Horoskop

Mesečni horoskop za November 2020

November bo minil v znamenju pogleda nazaj. Tik pred iztekom leta bomo poizkušali opraviti še zadnje spremembe, izboljšati svoje dnevne rutine in nadoknaditi zamujen čas v družbi najbližjih. Delo bo teklo zelo hitro, zato bo ta čas za marsikoga malce stresen. A intenziven tempo ne bo zasenčil ljubezni, ki ji bo botrovala Venera in vsa znamenja božala s prijetno romantično energijo. Izkoristite zadnji mesec pred veselim decembrom in se obkrožite s sebi podobnimi osebnostmi.

Čas je za dolgo potovanje. Tako boš lahko na življenjsko situacijo pogledal/a z drugega zornega kota, se osredotočil/a na pozitivne stvari in duhovno ter energijsko zrasel/a. Neptun bo narekoval tempo tvoje empatije in zmožen/a boš močnega vživljanja v situacije oseb okoli sebe. A pazi, da ne postaneš preobčutljiv/a.

Obdajale te bodo močne energije, dogajanje bo zelo intenzivno. Uran bo malce zamajal tvoje sicer trdne temelje, a to ti bo koristilo. Obrni pretrese sebi v prid. Zapusti prostore, ki te utesnjujejo, nekatere si pač prerasel/a. Mars ti bo pokazal novo povezavo na romantičnem področju, Saturn pa te bo pri tem malce zmedel. Dobro premisli, kakšne ljubezenske situacije si trenutno želiš.

Cel mesec ti bo največ pomenila svoboda, zato svojega urnika ne prenatrpaj z mnogimi opravki. Dovoli si biti spontan/a in se sproti odločati, kaj boš počel/a.

Oven: V tvojem ljubezenskem življenju se odpira novo poglavje. Odkrij, kaj zanimivega se ti obeta ZDAJ!

Dragi bik, v novembru te bo obdajala pozitivna kozmična energija, ki bo tvojemu znamenju nudila oporo, podporo in energijo za regeneracijo ter tvoje osebnostno izražanje. Sonce bo osvetljevalo tvoj um, ki je tvoj najboljši zaveznik, prav tako ti bo naklonjen Merkur, ki ti bo pomagal pri komunikaciji.

Osredotoči se na družino in ljudi, ki so ti pomembni. Razbij led in prebij zid v odnosih s tistimi, med katerimi so se skrhale tesne povezave. Ulovi svoje strahove. Saturn ti bo pri tem v veliko pomoč in te v tem času naučil marsikatere življenjske lekcije. Obdobje bo primerno tudi za strukturiranje tvojega življenja. Usmeri ga na prave poti, ne more ti spodleteti.

Konec novembra se ti obeta tudi napredek na tvojem ljubezenskem področju. Čustva bodo vse intenzivnejša in energijo med vama bo težko spregledati. Če ti služba to dopušča, si skupaj s svojo ljubeznijo privoščita kratek romantični oddih.

Bik: V tvojem ljubezenskem življenju se odpira novo poglavje. Odkrij, kaj zanimivega se ti obeta ZDAJ!

V novembru se bo dvojčkom dogajalo predvsem na poslovnem področju, saj bosta tako Sonce kot planet Neptun močno krojila tvojo usodo. Pozoren/a bodi na iluzije, ki se morda slišijo mamljivo, a niso zate! Ker nadvse rad/a govoriš, velikokrat poveš preveč in se kasneje tolčeš po glavi. Čas je, da se naučiš razmišljati vnaprej.

Močno gibanje planetov bo v tvoje življenje za kratek čas vneslo neharmoničnost, kar se bo odražalo na mnogih spremembah, ki jih boš doživljal/a. Bodi pripravljen/a nanje, vesolje ti želi pomagati in te usmeriti na pravo pot. A vozilo boš moral/a nanjo obrniti sam/a, zato bodi pozoren/a na svojo intuicijo. Ne pozabi na svoj socialni krog in cilje, h katerim stremiš že od nekdaj.

Čas je za vprašanje. Kako si želiš živeti? Spremembe te bodo popeljale k duhovni rasti, odraslemu ravnanju in transformaciji.

Dvojčka: V tvojem ljubezenskem življenju se odpira novo poglavje. Odkrij, kaj zanimivega se ti obeta ZDAJ!

Dragi rak, osredotoči se na svoje delo. Si strasten/a in nikoli ozkosrčen/a, Sonce pa bo konec meseca osvetlilo tudi tvoje ljubezensko področje. Uživaj v strasti in metuljčkih v trebuhu! Tvoja kreativna žilica se bo zbudila, izkoristi jo pri uresničevanju svojih ciljev in projektov, sploh če deluješ na področju umetnosti ali pa imaš otroke.

Uran te bo gnal na pot iskanja svoje duhovnosti, prepusti se neznanemu in do potankosti preuči svoj dinamičen karakter. Tvoja občutljivost bo zelo močna. Planeti bodo harmonično poravnani s tvojim znakom, zaznal/a boš spremembe v svoji komunikaciji in mislih. Konec meseca pa bo oslabljen tvoj pogum, zato se obrni na družino in za nekaj časa fokus vrni k svojim koreninam.

Konec meseca poskrbi za dolg, ki ga moraš poplačati. Ne smeš ga prenesti v novo leto, zato prični z delom že sedaj. To lahko pomeni denar ali pa opravilo, s katerim že dolgo časa odlašaš.

Rak: V tvojem ljubezenskem življenju se odpira novo poglavje. Odkrij, kaj zanimivega se ti obeta ZDAJ!

Merkur bo v novembru mešal štrene, dragi lev! Čas je, da se malce zresniš, umiriš in se naučiš potrpežljivosti. Uran bo povzročil nekaj pretresov v krogu družine in tvojega doma, a z mirnim pogovorom ti bo vse uspelo rešiti. Le pripraviti se moraš na nekaj kompromisov.

Spremembe bodo prisotne tudi na tvojem finančnem področju, a bodo zate ugodne. V odnosih lahko pride do rahlih premikov, a bodo tudi te delovali tebi v prid. Jupiter, Saturn in Pluton bodo nadzorovali tvojo karmo in poskrbeli, da tvoje delo obrodi sadove, odkrili pa ti bodo tudi nekaj skrivnosti. November bo zate nadvse pomemben mesec, zato bodi pripravljen/a na veliko dogajanja.

Čeprav je zunaj mraz, to še ne pomeni, da lahko dneve in večere preživiš na kavču. Poišči športno aktivnost, ki bo v tvoje življenje prinesla več gibanja, saj si v zadnjem času na rekreacijo malce pozabil/a. Pazi tudi na prehrano.

Lev: V tvojem ljubezenskem življenju se odpira novo poglavje. Odkrij, kaj zanimivega se ti obeta ZDAJ!

Ta mesec se boste device morale osredotočiti na svoj dom in službo. Neptun bo pomagal tvojemu počutju in kariernim odločitvam. Posveti se moraš sebi in ciljem, ki si si jih zastavil/a. V drugi polovici meseca se bodo pričela urejati razmerja z osebami, ki si jih želiš ob sebi. Planetarna poravnava bo v tvojem domu in družini povzročila velike premike. A šlo bo za vesele dogodke!

Močne energije te bodo malce destabilizirale, a le za kratek čas, saj boš kmalu ponovno ujel/a ravnotežje. Uran bo vate vdihnil osvobajajočo energijo, ki te bo zbudila, a tudi malce stresla. Konec meseca pa premisli o razmerjih, v katere si se spustil/a tekom preteklega leta.

Poskrbi tudi za svojo izobrazbo. Vsak dan se nauči nekaj novega, tudi če gre le za nekaj novic, ki si jih prebral/a v reviji. Možgani morajo ostati dinamični in razgibani, saj drugače postaneš slabe volje.

Devica: V tvojem ljubezenskem življenju se odpira novo poglavje. Odkrij, kaj zanimivega se ti obeta ZDAJ!

November bo za tehtnice poln novih izzivov, ki jih na srečo obožujejo. Tako se bo mesec pričel s Soncem in Uranom v glavni vlogi, ki bosta osvetlila predvsem tvoj finančni sektor. Izbira, ali bo denar potoval z računa ali na račun, pa bo v tvojih rokah! Mars bo poskrbel za veliko zalogo delavne energije, zato boš nadvse produktiven/a. Včlani se v klub, ki se ukvarja z dobrodelnostjo. Pomoč drugim te bo osrečila.

Saturn ti bo namenil odlično mero vitalnosti, povečal količino potrpljenja in spoštovanja do ljudi okoli tebe. Tvoja energija bo odlična za nova poslovna sodelovanja, prijateljstva in morda celo kakšno simpatijo. Na ljubezenskem področju se že dolgo časa ni nič zgodilo. S tem seveda ni nič narobe, a pazi, da obdržiš zdravo mejo med obsedenim flirtanjem in popolno zadržanostjo.

Prijatelj/ica te bo prosil/a za pomoč. V preteklosti ti je vedno stal/a ob strani, zato nikar ne zavrni njegove/njene prošnje.

Tehtnica: V tvojem ljubezenskem življenju se odpira novo poglavje. Odkrij, kaj zanimivega se ti obeta ZDAJ!

Dragi škorpijon, v novembru te čakajo novi projekti, prijatelji in širjenje tvoje socialne mreže. Pred teboj je pester mesec, poln preobratov na tvoji karierni poti. Bodi oprezen/a in pozoren/a na presenečenja, ki jih zate pripravlja Uran. Predvsem v ljubezni se bodo dogajali pripetljaji, ki ti nikakor ne bodo šli iz glave. Dovoli si biti zaljubljen/a!

Merkur, Sonce in Venera bodo v tem času spodbujali tvojo igrivost in odpirali prijetne dileme, ki jih boš s svojo odprto glavo kaj hitro razrešil/a. V tvoje življenje prihaja oseba, ki bo postala tvoj partner. Lahko gre za ljubezensko ali službeno področje. Morda pa kar oboje! Dogajalo se bo in zdelo se ti bo, da je mesec minil, kot bi trenil.

Kljub dogajanju pa si vsaj en dan tedensko privošči čas, ki ga nameniš sam/a sebi. Skoči na bližnji hrib, meditiraj ali se sproščaj v kuhinji, kjer se lahko kreativno udejstvuješ.

Škorpijon: V tvojem ljubezenskem življenju se odpira novo poglavje. Odkrij, kaj zanimivega se ti obeta ZDAJ!

Tvoja želja po svobodi te bo obdajala vse do tvojega rojstnega dne. V iskanju energije za obnovitev telesa in duha boš nanj skoraj pozabil/a, sploh pa si že pred časom nehal/a beležiti, koliko let šteješ. Brez skrbi, nobene potrebe po slabi volji ni, vsako leto si modrejši/a, boljši/a in uspešnejši/a in tudi letos bo tako!

V sredini meseca se bo v službi zgodil konflikt, ki se ga boš moral/a premišljeno lotiti. Z nasprotno stranjo delaj raje v rokavicah. Neptun ti bo pokazal pravo pot, obvaroval tvoja prijateljstva in ohranil trezno glavo. Le pazi, da ne poizkusiš prehiteti dogodkov.

Tvoja ljubezen te bo konec meseca močno presenetila. Toplo ti bo pri srcu in prevzela te bodo močna čustva. Dovoli jim na plano, svoji simpatiji pa pokaži, koliko ti pomeni.

Strelec: V tvojem ljubezenskem življenju se odpira novo poglavje. Odkrij, kaj zanimivega se ti obeta ZDAJ!

November je zate vedno poseben mesec, saj navadno v tem času razmišljaš o vsem, kar se je v tem letu do sedaj že zgodilo. Za teboj je precej stresno leto, polno prilagajanja in sprememb, ki jih želiš ozavestiti še preden pride veseli december.

V tem obdobju boš zato še bolj čuteč/a kot sicer in kar malce nostalgičen/a ob lepih spominih, ki ti jih je prineslo življenje. Celo leto si pridno varčeval/a, zato je čas, da poleg daril, ki jih rad/a nakupiš v naprej, nekaj privoščiš tudi sebi.

Na ljubezenskem področju te bo razveselila tudi Venera, ki bo med teboj in tvojo ljubeznijo vzpostavila še tesnejšo povezavo. Nadvse kreativen/a boš pri opravljanju svojega dela, kar bodo opazili tudi tvoji nadrejeni in te nagradili. Lahko se potrepljaš po rami, v tem letu si precej duhovno zrasel/a in lahko si ponosen/a na svoje delo.

Kozorog: V tvojem ljubezenskem življenju se odpira novo poglavje. Odkrij, kaj zanimivega se ti obeta ZDAJ!

Dragi vodnar,  v novembru se bo vse vrtelo okrog ljubezni. Venera bo glavni akter v tvojem romantičnem plesu, ki bo lahkoten, bitje tvojega srca pa pospešeno. Merkur bo spodbujal tvojo komunikacijo, očarljiv/a in karizmatičen/a boš ter neustavljivo privlačen/a za ljudi v svoji okolici.

Ljubezen ti bo nudila varno zatočišče in kraj, kjer se boš popolnoma sprostil/a in odpočil/a po napornem delavniku. V službi bo pred koncem leta malce stresno, saj bo potrebno nadomestiti zamujeni čas.

Merkur te bo v drugi polovici meseca spodbujal predvsem k uresničevanju projektov, Venera pa te bo sentimentalno spominjala na preteklost. Nič slabega ni, če se pred koncem leta malce obrneš čez ramo in se potrepljaš za dosežke, ki so ti uspeli in premisliš o tistih dogodkih, na katere nisi preveč ponosen/a.

Vodnar: V tvojem ljubezenskem življenju se odpira novo poglavje. Odkrij, kaj zanimivega se ti obeta ZDAJ!

V mesecu novembru se poizkušaj čim bolj poglobiti vase, se gibati in raztegovati, saj v tvojem življenju manjka nekaj ravnovesja. Sonce in Merkur bosta poskrbela za pozitivno izmenjavo energij, ti pa ne pozabi komunicirati s svetom! Trenutno ni pravi čas za samoizolacijo, katero običajno izvajaš ob koncu leta.

Uran te bo v drugi polovici meseca nagovarjal, da se zapreš vase, a tega ne smeš storiti. Odpri se novostim in eno ali dve vpelji v svoje življenje. Popestritev bo nadvse dobrodošla, prav tako ti bo veselje prinesla nova kljukica na seznamu destinacij, ki si jih želiš obiskati. Privošči si dopust, v interakcijah z ljudmi pa zaupaj svoji intuiciji.

Včasih se ti zdi, da te ljudje okoli tebe ne razumejo, a svoje nežne narave ne smeš obsojati, saj tako deluješ samodestruktivno. Podaj se v družbo in uživaj v smehu in pogovorih z ljudmi, ki ti veliko pomenijo.

Ribi: V tvojem ljubezenskem življenju se odpira novo poglavje. Odkrij, kaj zanimivega se ti obeta ZDAJ!