Horoskop

Mesečni horoskop za Oktober 2020

Oktober bo za mnoge znake zodiaka čustveno malce naporen. Vesolje bo želelo, da se poglobimo vase in se izboljšamo v svojih čustvenih reakcijah. Zagodel jo bo tudi Merkur, ki bo v sredini meseca v retrogradnem gibanju, zaradi česar se bodo dogajale nepričakovane spremembe in šumi v komunikaciji. Močno pa bo delovala tudi Venera, ki bo skrbela za nežne in ljubeče medsebojne odnose in povezanost med ljudmi.

V začetku meseca se boš počutil/a nekoliko osamljenega/o in razmišljal/a boš le o tem, kako bi zaposlil/a svoje sprehajajoče se možgane. Trudil/a se boš uiti rutini in se poglobiti vase. Vzemi si čas in premisli o svojih prijateljstvih ter družbi, ki te v resnici osrečuje. Si nadvse družabna oseba, a včasih potrebuješ odmik o gruče ljudi. V tišini boš najlažje ugotovil/a, kaj v tem trenutku zares potrebuješ.

Meditativen začetek meseca te bo nato vodil k večjim ciljem, predvsem pa h karieri. Zaupaj svoji intuiciji, ki jo bo opolnomočil planet Merkur in ti pokazal pravo pot.

Na ljubezenskem področju ne pričakuj sprememb, se bodo pa odnosi s tvojimi ljubljenimi poglobili. Čas je, da se otreseš starih zamer in pozabiš na prepire, ki so se zgodili v preteklosti. Merkur ti bo pomagal voditi jasno komunikacijo, s katero boš ta mesec dosegel/a veliko.

Oven: Odkrij pozitivne in negativne energije, ki vplivajo na tvojo ljubezen, finance, kariero in ostala področja ZDAJ!

Dragi bik, oktober bo zate zelo zanimiv. Že dolgo časa iščeš način, da bi v svoj vsakdan uvedel/a spremembe, saj se na nekaterih področjih preprosto ne moreš premakniti. V tem mesecu se bodo odprla vrata, ki bodo kompas tvoje karierne poti zasukala v popolnoma drugo smer. To je dobro in nekaj, kar že dolgo časa potrebuješ.

Finančno stanje ti bo vlivalo poguma, da se boš lotil/a malce bolj tveganih projektov, a nikar ne razmetavaj z denarjem in ohrani svojo skromnost. Ob strani ti bo stala družina in te podpirala na vsakem koraku.

Nadvse ljubljeno se boš počutil/a ob svoji ljubezni, ki bo v tem mesecu še posebno ljubezniva do tebe. Potreboval/a boš bližino in se trudil/a, da uživaš v vsakem trenutku. Ceni prav vse, kar imaš, saj si na pravi poti v življenju.

Bik: Odkrij pozitivne in negativne energije, ki vplivajo na tvojo ljubezen, finance, kariero in ostala področja ZDAJ!

Oh, dvojčki in razdvojenost. V oktobru jo bo zopet zagodel tvoj planet Merkur, ki bo v sredini meseca postal retrograden. To bo vplivalo na tvojo komunikacijo, ki nikakor ne bo tako učinkovita, kot si sicer vajen/a. Zapletal/a se boš v odnosih in zdelo se ti bo, da te nihče ne razume. Nikar ne izgubi volje in se ne prepuščaj žalosti, saj je tvoje znamenje močno podvrženo takšnemu delovanju planetov.

Če bodo v oktobru malce škripali odnosi, pa bo cvetelo tvoje finančno področje. Končno se boš lahko razveselil/a malce večje vsote, ki jo že nekaj časa pričakuješ. Zaslužil/a si si jo, a nikar se ne podaj v zapravljanje, temveč raje nekaj prihrani na varčevalnem računu.

Ker te bo retrogradni Merkur spravljal v stres, poskrbi, da se ta mesec dovolj rekreiraš. Dobro voljo boš našel/a v športu, sprehodih v naravi in druženju s prijatelji. Vse bo dobro, le ne prepuščaj se obupu, ki te v takšnih obdobjih zlahka napade.

Dvojčka: Odkrij pozitivne in negativne energije, ki vplivajo na tvojo ljubezen, finance, kariero in ostala področja ZDAJ!

Ta mesec te bo spremljal občutek svobode in veselja do življenja. Prijateljem, znancem in družini boš namenjal/a še več časa kot sicer in se nadvse veselil/a vsakega dneva posebej. Družba ti bo dobro dela in zaradi zadovoljstva boš izžareval/a dobro voljo in odlično energijo.

V sredini meseca lahko pričakuješ klic osebe, s katero sta se že pred časom precej oddaljila/i. Predaj se spontanosti in daj priložnost, da se zgodi nekaj čudovitega. Ta oseba se k tebi vrača z razlogom, morda bo nekdo od njenih bližnjih kmalu odigral pomembno vlogo v tvojem življenju!

Konec meseca se ponovno osredotoči nase. Toliko se ti je zgodilo, da potrebuješ čas za razmislek. Začrtaj nadaljevanje svoje karierne poti ter si privošči kratek oddih, da se energijsko ponovno napolniš.

Rak: Odkrij pozitivne in negativne energije, ki vplivajo na tvojo ljubezen, finance, kariero in ostala področja ZDAJ!

Oktober bo s seboj prinesel občutek, da že nekaj časa stojiš na istem mestu. Začutil/a boš željo po premikih in napredku. To bo v tebi spodbujal planet Mars ter te navdajal z bojevito energijo, da uspeš. Postavi si jasne cilje in odgovornosti ne prelagaj na druge. Odločiti se moraš, kakšni so tvoji življenjski ideali.

V tvoji družbi bo nekdo poizkušal s teboj navezati tesnejši stik in se ti približati. Ne skrivaj se za visokimi zidovi ponosa, ki jih večino časa gradiš okoli sebe in ne boj se pokazati svoje ranljivosti. Bolj kot se boš odprl/a ljudem okoli sebe, bolj sproščen/a boš.

V drugi polovici meseca se osredotoči na hobije in stvari, ki te osrečujejo. To bo razbremenilo tvoje misli ter te sprostilo v tvoji kreativnosti. Vpiši se na tečaj slikanja ali ponovno obudi ljubezen do inštrumenta, ki si ga igral/a v preteklosti. Tudi šport ti bo dobro del. Ustvarjaj! Izpolnilo te bo.

Lev: Odkrij pozitivne in negativne energije, ki vplivajo na tvojo ljubezen, finance, kariero in ostala področja ZDAJ!

Neptun ti v oktobru pošilja čudovito energijo, še posebej v drugi polovici meseca. Venera bo poskrbela, da ti bo misli odneslo v romantične fantazije, a jih bo prizemljil odločni Merkur, ki bo vplival na tvoje poslovno področje. Najti moraš zlato sredino, ki ti bo pomagala, da uravnovesiš svoje želje na čustvenem in poslovnem področju.

V prvem delu meseca bo vesolje botrovalo tvojim odločitvam na ljubezenskem področju, a ne skrbi, to je dobro, saj se bo povišala intenzivnost tvojega osredotočanja. Zaradi energij, ki se bodo prepletale, boš lažje začutil/a, česa si najbolj želiš in se tako lažje odločil/a za nadaljnje korake.

Svoje misli sproščaj s tekom v naravi ali treningom v bližnjem fitnesu. Poskrbi za svoje zdravje, saj rek, da je zdrav duh v zdravem telesu, za tvoje znamenje zelo drži. Lažje se boš sprostil/a in užival/a v vsem, kar ti prinaša življenje.

Devica: Odkrij pozitivne in negativne energije, ki vplivajo na tvojo ljubezen, finance, kariero in ostala področja ZDAJ!

Ta mesec boš veliko premišljeval/a o svojem finančnem stanju. Merkur in Neptun ti bosta mešala štrene z nasprotujočimi si energijami, zato bodi pozoren/a! Tvoja kompleksna narava in močna introspektiva bosta ta mesec zelo pomembni, saj boš postavljen/a pred pomembno karierno odločitev. Ne boj se poseči višje in zaupaj vase ter svoje sposobnosti.

V družbi veljaš za veselega in prijetnega človeka, a ta mesec boš nekoliko izgubljen/a in počutil/a se boš malce osamljeno. Čutil/a boš potrebo po hitrih spremembah in želel/a stvari obrniti na glavo.

Dileme boš najlažje rešil/a tako, da se posvetuješ z ljudmi, ki jim zaupaš. Po nasvetu vprašaj svojo mamo ali očeta, obrni se na prijatelje, ki te poznajo že dolgo časa. Vsak kdaj potrebuje malce pomoči in nikar ne bodi preponosen/a, da bo povprašal/a zanjo.

Tehtnica: Odkrij pozitivne in negativne energije, ki vplivajo na tvojo ljubezen, finance, kariero in ostala področja ZDAJ!

V tem mesecu bodo zate pomembni drugi ljudje. Močna energija te bo osredotočala na odnose z okolico. Tvoje razmerje bo potrebovalo spremembe. Te boš dosegal/a počasi, a sigurno, pri tem pa zamenjal/a nekaj partnerstev in projektov.

Pusti, da gredo nekatere stvari same od tebe ter sprejmi spremembe, ki ti jih želi dati življenje. Če se boš ta mesec odločil/a začeti nov projekt, vedi, da ti je vesolje naklonjeno in ti bo močno pomagalo. Tretji teden v mesecu bo življenje pričelo mešati štrene na vseh področjih, a ne skrbi, napolnilo jih bo z obnovitveno energijo, ki bo pomagala postaviti stvari na svoje mesto.

Čeprav se ti morda zdi grozno, da se stvari okoli tebe spreminjajo, imej v mislih, da gredo na bolje, s tem pa tvojo osebnost oblikujejo v modrega odraslega človeka.

Škorpijon: Odkrij pozitivne in negativne energije, ki vplivajo na tvojo ljubezen, finance, kariero in ostala področja ZDAJ!

Oktober vsako leto odpre tvoje zaprto čustveno področje in spodbudi tvojo kreativnost. Zadnjih nekaj let je to obdobje pri tebi vedno čas novih prelomov. Počasi, a vztrajno razvijaš čudovito mentalno energijo, pri čemer ti pomaga pragmatični Merkur. Neguj odnose s svojo družino in ljudmi, ki jih imaš rad/a.

Tvoje trenutno brezskrbno življenje lahko malce pretrese tudi Uran, ki predvsem na poslovnem področju prinaša menjavo polov. Obetajo se ti pozitivna presenečenja na poslovnem ali partnerskem področju.

Pred nekaj meseci si sprejel/a odločitev, ki se bo v oktobru počasi začela obrestovati. Tvoje dosedanje delo bo pričelo kazati sadove in odlično se boš počutil/a, ko boš videl/a, da hodiš po pravi poti. Le tako naprej!

Strelec: Odkrij pozitivne in negativne energije, ki vplivajo na tvojo ljubezen, finance, kariero in ostala področja ZDAJ!

Dolgo časa že razmišljaš o svoji prihodnosti in naslednjem koraku, ki ga želiš narediti. Pravi čas je, da zbereš pogum in skočiš v vodo. Imaš vse, kar od tebe takšna stvar potrebuje, da jo boš uspešno izpeljal/a. Vesolje ti je naklonjeno in prav vsi planeti prikimavajo tvoji pravi odločitvi. Zaupaj si!

Ta mesec se boš odlično razumel/a s svojo družino, skupaj boste preživeli veliko časa in se še intenzivneje povezali. Tudi prijatelji te bodo neprestano klicali, ker si bodo želeli tvoje prijetne družbe. Cenili bodo tvoje modre nasvete in želeli si bodo čas preživeti s teboj.

Oktobra lahko pričakuješ malce večji odhodek, previdno le pri parkiranju in podobnih stvareh, kjer lahko prejmeš kazen. Mars te bo sicer obvaroval pred finančno stisko, a vseeno bodi previden/a, kjer si le lahko. Konec meseca si rezerviraj za kratek oddih, saj ti bo nekaj časa zase dobro delo.

Kozorog: Odkrij pozitivne in negativne energije, ki vplivajo na tvojo ljubezen, finance, kariero in ostala področja ZDAJ!

Trenutna pozicija planetov v okolici je naklonjena tvoji karierni poti in zdi se, da se moraš zato osredotočiti nanjo! Tudi prijateljstvo in romantični odnosi bodo v tem mesecu dobili poseben pomen. Neptun, tvoj planet, ti bo prinesel ogromno energije za soočanje s številnimi poklicnimi izzivi, ki se kažejo. Te izzivi bodo godili tvoji kreativni duši, a so zate lahko tudi malce stresni.

Ne izgubljaj energije zaradi misli, da moraš dajati tudi, če nič ne prejemaš v zameno. Odmeri svoje zahteve in se nauči sprostiti. V sebi čutiš, da se na tvoji poklicni poti nekaj spreminja. Najverjetneje boš dohodek kmalu prejemal/a nekje drugje. Izkoristi ta čas za razmislek o tem, kaj je bistvenega v tvojem življenju.

Ves čas ti bo ob strani močno stala tvoja simpatija. Kadarkoli se boš lahko obrnil/a nanjo, najbolje od vsega pa je to, da bo poleg nasvetov poskrbela tudi za to, da se sprostiš in odklopiš možgane.

Vodnar: Odkrij pozitivne in negativne energije, ki vplivajo na tvojo ljubezen, finance, kariero in ostala področja ZDAJ!

Oktober s seboj prinaša polno presenečenj. Med drugim bo izpostavil tvojo dvojnost, zaradi katere velikokrat menjaš razpoloženja in se zapiraš vase. Tvoja občutljivost bo prišla do izraza na čustvenem področju, saj bodo tvoje misli ves čas begale k osebi, ki si je želiš. Čas je za pogum, da končno navežeš stik z njo. Pošlji sporočilo ali jo pokliči. Venera ti bo utrla pot do njenega srca.

Prosti čas si boš želel/a preživeti v družinskem krogu, kar te bo sproščalo in ti dajalo občutek varnega zavetja. To bo razveselilo tvoje domače, ki tvojo družbo v zadnjem času kar malce pogrešajo.

Na kariernem področju lahko pričakuješ manjše spremembe, saj bo sodelavec želel projekt izvesti brez tebe. Naj te to ne prizadene, saj pove več o njem kot o tebi. Zaupaj vase in stopi do nadrejenega ter ga povprašaj po dodatnih nalogah. S tem si boš pridobil/a njegovo zaupanje ter poskrbel/a, da te bo v prihodnje še bolj cenil/a.

Ribi: Odkrij pozitivne in negativne energije, ki vplivajo na tvojo ljubezen, finance, kariero in ostala področja ZDAJ!