Horoskop

Mesečni horoskop za Junij 2020

Junij bo za mnoga znamenja malce naporen, saj bodo tako planeti kot ljudje zelo mešanega razpoloženja. Težave bodo nastopile pri nečimrnih in prevzetnih ljudeh, a teh ne smemo mešati z ambicioznimi in delovnimi osebami, ki si želijo v življenju uresničiti svoje cilje. Merkur bo včasih zagodel pri komunikaciji in hitro zanetil kakšen prepir, a večjih pretresov v juniju ne gre pričakovati. Začetek poletja bo zagotovo prinesel spremembe, a za večino znamenj bodo te pozitivne. Preveri, kaj v juniju čaka tebe! 

Prvi dan v mesecu ne bo prav dober zate, a k sreči bo drugi že toliko boljši. Tretjega se boš počutil/a odlično, poln/a boš energije in pripravljen/a, da dokončaš še zadnje odprte projekte, ki so ti ostali. Junij bo zate poln vzponov in padcev, kako jih boš prestal/a, pa bo odvisno od tvoje odločnosti in notranje motivacije. Zaženi se s polno paro, saj ti bo po nekaj dneh pričelo zmanjkovati energije in tvoje delo se bo začelo upočasnjevati in želel/a se boš vrniti v svojo cono udobja. Prijatelji bodo zelo dobri do tebe, podpirali te bodo pri vsem, česar se boš lotil/a. Tvoje delo bo obrodilo sadove.

Tvoje zlato okno se bo odprlo med 11. in 13. v mesecu, ko ti bo uspelo vse, česar se boš lotil/a. Prav tako se boš uspešno lahko izmuznil/a tudi tistim rečem, ki te ne zanimajo preveč. Ob koncu meseca se boš spopadal/a z dvomi. Preučeval/a boš avtoritete v svojem življenju in ugotovil/a, da v resnici še nisi popolnoma odrasla oseba.

Začetek poletja ti bo postregel z mnogimi presenečenji, nekatera bodo zate tudi malce težavna. A kmalu boš ugotovil/a, da so nekatera zate pravzaprav odlična ter  boš pričel/a uživati v novem obdobju.

Oven: V tvoji prihodnosti se nekaj razkriva in tega ne smeš prezreti!

Bik, zate se stvari odvijajo prepočasi in ves čas imaš občutek, da nekaj zamujaš. Od kariere, družine, prijateljev in življenja na splošno pričakuješ več in pri tem se ti zelo mudi. Petega te bodo ti občutki za nekaj časa minili, a mir v tvoji duši ne bo trajal dolgo, saj si bom kmalu spet želel/a zamajati barko in odjadrati v drugo smer.

Zdelo se ti bo, da gre vse narobe, a okrog osmega v mesecu boš prejel/a zelo dober nasvet. Takrat zgrabi v roke vse orodje, ki ga potrebuješ in se loti dela! Planeti bodo končno naklonjeni tvojim željam po premikih in ti pustili, da se premakneš.

Tvoji najbližji bodo nadvse ponosni nate, ko bodo videli, kako si se zagnal/a. Spodbujali te bodo, a pazi, da ne postaneš sebičen/a in ti uspehi ne stopijo v glavo. 19. v mesecu te bo močno zadela ljubezen. Če si vezan/a, bo dan poln poljubov tvoje ljubljene osebe. Zapravljaj pametno in preudarno, sicer pa se bo konec meseca zaključil dobro. Lahko si miren/a in siguren/a v vse, kar si dosegel/a. Edina stvar, ki jo moraš do konca paziti, je le še tvoje srce. Nikomur ne smeš pustiti, da bi se igral z njim.

Bik: V tvoji prihodnosti se nekaj razkriva in tega ne smeš prezreti!

Prvih šest dni v mesecu bo zate precej zanimivih, dragi dvojček. Tvoja domišljija in neustavljiva volja do življenja te bosta želela zapustiti, a lahko ju zadržiš, če imaš to ves čas v mislih. Obstajajo poti, po katerih še nisi krenil/a, a vse žal niso zate. Dobro premisli o svojih željah in občutkih okoli osmega v mesecu. Posezi po dobri knjigi ter si pomagaj z nasveti, ki so v njej. Spremenili bodo tvoj pogled na svet.

Okrog devetega v mesecu se boš počutil/a, kot, da te življenje želi povoziti. A ne obupaj, gre le za preizkušnje, ki jih ti zmoreš prestati in nauke, ki se jih moraš naučiti. Tvoja svobodomiselnost ti bo pomagala prebroditi posledice. Ne skrbi, dvojček, bližje cilju si, kot si morda misliš. Sreča te čaka za naslednjim ovinkom, zato se odpri.

V sredini meseca se ti bo zdelo, da lahko kupiš čisto vse, kar si zaželiš. V tem času boš brez težav sprejel/a tudi šalo na svoj račun. Bodi ponosen/a nase – vse, kar imaš, si si ustvaril/a sam/a in takšnim ljudem vesolje vedno nameni kakšno dodatno zvezdo. Preženi svoje dvome vase, sprosti se, odlično ti gre! Odraščaš in vsako leto si modrejši/a in pogumnejši/a.

Dvojčka: V tvoji prihodnosti se nekaj razkriva in tega ne smeš prezreti!

Začetek meseca ti bo namenil dobre odnose. Ljudje okoli tebe te bodo sprejeli takšnega/takšno, kot si. Od tebe pričakujejo le najboljše, to pa zato, ker verjamejo vate. Zaradi tega se boš morda počutil/a pod pritiskom in si želel/a, da bi v življenju izkoristil/a vse možnosti, ki se ti ponujajo. Morda se ti zdi, da tvoje delo ne služi ničemur, a ta mesec ti bo pokazal, da to nikakor ne drži. Kmalu boš videl/a, da tvoje delo lahko obrodi bogate sadove.

Med devetim in desetim v mesecu se močno drži svoje intuicije, tudi takrat, kadar bi sicer poprijel/a za rutinske postopke. V sredini meseca se posveti svojemu gospodinjstvu, saj si malce pozabil/a, kako lepo je imeti urejen dom. V tem obdobju se boš zelo zabaval/a.

Drugo polovico meseca boš zopet začutil/a svojo pravo notranjo energijo, za katero si že mislil/a, da te je popolnoma zapustila. Spet boš uresničeval/a svoje visoke cilje ter premagal/a vse, kar se bo znašlo na tvoji poti. 26. v mesecu te čaka še posebno velik izziv, močna oseba v tvoji bližini bo pričela pritiskati na tvoje gumbe. Ne smeš se ji pustiti, verjemi vase!

Rak: V tvoji prihodnosti se nekaj razkriva in tega ne smeš prezreti!

Mesec se bo pričel precej jezno. Poskrbi, da se spraviš s svojo preteklostjo, sicer se bo jeza nadaljevala. Imaš dolg seznam stvari, s katerimi se bo treba soočiti, saj že predolgo odlašaš. Na delo! Med 5. in 8. v mesecu te čaka velik uspeh, a ga ne boš dovolj praznoval/a, saj te bo motilo predvsem to, da te drugi ljudje poizkušajo posnemati. Ne ukvarjaj se toliko s tem, zamudil/a boš trenutke, ki jih nikdar ne bo mogoče dobiti nazaj!

12. v mesecu si boš lahko privoščil/a čisto vse, celo nakup sreče! Seveda bo ta ponudba enkratna in neponovljiva.

Tvoji bližnji se bodo znašli v slepih ulicah, nikar jim ne smeš slediti. Raje jim z močnim zgledom pokaži, kako se stvarem streže in poizkušali ti bodo slediti na poti do uspehov. Konec meseca te bo prežemala toplina doma in želel/a si boš čim več časa preživeti s svojo družino. A ne bodo dolgo vse le igre in zabava. Osredotočiti se boš namreč moral/a na svoje zdravje, ki ti bo pokazalo, da nič ni samoumevno.

Lev: V tvoji prihodnosti se nekaj razkriva in tega ne smeš prezreti!

Konec maja se ti je zdelo, da je cel svet tvoj, junij pa te bo želel spraviti na trdna tla. Nič ne bo šlo po planu in zdelo se ti bo, da se pravila menjajo iz minute v minuto. Ne bo šlo tako, kot si vajen/a. Kljub vsemu ti bodo tvoji pravi prijatelji stali ob strani in zaradi njih boš lažje prebrodil/a zmeden začetek meseca.

Junij bo popolnoma pretresel tudi tvojo osebnost. Tvoje razmišljanje bo šlo v globine, ki jih nisi vajen/a, naravnost ljubil/a boš stvari, za katere bi še leto nazaj prisegel/a, da so popolnoma neumne. Zdi se, da v življenju spreminjaš vrednote, stvari se postavljajo na nove pozicije. Tokrat v tvoje dobro.

V drugi polovici meseca se lahko sprostiš in končno ponovno suvereno zaživiš. Telovadi in se rekreiraj, prihaja čas, da se pohvališ s svojim lepim telesom. Naj te ne bo sram pokazati svojih adutov, saj so vsi, ki jih vidiš, popolnoma resnični. Seveda ne pozabi poskrbeti niti na počitek in regeneracijo. To poletje bo tvoje, če si boš tako zamislil/a!

Devica: V tvoji prihodnosti se nekaj razkriva in tega ne smeš prezreti!

V začetku meseca boš poln/a upov in vznemirjenja, nasmihala se ti bo sreča. Nato se boš spomnil/a, da te še vedno čakajo nedokončani projekti, ter se jih počasi lotil/a. Z vztrajnostjo lahko premagaš svojo konkurenco ter jo bliskovito prehitiš po levem pasu.

Preveč svobode bo v tebi povzročilo paniko, ki te bo obšla okrog 10. v mesecu. Vzemi si čas zase in videl/a boš, da v tvojem življenju pravzaprav ni ničesar, česa bi se moral/a bati. Nauči se bolj ekonomično razporejati svoj čas in takoj ti bo lažje. Edina pot je navzgor, tehtnica!

Konec meseca se posveti svojim najbližjim. Venera te bo razvajala z ljubečo energijo, ki jo boš tako dajal/a kot prejemal/a. Ker si bil/a v začetku meseca nadvse produktiven/a, si lahko preostanek junija razporediš, kakor ti poželi srce.

Konec meseca boš nadvse prijateljsko razpoložen/a, obdajala te bo močna energija. Vsi te bodo oboževali in nadvse boš užival/a v pozornosti.

Tehtnica: V tvoji prihodnosti se nekaj razkriva in tega ne smeš prezreti!

Škorpijoni, ni vam para! V začetku junija bi si vsak želeli biti ti, a se boš poskusom posnemanja lahko le smejal/a. Planeti ti bodo tako naklonjeni, da boš lahko premikal/a svet! Vse izzive boš do potankosti razrešil/a, bravo!

V drugem tednu te bodo pričeli napadati kritiki, a okrog 10. v mesecu boš ponovno ti delil/a karte in ponovno boš v vodstvu. Dni za tem te bo napadla živčnost in utapljal/a se boš v delu. Nikar ne skrbi, živčnost ima omejen rok trajanja, 14. se boš ponovno počutil/a odlično!

V drugi polovici meseca ne bo prostora za napake, zato se izogibaj spletkarjenju in bodi iskren/a do okolice, saj se ti bo negativna energija sicer nemudoma vrnila. 24. junija se boš zbudil/a prerojen/a in tvoja energija bo ponovno privlačila vse okoli tebe. Vsi si bodo želeli tvoje pozornosti. Po 28. pa si spet lahko privoščiš malo zvitosti, zgolj za svojo nagajivo dušo, a pazi, da ne povzročiš škode drugim.

Škorpijon: V tvoji prihodnosti se nekaj razkriva in tega ne smeš prezreti!

V začetku meseca se ti bodo končno pričele uresničevati sanje. Želje, ki se jih dolgo časa nikakor nisi mogel/a znebiti, bodo končno postale resničnost. Tega boš tako vesel/a, da ti bo sreča kar malce stopila v glavo in ljudem se bo zdelo, da se obnašaš malce prevzetno. Osmega se boš kombinacije sreče in veselja kar malce prestrašil/a in misli ti bodo začele begati k tesnobi. Kaj sledi, se boš spraševal/a.

Okrog desetega v mesecu te bo na pomembnem področju tvojega življenja nekdo prehitel. Zvezde ti bodo s tem želele poslati sporočilo. Sprejmi ga kot opozorilo, da je eden od procesov, ki se ga lotevaš, neprimeren. V sredini meseca se bodo v tvoje življenje vrnili obrazi iz preteklosti. Nekaterih se boš razveselil/a, nekateri pa te bodo malce prestrašili.

17. se izogibaj bližnjicam, pa naj izgledajo še tako mamljivo. Raje se drži prej začrtane strategije in ne ubiraj hitrejših rešitev, saj ti bodo te na koncu najverjetneje prinesle dodatno delo.

Konec meseca boš ljudem lahko dokazal/a, da si vse, kar imaš, popolnoma zaslužiš. Junij te bo zagotovo postavil v ospredje ter ti pokazal, da si nadvse pomemben/a oseba na svetu.

Strelec: V tvoji prihodnosti se nekaj razkriva in tega ne smeš prezreti!

V začetku meseca boš zaslišal/a svoj notranji klic in ugotovil/a, da si želiš rasti in napredovati. Rast bo v tvojem primeru pravzaprav cvetenje, saj boš nadvse optimističen/a in uspešen/a v vsem, česar se boš lotil/a. Okrog 11. v mesecu bo čas za pregled stvari, ki si jih počel/a v zadnjem času. Za vikend si zato vzemi nekaj prostega časa in počni praktične stvari.

14. in 15. v mesecu te bo prevzela želja po potovanju in avanturah, a bodi nadvse pozoren/na svoje finance, saj ti veliki stroški ne bodo koristili. Ravno nasprotno! Preveč zapravljanja te lahko v tem času spravi v težave.

Okrog 22. bodi še posebej pozoren/na ljudi okoli sebe. Želijo ti pomagati in pozornost ti namenjajo le iz pozitivnih razlogov. Lepo bi bilo, če konec tedna obiščeš svojo družino ter jim pomagaš pri gospodinjskih opravilih. Izogni se želji po prepiranju, ki te bo pestila 26.! Konec meseca bodo vajeti spet v tvojih rokah in užival/a boš v vsem, česar se boš lotil/a.

Kozorog: V tvoji prihodnosti se nekaj razkriva in tega ne smeš prezreti!

V juniju ti bodo težave povzročali popoldnevi. Nikakor ne boš vedel/a, kaj sam/a s seboj in tega občutka se ne boš mogel/a znebiti. Po nekaj dneh boš spoznal/a, da ti je ta del dneva pravzaprav všeč in čas spremenil/a v sebi zelo ljubega. Do 13. v mesecu boš precej družbeno aktiven/a, odzvala se boš vsakemu povabilu, ki ti pride naproti.

Med šestim in osmim v mesecu se boš vedel/a precej neodgovorno, a krivi bodo nenadni navdihi, ki te bodo popolnoma prevzeli. Spreminjal/a boš plane, ki si se jih prej dolge mesece držal/a in cilje premaknil/a na naslednje obdobje. Čeprav jih boš le prestavil/a, ti bo z ramen padlo veliko breme, ki te je do sedaj kar nekaj časa pestilo.

Med 16. in 18. te bodo ponovno premamile nove ponudbe in tvoja pozornost bo ponovno odplavala v drugo smer. Nikakor se ne boš mogel/a odločiti, po kateri poti bi se podal/a.

Konec meseca ti bo igric dovolj in čas bo, da se vrneš k svojim koreninam. Zaključi prepire in pozabi na trmarjenje. Pobotaj se z nasprotniki, saj ti bo to v danem trenutku še v največjo korist.

Vodnar: V tvoji prihodnosti se nekaj razkriva in tega ne smeš prezreti!

Prvih nekaj dni bo za ribice precej zahtevnih. Čakajo te takšni in drugačni izzivi, ti pa boš razpoložen/a le in zgolj za zabavo. Potrebno bo usklajevanje časa in prilagajanje urniku, saj svojih zadolžitev žal ne moreš kar obesiti na klin. Poizkusi doseči vsaj nekaj ciljev, nato pa si vzemi nekaj časa, da prevetriš možgane.

Igra se bo spremenila v bolj resno okrog 11. v mesecu, a na srečo ti bo to predstavljalo izziv, zato se boš z veseljem vključil/a. Tudi sicer se dobro znajdeš v družbi, pa ne zato, ker bi bila ta tako raznolika, temveč, ker dobro veš, kako se prilagoditi posamezni skupini ljudi. Tvoja misterioznost bo še posebej do izraza prišla okrog 16. v mesecu, kar bo tvoje rivale nadvse motilo.

Ne ukloni se okolici in stoj za svojimi vizijami. Noben cilj ni previsok in prav vsak je dosegljiv, če se nanj osredotočiš. Naučiti se moraš zaščititi svoje interese, saj te bodo na ta način bolj cenili tudi drugi.

Ribi: V tvoji prihodnosti se nekaj razkriva in tega ne smeš prezreti!