Horoskop

Mesečni horoskop za Marec 2020

Prvi spomladanski mesec s seboj prinaša lepe energije, ki bodo še posebej pomagale tistim, ki si želijo v življenju preizkusiti nekaj novega. Novi izzivi, nove ljubezni, novi hobiji. Spremembe se bodo dogajale na vseh nivojih življenja, planeti pripravljajo kar nekaj pozitivnih presenečenj.

Vesolje ti bo prvega v mesecu v tebi zbudilo željo po komunikaciji in prav je, da se odzoveš. Pokliči prijatelje, piši simpatiji, pokliči na radio, če je to edini način, da preneseš svoje sporočilo. Uporabi socialna omrežja, izražaj se. Čas bo primeren, da svetu sporočiš svoje želje in izliješ srce. To ti bo dobro delo, prav tako pa se bo na to pozitivno odzvala okolica.

V začetku meseca bo prav tako čas, da razmisliš o svojih gibalnih navadah. Dovolj skrbiš za svoje telo? Je tvoja vadbena rutina primerna? Gibanju ta mesec nameni čim več časa, prav tako pa si zastavi plan, kako se boš v tem letu lotil/a skrbi za svoje telo. Naredi načrt, nato pa se kar loti dela, takoj.

V sredini meseca si vzemi vsaj dan časa zase, odpelji se na izlet, kar sam/a. Tvoja čustva bodo namreč precej intenzivna in že samo manjši projekt ali interakcija z drugim človekom bosta v tebi vzbudila globoke emocije. Ne skrivaj jih. Konec meseca prihajajo k tebi dobre vibracije. Zadnje tri dni bo tvojo čustveno podporo potrebovala družina, vzemi pa si tudi čas za zabavo.

Oven: Odkrij, kako bo pomlad prebudila tvoja čustva in ljubezen!

Začetek meseca bo idealen za čustveno tvegane podvige. Če že dolgo časa razmišljaš, da bi ga/jo povabil/a ven, je pravi čas. Nova služba? Prijavi se. Se želiš naučiti nekaj novega? Planeti bodo naklonjeni tvojemu skoku iz cone udobja in bodo tvoj pogum pozitivno sprejeli. Če odziv z druge strani ne bo tak, kot bi si želel/l, boš jasno dobil/a sporočilo, da si se morda znašel/a nekje, kamor ne spadaš, a zavrnitev te bo le okrepila, če se slučajno zgodi.

Okrog petega v mesecu se bodo po tvoji glavi pletle romantične misli. Počutil/a se boš posebno/ga in čustvovanje bo močno. Prepusti se, to ti bo dobro delo.

V drugi polovici meseca pazi, da ti vesolje ne odnese tal pod nogami. Ostani trdno na nogah, prizemljen/a, saj bo obdobje od tebe zahtevalo trezen razmislek. V tem času boš na svojo mizo v službi prejel tudi posebno sporočilo. Odzovi se nanj odprtih rok in srca, ne bo ti žal.

Bik: Odkrij, kako bo pomlad prebudila tvoja čustva in ljubezen!

Že od novega leta želiš urediti svoje finance, a računanje prihrankov in boj s svojo zapravljivostjo se ti ne bo zdel nič kaj zabaven. A čeprav se te ukvarjanje z denarjem zdi dolgočasno, je prav, da pri tem vztrajaš. Nikar se ne pusti zmesti mamljivim ponudbam, ki te bodo poizkušale iztiriti na vsakem koraku. Dobro ti gre, nadaljuj z novo priučeno racionalnostjo, ko pride do denarja. Ko se boš čez čas ozrl/a nazaj, boš vesel/a in ponosen/a, da nisi odnehal/a z varčevanjem. Občutek varnosti in ponos, da si na seznamu zaobljub končno naredil/a kljukico, ti bo všeč!

Okrog petega v mesecu se bo odprlo okno komunikacije glede težave, ki te že nekaj časa preganja. Ne boj se vstopiti. V sredini meseca pa ti bo nekdo iz tvoje službe ali prijateljskega kroga namenil več pozornosti ter ti razložil nekatere stvari, o katerih do sedaj nisi razmišljal/a. To bo pozitivno vplivalo na vajin odnos.

Konec meseca bo nagradil tvoj nov pogled na svet in ti pomagal reševati dileme, s katerimi si se dolgo boril/a. Lahko te napadejo valovi anksioznosti, a boš dovolj močan/a, da jih premagaš. Pomagala ti bo vadba. Konec meseca bo tudi čas, da realiziraš idejo ali dve, o katerih že nekaj časa razmišljaš.

Dvojčka: Odkrij, kako bo pomlad prebudila tvoja čustva in ljubezen!

Mesec se bo zate pričel fantastično! Tvoja že tako močna energičnost se bo še podvojila in kar razganjalo te bo od energije. Tvoja intuicija bo še močnejša, čustva bodo kar drla iz tebe, ljubezensko področje bo cvetelo.

V službi te bo nekaj zelo pozitivno presenetilo. Pazi, da boš dobro fizično pripravljen/a, da boš iz tega lahko potegnila čim več. Bolj sproščen/a kot boš in bolj sproščeno kot boš dihal/a, bolj uspešno se boš odzval/a na izzive, ki sledijo. Odprt/a boš.

Če te pestijo vprašanja in dileme, je okrog petega v mesecu čas, da jih nasloviš in razrešiš. V sredini meseca si vzemi čas zase, pojdi na masažo, vpiši tečaj joge. Skratka, poskrbi za svoje telo in duha.

19. in 20. ti bosta prinesla nov val energije, spodbudila te bosta, da malce bolj filozofsko razmisliš o svojem življenju in ciljih. Če te izzivi v službi dušijo, o njih dobro razmisli. Razmislek bo še bolj efektiven, če ga opraviš nekje, kjer tvoje misli spremlja zvok šumenja valov. To bo pozdravilo tvojo dušo in ob koncu meseca boš spet pripravljen/a na burno življenje.

Rak: Odkrij, kako bo pomlad prebudila tvoja čustva in ljubezen!

V začetku meseca se posveti gibanju. Med sprehodom do službe ali kolesarjenjem iz fitnesa boš namreč v svojih mislih doživel/a razsvetljenje, ki se ti drugače ne bi porodilo. V tem času bodi res pozoren/na vse ideje, vizije in misli, ki ti bodo rojile po glavi. Ena izmed njih bo naredila veliko razliko v tvoji prihodnosti. Nikar je ne zamudi, čas je primeren za to, da stopiš v nove čevlje, začneš nove stvari. Sledi svoji intuiciji!

2., 3. in 4. v mesecu te bodo razvajali s pozitivno energijo in te navdalo z občutkom uspeha na več področjih. Prav tako bo cvetelo tvoje romantično področje, nepremagljiv/a boš! Uživaj v sadovih svojega dotedanjega dela.

5. v mesecu bo idealen za zmenek, romanca bo hitro napredovala. S simpatijo si bosta vse bližje in v sredini meseca si bosta že močno zaupala. Svoja čustva pretvori v kreativnost, saj bodo res močna in ti pomagala narediti nekaj velikega. Konec meseca boš zaključil/a z občutkom ponosa, saj bo ta mesec zate res nekaj posebnega.

Lev: Odkrij, kako bo pomlad prebudila tvoja čustva in ljubezen!

Začetek meseca nameni družbi svojih prijateljev, s katerimi se v zadnjem času redkeje vidiš. Organiziraj srečanje in družbi pokaži nekaj zanimivega. Kot vedno, bo organizacija dogodka v tebi vzbudila kreativno žilico, nadvse pozoren/na boš na podrobnosti. Uživala/a boš v pripravi nove izkušnje za svoje najdražje, druženje pa te bo res izpopolnilo. Bravo!

Drugi teden v mesecu bo največ tvoje energije zahtevala ljubezen. V tem boš neznansko užival/a in se počutil/a zelo ljubljeno/ega. Kaj je sploh boljšega od romantičnega razpoloženja?

Device so zelo delovno znamenje in tvoj vložen trud bo v sredini meseca obrodil sadove. Godile ti bodo pohvale sodelavcev, resnično si jih zaslužiš. Konec meseca posveti svojim financam. Temeljito razmisli, kaj boš z vsem denarjem. Bodi ekonomičen/a, a si tudi kaj privošči. Nihče nima svoje denarnice tako pod kontrolo kot ti, devica, a pazi, v tem obdobju boš malce raztresen/a. Raje dvakrat preberi svoje naloge, preden ukrepaš!

Devica: Odkrij, kako bo pomlad prebudila tvoja čustva in ljubezen!

Že nekaj časa svojo energijo vlagaš v projekt, zaradi katerega te bodo v začetku meseca napadle črne misli. A ne skrbi, vsaka stvar potrebuje svoj čas, zato nikar ne bodi neučakan/a in daj času čas. Včasih ga nekatere stvari potrebujejo malce več. Čeprav se ti bo zdelo, da delaš premalo, se raje prepusti. Ni vse v tvojih rokah, počakaj. Potrudi se, da daš vse od sebe, nato pa se usedi in opazuj, kako se stvari same od sebe razvijajo v smeri, ki jim je namenjena. Ne pozabi na rekreacijo, saj ti bo fizična aktivnost v tem času nudila dobro oporo.

V drugem tednu marca se bodo stvari končno pričele odvijati po tvojih pričakovanjih. Cvetela bodo vsa področja tvojega življenja, tudi ljubezen. Vesolje in ti bosta res dobro usklajena!

V sredini meseca te bodo pestile misli o ranah iz preteklosti. Te se v tebi vsake toliko zbudijo, pomiri se in naredi nekaj lepega zase. Potrebuješ le malce odmora in zabave in hitro boš zopet na pravi poti. Ob koncu meseca se osredotoči na svoja odprta razmerja. Vemo, da tega ne maraš, a čaka te odločitev, ki jo moraš sprejeti. Pomagalo ti bo, če urediš svoje bivalno okolje.

Tehtnica: Odkrij, kako bo pomlad prebudila tvoja čustva in ljubezen!

Prvega v mesecu bodo tvoje pogajalske sposobnosti neverjetne, zato je čas, da dobiš to, kar hočeš. Tvoj strateški čut bo močan in tvoji strategiji ne bo mogel oporekati prav nihče. Marsikaj lahko dosežeš, škorpijon, pripravljen/a si.

Drugi teden v mesecu te bo obdala odlična energija in tvoj duh bo nadvse dobrovoljen. Osredotoči se na svojo kariero, saj bo v tem času cvetela kot spomladanska sadna drevesa. Čas bo dober za premislek o tem, kaj si v življenju želiš doseči. V glavi splaniraj svoje cilje, nato pa se loti dela in jih osvoji. Odlično ti bo šlo.

Ob koncu meseca boš precej občutljiv/a, zato se osredotoči na svoje telo. Svoj prosti čas nameni gibanju, ki ti bo pomagalo v glavi ohraniti red. Energijo usmeri v preoblikovanje svojega telesa. To ti bo dalo življenjsko potrebno moč, ki ti bo koristila na vseh področjih. Prav tako si ob koncu meseca ne pozabi vzeti nekaj časa za tisto, kar imaš najraje. Odpelji se na izlet, potuj in raziskuj nova obzorja. 31. v mesecu bodi previden/na v službi.

Škorpijon: Odkrij, kako bo pomlad prebudila tvoja čustva in ljubezen!

Začetek meseca ti bodo po glavi rojili dvomi. Še enkrat boš moral/a premisliti o svojih idealih in ciljih, ki jih želiš doseči v življenju. To bo zate dobro, saj boš na novih temeljih lažje gradil/a nadaljnje projekte. Nič ni narobe z dvojnim razmislekom, bolje je, da malce dvomiš, kot da bi se zaletel/a z glavo skozi zid.

V drugem tednu marca boš malce razdražljive narave, zato pazi da v službi ne eksplodiraš. Previdno z izražanjem, saj boš prava tempirana bomba. Izogibaj se prepirom in raje za nekaj minut zapusti pisarno, da se ponovno uravnovesiš. Še bolje bo, če jezo sprostiš v telovadnici ali v naravi.

V sredini meseca se bodo energije ponovno povezale v tvojo korist in nadvse ljubljeno se boš počutil/a v krogu prijateljev in družine. A pazi, da ne pregoriš. Začeli se bodo namreč kazati znaki izgorelosti, napadli te bosta utrujenost in brezvoljnost. Spočij si, nikar ne preskakuj obrokov, čas nameni skrbi za svoje telo in hitro se boš počutil/a bolje.

Ob koncu meseca bodo planeti naklonjeni tvojim novim idejam. Ne boj se jih, nebo je meja! Realiziraj jih, nato pa si vzemi prost vikend in skoči čez mejo na kratek oddih.

Strelec: Odkrij, kako bo pomlad prebudila tvoja čustva in ljubezen!

Začetek meseca bo primeren za odkrivanje novih stvari ter razmislek o drugih aspektih tvojega življenja. Novi pogledi z različnih zornih kotov ti bodo pomagali. Razširil/a boš svoj krog ljudi, sprejel/a nove izzive in v nekaterih situacijah reagiral/a drugače, kakor si vajen/a. To bo dobro zate, saj boš na ta način rasel/a ter se razvijal/a. Čas bo dober za iskanje pomena v stvareh, ki jih počneš. Našel/a ga boš, prav tako pa spoznal/a marsikaj novega o sebi.

Do šestega v mesecu naredi plan za pomembne stvari v svojem življenju. Ideje se bodo v sredini meseca namreč pričele bliskovito uresničevati, zato bodi pripravljen/a.

V ljubezni in službi bo vse teklo kot po maslu. Dogajalo se ti bo, da se boš v trenutkih zavedel/a, da ti morda manjka malce stabilnosti v življenju. A nikar ne znižuj svojih kriterijev. Zaslužiš si, kar pričakuješ od okolice.

Ob koncu meseca boš čutil/a potrebo po komunikaciji, zato pazi na svoje izražanje. Naj bo jasno in objektivno, saj bodo le na ta način ostali sprejeli tvoje želje ter ti jih pomagali uresničiti. Predvsem previden/a bodi v službi.

Kozorog: Odkrij, kako bo pomlad prebudila tvoja čustva in ljubezen!

V začetku meseca te bodo energije gnale k iskrenosti. Ne ustraši se ob pogledu v ogledalo in bodi iskren/a do sebe in drugih. Majhne laži, ki si jih vajen/a, so lahko veliko bolj uničujoče, kot se morda zdi na prvi pogled. Raje se zateči k resnici, tudi v primerih, ko je ta videti kruta. Ne čakaj, da problemi poniknejo, raje jih naslovi takšne kot so. Še enkrat, bodi iskren/a!

Pričenja se pomlad in daljši dnevi bodo v tebi vzbudili željo po gibanju. Izboljšaj svojo gibalno rutino, saj boš z močnim telesom lažje razmišljal/a in premagoval/a izzive na vseh področjih v življenju.

V sredini meseca vso svojo energijo usmeri k razmisleku o svoji karieri. Je pot, po kateri trenutno hodiš, res prava zate? Obetajo se ti spremembe, nekaj novega te čaka. Oči na peclje!
Zadnje dni v mesecu se osredotoči na ljudi, ki so ti blizu. Poveži se s svojo simpatijo. Pokliči ga/jo ali pa mu napiši sporočilo. Ne boj se narediti prvega koraka, dogovorita se za srečanje v živo. Poskrbi, da počneš stvari, ki te vodijo k želenim ciljem, osredotoči se na prihodnost!

Vodnar: Odkrij, kako bo pomlad prebudila tvoja čustva in ljubezen!

Začetek meseca se bodo po tvoji glavi pletle romantične misli. Želel/a si boš lepih stvari, ki nahranijo duha. Kupi rože, beri poezijo ali dobre romane. To bo v tebi vzbudilo ljubečo energijo, ki jo v tem trenutku nadvse potrebuješ. Takšno mišljenje te bo dvignilo tudi na drugih področjih, počutil/a se boš nadvse živo.

Nekdo izmed tvojih prijateljev ima že nekaj časa krizo v razmerju. V prvi polovici meseca te bo poklical/a za nasvet. Bodi nežen/a.

12. in 13. v mesecu bo sreča na tvoji strani. Pri sodelavcih lahko to povzroči nevoščljivost, a se ti s tem ne bo treba obremenjevati.

Ob koncu meseca se posveti duhovni plati svojega življenja. Meditiraj, poskrbi za pravilno dieto, osredotoči se na svoje dobro počutje. Konec meseca te bo zopet zajela ljubezenska energija, ne bi moglo biti lepše!

Ribi: Odkrij, kako bo pomlad prebudila tvoja čustva in ljubezen!