Horoskop

Mesečni horoskop za Maj 2020

Maj bo za večino znamenj precej turbulenten mesec, ki bo mešal energije kot za stavo. Nepredvidljivo obdobje je pred nami, ki bo minilo brez vsakega oprijemljivega vzorca. En dan bo minil naravnost čarobno, že naslednji pa vas bo življenje zasulo s preprekami in izzivi. Pomembno je, da ohranite mirno kri in pogum. Vse to so le preizkušnje, ki vas bodo usmerile na pravo pot ter pokazale, iz kakšnega testa ste.

Maja bo ovne prevzela zelo dobrodošla topla energija, zaradi katere boš v svoji bližini želel/a imeti veliko ljudi. Zelo boš razumevajoč/a in prijeten/a. Po nekaj dneh druženja pa si boš zaželel/a samote in se malce odmaknil/a od ljudi. Želja po samoti te bo kaj hitro minila in kmalu se boš ponovno smejal/a v družbi svojih prijateljev.

Tvoja nesebičnost se bo nekaterim zdela presenetljiva, drugi pa jo bodo vzeli za nekaj samoumevnega, zato pazi, komu delaš usluge. Pomagaj tistim, kateri se ti zdijo upravičeni do tega in tistim, ki ti želijo dobro. Če pričakuješ kaj v zameno, se v takšna razmerja raje ne spuščaj. Maj bo od tebe zahteval vztrajnost in potrpljenje, sploh, ko bo pred tebe stopila oseba z močnimi zahtevami in željami.

Tekmovanje znaš obrniti sebi v prid in ga izkoristiti za obuditev svoje kreativne žilice. Svojih izdelkov, ki bodo posledica tega, pa nikar ne kaži preveč naokrog. Manj ljudi kot bo vedelo zanje, bolj verjetno je, da boš prejel/a hvalo za svoj trud. V nasprotnem primeru si bo tvoje zasluge poizkušal prilastiti nekdo drug.

Oven: Skriti vplivi lahko nate vplivajo bolj, kot si misliš! Odkrij, kako!

Mesec se bo zate pričel čudovito, zadovoljen/a boš z vlogo, ki jo trenutno igraš v svojem življenju. Ne boš čutil/a nobene potrebe po zagovarjanju in opravičevanju, saj si v to, da si tam, kjer moraš biti, popolnoma suveren/a. Četrtega ali petega v mesecu je možen manjši konflikt. Najverjetneje te bo ta zadel na poslovnem področju, a stvari se bodo same od sebe kmalu pomirile.

Po prvi tretjini meseca te bodo pričeli obhajati dvomi in strahovi. Otresi se jih, prav tako pa iz življenja izloči oportunistične karakterje, ki kar čakajo, da se okitijo s sadovi tvojega dela. Spoštuj tisto, kar imaš, predvsem družino in svoje prijatelje. Ti so nadvse pomembni v tvojem življenju in nobene potrebe ni po seganju po novih vrhovih.

Oseba, ki se je za nekaj časa odmaknila iz tvojega življenja, se bo želela vrniti. Sprejmi jo odprtih rok, saj ti bo pomagala. Vsi si želimo, da bi se maj končal prijetno, tudi ti si boš želel/a mirnega zaključka meseca. Ne pritožuj se, pritoževanje je za ljudi, ki ne znajo biti srečni. Ti pa nisi ta oseba!

Bik: Skriti vplivi lahko nate vplivajo bolj, kot si misliš! Odkrij, kako!

Začetek meseca bo minil v znamenju solidarnosti, ki te bo precej izmučila in konec prvega tedna se boš soočil/a z izgorelostjo, ki bo trajala do 10. v mesecu. April te je precej izmučil in potrebuješ nekaj časa, da se ponovno postaviš na noge. Poveži se z družino in ji povej, koliko ti pomenijo.

V prvi polovici meseca bodi pozoren/a predvsem na to, kako in koliko zapravljaš. Finance imaš v zadnjem času sicer zelo lepo urejene, a pazi, da te bližina rojstnega dne ne premami v brezglavo zapravljanje.

Konec meseca bo zate vesel in razigran. Spet se boš počutil/a sebi podobno in napetosti se bodo razbremenile. Pričela se bo tudi tvoja letošnja transformacija, duhovno boš zrasel/a, vesolje ima s teboj velike načrte.

Ves čas si želiš pomagati ljudem okoli sebe, a proti koncu meseca boš ugotovil/a, da to delaš preveč pogosto, na koncu pa ostaneš praznih rok, brez energije in volje.

Dvojčka: Skriti vplivi lahko nate vplivajo bolj, kot si misliš! Odkrij, kako!

Maj se bo zate pričel precej otožno, manjkala ti bo dobra mera energije. A bolj globoko kot boš vstopal/a v mesec, boljše se boš počutil/a. Pomagalo ti bo, če preostanek meseca skrbno načrtuješ, nato pa se nasloniš nazaj in opazuješ, kako se stvari odvijajo. Le pazi, da ne zamudiš pomembnih rokov, ki so ključni za tvoje delovanje v službi!

V sredini meseca se boš požvižgal/a na negativno energijo okoli sebe ter na slepo iskal/a izhod iz tega temnega prostora. Kar nekaj poizkusov boš moral/a narediti, preden ti bo pobeg uspel, a s tem se ne boš preveč obremenjeval/a. Prav tako boš v tem času izpustil/a nekaj druženj z ljudmi, ki jih imaš sicer zelo rad/a, a se trenutno ne boš počutil/a preveč družabno.

Proti koncu meseca se boš ponovno odprl/a svetu in se obdal/a s čudovito vibrirajočo energijo, ki bo k tebi pripeljala vesele in razigrane ljudi. Takšne, kot si tudi sam/a, a v težkih obdobjih na to pozabiš.

Rak: Skriti vplivi lahko nate vplivajo bolj, kot si misliš! Odkrij, kako!

Mesec se bo zate pričel odlično. Dobro se boš počutil/a pri tem, kar delaš, godila ti bo družba in všeč ti bodo ljudje okoli tebe. A okrog petega v mesecu se bodo pričele dogajati čudne stvari in začel/a se boš spraševati, zakaj si se v takšni situaciji znašla ravno ti.

Tvoja energičnost, razigranost in veselje se bodo malce umirili, ko boš ugotovil/a, da stojiš na mestu, kamor zagotovo ne spadaš. Ne skrbi, vseeno se lahko zabavaš, le pazi, da se ne osramotiš v situaciji, ki prihaja 13. v mesecu.

Petnajstega se bo tvoja energija ponovno vrnila in vesel/a boš, da si vztrajala pri svojih odločitvah. Zopet boš neomajen/a, družil/a se boš z isto mislečimi ljudmi, negativno energijo pa za šalo odbijal/a stran od sebe, kot bi igral/a tenis! Konec meseca se osredotoči na kariero, pripravi teren za nov mesec in počakaj na prve sadove.

Lev: Skriti vplivi lahko nate vplivajo bolj, kot si misliš! Odkrij, kako!

V maj se boš prebudil/a malce skeptičen/a in brez idej, kako bi se lotil/a novega meseca. A brez skrbi, vesolje bo poskrbelo, da se bodo stvari odvile v pravo smer in tebi v prid. V tvoji glavi še kar velja prepričanje, da imaš prav samo ti, zato si v maju prizadevaj k temu, da spustiš svoja pričakovanja in ljudem okoli sebe dopustiš, da so to, kar so v resnici.

Maj je zate tudi idealen čas, da se ponovno lotiš svoje telovadne rutine, se posvetiš zdravemu prehranjevanju ter poskrbiš tudi za rekreacijo svojih možganov. Odlepi oči od ekrana in izkoristi lepo vreme, ki ti ga ponuja pomlad.

Konec maja, predvsem okoli 24., te bo ponovno kot strela z jasnega zadela realnost. Moral/a boš ukrepati in službene obveznosti prevzeti v svoje roke. Sodelavci bodo tvoj trud sprejeli odprtih rok in tvoje uspehe pospremili z bučnim aplavzom. Le tako naprej.

Devica: Skriti vplivi lahko nate vplivajo bolj, kot si misliš! Odkrij, kako!

Maj bo hitro postal eden izmed tvojih najljubših mesecev tega leta. Z dnevi in ljudmi okoli sebe boš uspela/a neopazno manipulirati tako, da boš lahko užival/a v življenju, ki se bo odvijalo čisto po tvoje. Dnevi bodo polni tvojega smeha, zabave in veselja. Izkoristi jih za druženje in kakšen izlet.

11. bo čas, da za nekaj dni prekineš zabavo in poravnaš svoje obveznosti, ki te čakajo. Osredotoči se na kariero in malce stisni zobe, Jupiter ti bo tu hitro priskočil na pomoč ter te napolnil z delovno energijo, ki jo potrebuješ.

Konec meseca bo ponovno čas, da se sprostiš. S trudom boš premagal/a ovire, ki ti jih je pripravilo vesolje in se ponovno počutil/a dobro v svoji koži. Sonce bo posvetilo tudi na ljubezenskem področju. Zgodila se bo romanca z osebo, ki te že dolgo zanima, a nisi bil/a prepričan/a, da tudi ti zanimaš njo. Mesec se bo zaključil z metuljčki v trebuhu in nasmehom na obrazu.

Tehtnica: Skriti vplivi lahko nate vplivajo bolj, kot si misliš! Odkrij, kako!

V maju boš moral/a močno paziti, da ne zaideš v težave, saj te bo tja ves čas rinil hladni Neptun. Karte se bodo počasi odprle in videl/a boš, kakšne namene imajo s teboj drugi ljudje. Ob tem boš razkril/a tudi svoje do sedaj skrite ase v rokavu. Sprosti se, ni ti potrebno vedno držati vseh kart v rokah, prepusti se življenju, da te umesti tja, kamor spadaš.

V sredini meseca se ti bo zdelo, da ne spadaš nikamor. Objela te bo žalost in te mučila nekaj dni, a brez skrbi. Vsi tvoji bližnji vedo, kako dober človek si v resnici in nobene potrebe ni po tem, da se obremenjuješ z mnenjem drugih. Verjemi vase in skoči naproti projektom, ki te čakajo.

Maj je čas za uresničevanje zastavljenih ciljev, zato končno realiziraj tisto idejo, s katero se že dolgo poigravaš v svoji glavi. Konec meseca bodo po tvojem trebuhu leteli metuljčki, saj iz misli ne boš mogel/a izgnati osebe, ki si jo srečal/a pred dnevi.

Škorpijon: Skriti vplivi lahko nate vplivajo bolj, kot si misliš! Odkrij, kako!

Nebesni premiki bodo v maju močno vplivali na tvoje znamenje. Vesolje ti bo v začetku meseca dovolilo, da brezskrbno uživaš, energije bodo usmerjene tako, da si lahko dovoliš malce več, kot sicer. O prihodnosti boš govoril/a, kot da si se ravno vrnila od tam, tvoje govorjenje bo prepričljivo in suvereno.

Kako dobro si napovedal/a prihodnost, ti bo življenje sporočilo že 15. v mesecu, ko bo prišel čas, da se postaviš nazaj na trdna tla. Tvoja intuicija bo narasla in še bolj boš dovzeten/a za mnenja drugih ljudi. Ne obremenjuj se preveč, čas je za pozitivne vibracije.

Uživaj v njih dokler trajajo, situacija se bo namreč konec meseca normalizirala in ponovno boš deležen/a vzponov in padcev. Takšno je pač življenje in maj ti bo postregel z marsikaterim presenečenjem.

Strelec: Skriti vplivi lahko nate vplivajo bolj, kot si misliš! Odkrij, kako!

V maju si boš želel/ bližine in svoja vrata boš odprl/a čisto vsakemu, ki bo nanje potrkal. Kljub svoji razpoloženosti pazi, koga spustiš k sebi, saj bo v tvoji bližini tudi oseba, ki bo le tratila tvoj čas in energijo. Zamere bodo po prvem tednu že pozabljene, življenje pa preveč pestro, da bi se obračal/a nazaj.

V sredini maja se boš ukvarjal/a z idejo, ki jo želiš realizirati, vmes pa bo ponovno posegel človeški faktor. Zavedaj se, da ti želi dobro in mu pusti pomagati. To bo okrepilo tvoje zaupanje vase in željo po premagovanju nadaljnjih ovir.

V drugi polovici meseca te bodo ponovno zasule vsakdanje obveznosti in plavanja med oblaki bo konec. Udobje bo zamenjala utrujenost in 19. boš naletel/a na težave. Z njimi se moraš spopasti z obilico poguma, kar seveda zmoreš.

Kozorog: Skriti vplivi lahko nate vplivajo bolj, kot si misliš! Odkrij, kako!

Če se lotevaš novega projekta, se ga loti drugega v mesecu, saj bodo takrat energije izjemno prijazne do novih začetkov. Prav tako se lahko po pomoč zatečeš k partnerju ali prijatelju, ki te bo v tem času sprejel odprtih rok ter svojo energijo usmeril v tvoj projekt.

Počutil/a se boš precej samozavestno, na naravne sile se boš opiral/a z zaupanjem in pozitivno usmerjenim mišljenjem. Pozabil/a boš na vprašanja, ki te sicer pogosto pestijo. Kam greš? Od kod prihajaš? Si na pravi poti?

Zgornja vprašanja si razrešila že v začetku leta, zato ni potrebe, da se ponovno obremenjuješ s tem, saj te bo to le navdalo s strahom in anksioznostjo, za katero ti v maju vesolje ni namenilo ne časa in ne prostora. Pomembnejše stvari so pred teboj! Čas je, da svoje misli usmeriš v kreativno delo, ki ti bo šlo v tem mesecu odlično!

Vodnar: Skriti vplivi lahko nate vplivajo bolj, kot si misliš! Odkrij, kako!

Čustven/a kot si, po svetu vedno hodiš z glavo, ki je vsaj malce plavajoča med oblaki. Sanjaš o perfektnem svetu, kjer bodo vsi dnevi naravnost čudoviti. Žal včasih ni tako in takrat ne smeš pobegniti v posteljo ter se z odejo pokriti čez glavo. V maju poskušaj biti bolj odprt/a do negativnih stvari. Vzemi jih kot lekcijo in do njih ne pristopaj v strahu. Vse bo v redu.

Druga tretjina meseca bo malce pomirila tvojo nemirnost. Čakajo te dobre stvari, ki pa bodo v tvoje življenje prišle pod pogojem, da se zanje malce potrudiš. Oči na peclje torej, da ne izpustiš nobene priložnosti, ki bo na poti v tvoje življenje.

Čas je, da pričneš poslušati in zaupati svoji intuiciji. Tvoj notranji glas ima namreč v večini časa glasna sporočila zate, ki jih tako vztrajno želiš preslišati. Konec meseca se zato malce odmakni od glasne družbe ter poslušaj, kaj ti želi povedati tvoje srce.

Ribi: Skriti vplivi lahko nate vplivajo bolj, kot si misliš! Odkrij, kako!