pismi komunikaciji: med 2. in 4. v mesecu preglej vsa sporočila in se prepričaj, da nisi izpustil/a ničesar pomembnega. Si vsem odgovoril/a? Preveri pa tudi, če si obnovil/a članstvo v knjižnici, v fitnesu oziroma če si plačal/a vse položnice? Ko se boš 9. in 10. soočil/a s situacijo, kjer ne boš vedel/a, kako naprej, bodi pogumen/a in tvegaj. Korak v neznano ti lahko prinese pomembne koristi in spoznanja. Lahko pa tudi ne! Pomembno bo, da si boš resnično prisluhnil/a. Poseduješ sposobnosti, s katerimi lahko rešiš vse težave, in to se bo kot resnica izkazalo 15. in 16. julija. Po 22. pa se pripravi na prihod ljubezni in romantike. Ob sebi boš imel/a osebo, ki ji boš resnično spodnesel/a tla pod nogami. In kaj bi bilo lahko še boljše? Morda odlična ideja, ki jo boš lahko realiziral/a 27. ali 28. v mesecu. Nič ni lepšega kot življenje, ki ga sedaj živiš! Pazi le, da ne boš površen/a, zlasti 31., ko bodo podrobnosti pomembnejše kot kdajkoli prej.

Svoje ideje in zamisli boš lažje realiziral/a s pomočjo podpore kristala mahagoni obsidian, ki ti bo pomagal premagati stres in strah pred korakom v neznano.

Rak
(22. junij – 22. julij)

Začetek meseca boš začel/a z mislijo, da je „večje boljše“! Hrepenel/a boš po pozornosti, po bliskavicah in komplimentih. Želel/a si boš, da vsi žarometi sijejo nate, da si oblečen/a v bleščeča oblačila, okoli sebe pa imaš ljudi, ki so se pripravljeni zabavati celo noč. Želel/a si boš pustiti vtis, ki se ga bodo dolgo spominjali. No, to le naredi, saj ti nič ne bo stalo na poti. Tvoji načrti so pogosto dobri in izvedljivi. Med 4. in 6. pa več pozornosti posveti družinskemu življenju in ljubljenim osebam. Te se bodo začele spraševati, zakaj nikoli ne prideš na vrsto, da očistiš kopalnico. Prevzemi pobudo in naredi nekaj dobrega za vse, četudi ti ne bo najbolj po godu. To bodo cenili bolj, kot si misliš. To pa ne pomeni, da si ne smeš vzeti časa samo zase. Enajsti in dvanajsti julij bosta idealna, da se posvetiš sebi in svoji duši. Zaloge energije se bodo obnovile, zato boš lažje v prihodnosti dosegel/a želene rezultate. Poskrbi le, da ne boš ignoriral/a lastnih potreb, sicer bosta 17. in 18. dokaj naporna dneva. Do 20. v mesecu boš ponovno pripravljen/a na druženje, kar izkoristi za napredek tako na zasebnem kot poslovnem področju. Ta energija se bo nadaljevala do konca meseca, še posebej neustavljiv/a boš med 24. in 26. Takrat bodo v ospredju samopromocija, romantična osvajanja in samozavest. Zadnjega v mesecu pa ponovno nameni čas sebi, da se povežeš s tem, kdo v resnici si in kaj sploh potrebuješ.

Kristal moder zlati kamen ti bo pomagal govoriti resnico in te popeljal na pot luči ter zmožnosti manifestacije neuresničljivega.

Lev
(23. julij – 23. avgust)

Julij se bo začel s čudovitimi novicami, pozitivnimi vibracijami in hitrim razvojem. Prvega v mesecu boš neustavljiv/a in zato lahko dosegel/a velike rezultate. Le izkoristi to energijo in v vesolje pošlji nove želje. Želiš zamenjati službo? Nekomu pomagati? Si želiš povabila na glamurozno večerjo? Zakaj ne! Vse bo dosegljivo. Tudi odnosi se bodo izboljšali. Med 4. in 6. v mesecu boš spoznal/a, zakaj sta z ljubljeno osebo tako super ekipa! Enajstega in dvanajstega julija nadaljuj s tempom, ki si si ga zastavil/a. Razumljivo je, da je včasih težko dejansko vstati in preteči krog ali dva okoli doma, vendar če boš to naredil/a, se boš počutil/a neverjetno. Čisto zares! Lev, ker si „velika“ osebnost in se znaš zabavati, boš imel/a 17. in 18. v mesecu okoli sebe osebe, ki bodo hrepenele po tvoji bližini. Tvoja ljubezen do življenja bo nalezljiva. Naj pa ne bo vse le zabava, zabava, zabava! Paziti boš moral/a, da ne boš preslišal/a glasu intuicije, zlasti 22. in 23. Če boš nepazljiv/a, lahko skreneš s poti. Do 27. oziroma 28. boš ponovno našel/a svoj ritem in resnično užival/a v dogajanju. Vse načrte, ki jih boš skoval/a, pa primerjaj tudi s svojim finančnim stanjem. Če se boš prenaglil/a, 30. in 31. julij ne bosta tako čudovita, kot bi lahko bila.

S kristalom kamena strela se bo ljubezen do življenja še bolj povečala, s čimer si boš odprl/a pot k novim izkušnjam v ljubezni svetu čutenja in strasti.

Devica
(24. avgust – 22. september)

Ne glede na načrte, ki jih boš imel/a prvega v mesecu, poskrbi, da boš naredil/a tudi nekaj za svoje telo. Joga ali meditacija bosta prinesla nove uvide. Nadvse bo pomembno, da boš prilagodljiv/a in prožen/a – dobesedno in v prenesenem pomenu. Telo ti bo hvaležno, če se boš dobro razgibal/a, s prožnim umom pa boš lažje razumel/a neobičajne stvari. Začetek meseca bo na splošno zelo ugoden, saj te 2. in 3. čaka nekaj prijetnih novic. Morda se boš zaradi novosti želel/a premakniti naprej v življenju, zaradi česar bosta 9. in 10. polna inovacij, tveganj in poguma. Četudi ti določene okoliščine ne bodo dopuščale realizacije vseh želja, vztrajaj! Ne bo ti žal. Spoznal/a boš, da ni nič zapisano v kamnu, saj bosta 15. in 16. julij polna presenečenj. To te bo vodilo na pot novih filozofskih vprašanj in dognanj – zlasti 20. bo v znamenju drugačnih, nevsakdanjih tematik. Devica, v drugi polovici julija nameni nekaj več časa tudi prijateljem in ljubljenim osebam. Pripravi potovalko in se 25. skupaj odpravite na izlet. Ob koncu meseca boš spoznal/a, zakaj je bila ta odločitev tako pomembna. V popolnoma novi luči boš namreč videl/a neko osebo. Zanimivo, kajne?

Kristal zeleni aventurin ti bo pomagal stopiti skozi nova vrata priložnosti in doseči želene rezultate, pri tem pa komunicirati jasno in odločno.

Tehtnica
(23. september – 23.

Tvoja ustvarjalnost bo eno izmed največjih daril, ki jih boš prejel/a julija, zato se nanjo spomni prvega v mesecu. Konec koncev si lahko vizualiziraš pot iz zmedene situacija na delovnem mestu ali doma. Morda boš celo presenečen/a, ko boš spoznal/a, da marsikdo ne bi našel rešitve in bodo zato zelo hvaležni za tvoj vpogled. Med 4. in 6. se pripravi na čudovite trenutke, ki bodo spremenili tvoj pogled na svet. To bo dobra novica, zato se ne ustraši novih spoznanj. Ti bodo poskrbeli za nova vznemirjenja. Zavoljo tega pa ne pozabi na potrebe telesa. Če boš potreboval/a počitek, si ga vzemi, sicer ti bo 11. in 12. julija zmanjkalo energije. Takrat ti bodo sprostitev, popoldanski dremež ali 20-minutna masaža izjemno pomagali. Tehtnica, v drugi polovici meseca se osredotoči na svoje odnose. Z ljubljenimi si 17. in 18. privoščite izlet ali piknik v naravi. Prepusti pa se tudi čustvom, ki te bodo zajela 22. in 23. Ne bori se z njimi, ampak jih sprejmi. Vse! Vredno bo. Ob zaključku julija pa ponovno najdi čas za prijatelje: 27. in 28. bosta idealna dneva za druženje ali zabavo. Nato pa si vzemi čas za odmor in zase. Tako ti energije ne bo zmanjkalo in boš vedno pripravljen/a na nove dogodivščine.

Svojo ustvarjalnost boš lažje negoval/a s pomočjo kristala ametist, ki ti bo omogočil višjo povezanost s samim seboj in višjim jazom.

Škorpijon
(24. oktober – 22. november)

Svoje delo dobro opravljaš. Pravzaprav, si odličen/a, toda prvega boš moral/a paziti na svoj ego, saj se boš srečal/a z osebo, ki lahko pomembno vpliva na tvojo prihodnost. Seveda, z njo deli svoje dosežke, a naj bo tvoj ton komuniciranja ponižen. To te bo pripeljalo veliko dlje kot hvalisanje. Tudi z odločitvami bodi previden/a, zlasti 5. v mesecu. Takrat vse dvakrat, če ne celo trikrat premisli, preden boš izbral/a svojo pot. Prave odločitve te bodo nagradile s pozitivnimi novicami, ki te čakajo 7. in 8. julija. Naval pozitivnosti bo tako velik, da skoraj (ampak res samo skoraj) ne boš vedel/a, kaj bi z njim. Da boš imel/a vse pod nadzorom – poslovno in domače življenje – se pred pomembnejšimi koraki posvetuj s svojo ljubljeno osebo. Na ta način se boš izognil/a nepotrebnim zapletom 14. in 15. v mesecu. Pripravljen/a bodi na kompromise in prilagajanje, četudi ti to ne bo po godu. Med 19. in 21. ne boš smel/a biti sebičen/a, ampak delovati v višje dobro. Konec koncev pa si navajen/a biti odgovoren/a, zato ti to ne bi smelo predstavljati težav. Pri tem se opri tudi na intuicijo, ki bo 25. izjemno glasna in močna. Prisluhni notranjemu čutu in se poskušaj spomniti sanj. Sporočila podzavesti so zelo bogata in pomenljiva. Zadnja dva dneva v mesecu pa si rezerviraj za zabavo!

Kristal fluorit ti bo pomagal najti boljše razumevanje sebe in okolice. Lažje boš prepoznal/a resnico in se otresel/a vseh negativnih energij.

Strelec
(23. november – 21. december)

Julij se bo začel izjemno zanimivo. V daljavi boš videl/a luči, slišal/a boš smeh. Želel/a si boš preveriti in videti, kaj je to. Zato to le naredi. Prvega v mesecu se resnično potrudi in sledi svojim željam, kamorkoli te bodo vodile. Konec koncev ne veš, kdaj se ti bo takšna priložnost ponudila. In kdo ve, kaj te čaka na koncu poti? Pustolovski duh te bo spremljal na vsakem koraku, zato se mu med 4. in 6. popolnoma prepusti. Ko boš iskal/a odgovore na vprašanja, boš le-te našel/a, če se boš podal/a na nove poti. Super! Julij te bo nagradil z marsičem, zato naredi prostor za te nagrade. Že devetega in desetega te čakajo prvi pozitivni premiki. Morda ti celo spremenijo življenje, zato se pusti presenetiti. Nikar pa zaradi tega ne pozabi nase, svojo dušo in telo. Vzemi si čas za počitek, saj ne boš ničesar zamudil/a. Še posebej 15. in 16. v mesecu naj bosta v znamenju razvajanja. S tem si boš napolnil/a energije in se pripravil/a na aktivno drugo polovico meseca. Bolj ko boš aktiven/a, boljši bo tok razmišljanja. Pri tem pa pazi na razlike med energijami okolice. Te se ne bodo vedno ujemale s tvojo ravnijo energije, zato se lahko pojavijo nerazumevanja, zlasti po 25. v mesecu. Če se pri določenih stvareh ne boš strinjal/a z nadrejenim, bodi preudaren/a, kako boš to izrazil/a. Nikar ga ne „nadleguj“, saj se ne bo dobro končalo.

Pustolovski duh boš lažje nahranil/a s pomočjo kristala snežni obsidian, ki te bo spodbujal k premikanju meja in duhovni ter osebni rasti.

Kozorog
(22. december – 20. januar)

Če bo na delovnem mestu nekdo menil, da mu nekaj dolguješ, ga prvega v mesecu postavi na svoje mesto – ampak na eleganten način. V nasprotnem primeru se bo situacija samo še poslabšala. Bodi odločen/a in samozavesten/a, saj boš tako premagal/a vsa nesoglasja, to pa ti bo prineslo boljšo produktivnost in rezultate med 4. in 6. julijem. Super, kajne? Še bolj čudovito pa bo 11. in 12., ko boš izjemno priljubljen/a in se bodo vsi spogledovali s teboj. Ta pozornost te ne bo zmedla, ampak napolnila z novimi močmi in zagonom. Po 17. v mesecu boš svoj fokus usmeril/a na utrjevanje (trdnega) položaja. In to bo odlična poteza! Okolico boš zelo navdušil/a, zato bo želela biti v tvoji bližini. Vendar pa ti nenehno klepetanje in druženje ne bo najbolj po godu, zato boš moral/a zgraditi zelo visoke in trdne zidove, da boš našel/a čas samo zase – zlasti 22. in 23. Zaključek meseca bo prinesel nekaj novic iz tujine, ki te bodo navdušile, a boš moral/a paziti, da boš ostal/a prizemljen/a. Če boš začel/a sanjariti in ne boš več v stiku s samim seboj, te lahko „odnese“.

Vse ovire, blokade in nesoglasja boš lažje premagal/a s kristalom unakit, ki ti bo pomagal najti pravo pot.

Vodnar
(21. januar – 18. februar)

Tvoj odnos z ustvarjalnostjo se bo prvega v mesecu močno preoblikoval. Nenadoma boš videl/a, kje lahko nastanejo ovire, kje se lahko nakopičijo zadeve in kako se „odklopiti“ od kaosa vsakdanjika. Začutil/a boš čisto nov tok energije in novo željo po raziskovanju. Prevzelo te bo nekaj neverjetnega, čemur le sledi! Nova doživetja te čakajo že 9. in 10. julija, ko bo ključno, da boš pripravljen/a razširiti svoja krila in poleteti. Vau! Tvoji temelji se bodo spremenili tudi 13. in 14., ko boš prejel/a zanimive novice. Tudi glede ljubezni. Če se še vedno sprašuješ, ali ti je „velika ljubezen“ še vedno na voljo, bo to idealen čas, da ugotoviš. Do 20. se bodo stvari malce umirile, v ospredju bo tokrat družinsko življenje. Če te bo 20. julija na kavo ali čaj povabila teta (ali babica), se odzovi. Slišal/a boš zelo zanimive zgodbe. Iz njih se poskusi nekaj naučiti, zlasti glede impulzivnosti. V življenju nikar ne pretiravaj, zlasti pa ne 25. v mesecu. Ne podpiši dokumentacije (ali pogodbe), ne da bi jo prej temeljito preučil/a. Zadnja dva dneva meseca bosta polna novih novosti, a se ničemur ne zaveži, če ne bo v tvojem interesu – tudi poslovnemu ne.

Komunikacija bo julija pomembna, zato boš s kristalom lapis lazuli vedno našel/a prave besede ob pravem času.

Ribi
(19. februar – 20. marec)

Prvega v mesecu boš moral/a več časa posvetiti svojemu počutju in dnevni rutini. Vendar samo razmišljanje o tem, kaj bi bilo dobro zate, ne bo dovolj. Vprašaj se, kaj potrebuješ? Več vitaminov? Manj ponočevanja? Več samozavesti? Kako lahko to dosežeš? Naredi načrt in ukrepaj! Do petega, ko boš našel/a notranje ravnovesje, pa boš spoznal/a, da tvojo pozornost potrebujejo druga področja, zlasti odnosi. Nekateri bodo začeli nihati, kar pa ne bo najslabša možnost. Če niso bili zgrajeni na trdnih temeljih, je morda čas za spremembo, četudi bolečo. Na poslovnem področju lahko računaš na nekaj novih priložnosti, pri katerih pa ne smeš dovoliti, da bi podvomil/a vase. Še posebej 10. v mesecu ne pusti, da bi se počutil/a manj sposobno ali kvalificirano. Uspelo ti bo, le zaupaj vase! Več samozavesti ti bo prineslo tudi nove ljubezenske izkušnje 15. in 16. julija. Takrat boš ljubil/a vsako minuto življenja. Nasmeh na obrazu pa bo povečalo sporočilo (najverjetneje v pisni obliki), ki bo prispelo 25. in 26. Ljubezen bo resnično v zraku! Le ob koncu meseca pazi, da ne boš na trenutke morda preveč kritičen/a.

Kristal turkiz ti bo pomagal doseči želene premike in spremembe na vseh življenjskih področjih.