Horoskop

Mesečni horoskop za September 2019

September je mesec, v katerem se moramo ponovno osredotočiti nase. Energije, ki nas bodo obkrožale, nas bodo spodbujale, da se posvetimo svoji duhovni plati – svoji božanskosti. Pomembno bo, da si bomo znali prisluhniti in negovati svoje potrebe, saj bomo tako osebno napredovali in se bolje pripravili na izzive in novosti, ki nam jih jesen prinaša. Polni nove moči in razumevanja bomo lažje zaključili nedokončane naloge, izboljšali določene zadeve in na splošno bolje razumeli, kaj se dogaja. Zato se podajmo na pot, na kateri se bomo zazrli vase, odkrili, kdo smo in kdo si želimo postati.

Že takoj, na prvi dan v septembru, se bodo v ospredje prerinila čustva. Zelo bodo močna, zato bodo vsekakor pretegnila tvojo pozornost. Šlo bo za pretekle, nerešene zadeve, ki bodo zahtevale angažiranost in zavzetost. Ko se pojavijo stara čustva, je to odlična priložnost, da pospraviš nepotrebno prtljago. Potrebno bo nekakšno čustveno čiščenje, bi lahko rekli. Nikar ne zanemari teh impulzov, saj bi se potem lahko izgubil/a v vrtincu občutkov in nikakor ne bi vedel/a, kateri spadajo v sedanjost in kateri so prilezli na plano iz preteklosti. Okoli 4. in 5. septembra boš zagotovo zaželel/a obiskati tečaj joge, da bi lahko s pomočjo dihalnih tehnik umiril/a in ponovno zbral/a svoje misli. Vzpostavitev stika s telesom te bo prizemljila in bo točno to, kar boš potreboval/a. Do 10. ali 11. septembra bo razpoloženje boljše, in to z dobrim razlogom, saj se bodo stvari postavile nazaj na svoje mesto. Dobre novice na romantičnem področju te čakajo 19., 20. in 21. septembra, v službi pa 24., 25. ali 26. tega meseca. Odkril/a boš nekaj novega!

Oven: Odkrij pomembno sporočilo univerzuma samo ZATE! 

Septembra boš žrtev nenadzorovane strasti, opit/a od ljubezni, čutnosti, poželenja in senzualnosti. Toda ravno zaradi teh občutkov bo lahko privrelo na površje tudi ljubosumje, ki ga boš moral/a obvladovati, še posebej takoj ob nastopu novega meseca, torej že od prvega dne naprej. V kolikor bi bila posesivnost premočna, bi namreč lahko sprožila nekaj hudih prepirov in sporov. Da boš stvari lažje postavil/a v perspektivo, se bo še najbolje obnesla telesna vadba. Privošči si dolg sprehod ali pa se odpravi na tek po okolici. To ti bo pomagalo, da se boš razbremenil/a. Toda pravo razsvetljenje bo prišlo šele 4. ali 5. septembra. Šele takrat boš ugotovil/a, da je bilo vse ljubosumje resnično le izguba energije. Ne glede na to, ali bo na tnalu simpatija ali dolgoletni partner, vnaprej tej osebi preprosto zaupaj in vse dragocene trenutke hrani v svojem srcu. Rutina bo prešla v vznemirljivo dogajanje 19., 20. ali 21. septembra, samozavest pa se bo pokazala 24., 25. ali 26. tega meseca. Na delovnem mestu bodo dejanja govorila sama zase, na zasebnem področju pa boš v tem času boš lahko ugotovil/a, kdo pravzaprav si kot oseba.

Bik: Odkrij pomembno sporočilo univerzuma samo ZATE! 

Zdi se, da zadnje čase veliko razmišljaš o svojem počutju. Kaj bi lahko naredil/a, da bi izboljšal/a svojo kondicijo, vitalnost? Kako bi lahko racionaliziral/a svojo prehrano? Si že kdaj pomislil/a, da bi obiskal/a profesionalca, svetovalca, terapevta … s katerim bi spregovoril/a o svojih občutkih in bi te lahko usmeril na pravo pot? V teh težkih časih veliko ljudi trpi zaradi stresa in naglice, vendar ni treba, da tudi ti. Dokler obstajajo možnosti in tehnike, s katerimi si lahko pomagaš, bi bilo dobro, da bi jih izkoristil/a. In septembra bo ravno pravi čas za to! Na delovnem mestu bo lahko bolj turbulentno 4. in 5. septembra, toda nikar ne dovoli, da bi te to spet vrglo iz tira. V tem mesecu poskrbi zase, naredi nekaj za izboljšanje razpoloženja. Odlične ideje, kreativnost in pozitivne vibracije te bodo obdajale 14., 15. in 16. septembra, zato bo takrat resnično fantastičen čas. Izkoristi ga. Naredi dolgoročen načrt in ga nato tudi uresniči. Ljubezen se bo prebila v ospredje, v tvoj um in v srce, 24., 25. ali 26. tega meseca. Uživaj in bodi odprt/a za vse priložnosti, ki ti bodo prišle naproti!

Dvojčka: Odkrij pomembno sporočilo univerzuma samo ZATE! 

Prvega v mesecu se bo zgodil pretres, ki te bo vrgel iz tira. Morda bi bilo dobro, da bi se zato odmaknil/a od vseh poklicnih ali osebnih nemirov, ki jih doživljaš, in poskrbi za malo intenzivne samooskrbe, saj bi se lahko stres drugače samo še stopnjeval. Do 4. oziroma 5. septembra se boš že pobral/a in pripravljen/a boš na nekaj večjega. Ukrepaj, intuicija bo na tvoji strani in te bo vodila! Skrbno prisluhni šestemu čutu. Odlična novica bo poskrbela za čudovit naravni vrhunec 14., 15. ali 16. septembra. Zagotovo boš moral/a sklepati kompromise 24., 25. in 26., če boš želel/a ohraniti harmonijo v svojih osebnih odnosih. Kaj pa tvoj spanec? Zdi se, da že nekaj časa ni najboljši. Daje te utrujenost, počutje in razpoloženje nista na višku, prav tako je ovirana tvoja zmogljivost. Si že preučil/a alternativne terapije za to manjšo, a kronično težavo? Kaj pa masaža ali pa dolga kopel z mehurčki? V septembru naredi vse, da se boš v lastni koži počutil/a bolje. Poskrbi zase in za svoje življenje!

Rak: Odkrij pomembno sporočilo univerzuma samo ZATE! 

Septembra se bo na vrhu seznama znašla neka pomembna zadeva iz preteklosti. Bolj, ko se ji boš posvečal/a, bolje jo boš tudi razumel/a. Torej se potrudi in se spusti v globine. Čeprav se občasno vsak človek sooča s težavami in ne glede na to, koliko razmišlja o nečem, nikamor ne pride, se ti bo tokrat trud res izplačal. Torej investiraj nekaj časa in pozornosti, da boš dokončno razrešil/a odprta vprašanja! Okoli 2. in 3. septembra boš pripravljen/a na romantiko! Počutje bo res dobro in s posebno osebo se boš lahko povezal/a na čustveni in duhovni ravni. Ljubezen bo cvetela vse do 8. in 9. Do prave nevihte v možganih pa bo prišlo 14., 15. ali 16. tega meseca, kar te bo naravnost navdušilo, posledice pa bodo vidne tako na poslovnem kot na finančnem področju. Imel/a boš srečo z nečim tehničnim, dobre ideje pa bodo naravnost letele iz tebe. Odlično! Očitno bo september tvoj mesec. Kaj bi še lahko bilo boljše kot to, da prideš do super zaključkov? Bodi zadovoljen/a.

Lev: Odkrij pomembno sporočilo univerzuma samo ZATE! 

V ospredju bodo radovednost, kreativnost, neučakanost in drznost. Dopusti, da v tem mesecu tvoja prirojena ustvarjalnost prosto teče. Vedoželjnost je že od nekdaj ena izmed tvojih najbolj neverjetnih lastnosti. Samo še izkoristiti jo moraš na pravi način. V tvoji domišljiji je še veliko prostora, septembra ga zapolni! Pojdi v knjižnico in si oglej nekaj knjig ali pa se odpravi v botanični vrt ter se nauči vsega, kar lahko izveš o določeni vrsti rože ali drugi očarljivi rastlini. To so samo primeri. Ne glede na temo, ki te zanima, se izobražuj na svoj način. Zavedaj pa se, da ti bo vse znanje kmalu prišlo še kako prav! Konec koncev je vse, kar moraš resnično storiti to, da se dotakneš svoje kreativne strani in ji pustiš prosto pot. Prenehaj jo nadzorovati! To bo dalo možganom veliko hrane za razmislek. Svoj račun podrobno preuči 10. in 11. septembra, nato pa se spravi na delo, da se bo stanje izboljšalo. V zadnjem času je namreč kupček rahlo splahnel. Po 14., 15. in 16. septembru ti bodo energije naklonjene na vseh področjih, vendar vseeno ostani prilagodljiv/a.

Devica: Odkrij pomembno sporočilo univerzuma samo ZATE! 

V septembru lahko pričakuješ, da bo tvoje življenje v ravnovesju. Seveda boš moral/a tudi sam kaj narediti za to, da boš vzdrževal/a to harmonično stanje, toda ne bo ti treba vložiti ravno veliko energije, saj ti bo že sam čas v tem mesecu izjemno naklonjen. Če boš kakšen dan porabil/a preveč denarja, ga boš že naslednji dan nekaj prihranil/a. V kolikor se boš kakšen dan počutil/a slabše, bo že naslednji dan boljše. Kakorkoli že, pozorno spremljaj, kaj potrebuješ in kaj želiš, in se potrudi, da boš uravnotežil/a oboje. Morda boš le okoli 4. in 5. septembra nekoliko bolj zaspan/a in boš potreboval/a malce predaha. Konec koncev pa, kdaj si si zadnjič vzel/a nekaj časa samo zase? Priporočljivo je, da bi se na svoje razmerje malce bolj osredotočil/a 10. in 11. septembra. Drugače pa se ti glede družbenih obveznosti, zahtev na delovnem mestu, družinskih stvari in ljubezni ne bo treba preveč obremenjevati. Pripravljen/a boš preizkusiti tudi nekaj novega, verjetno okoli 15. in 16. septembra. Pripravi se na nekaj res lepih trenutkov in čudovitih dni proti koncu tega meseca ter samo uživaj!

Tehtnica: Odkrij pomembno sporočilo univerzuma samo ZATE! 

V septembru boš lažje uresničeval/a svoje želje in cilje. Morda boš dobil/a celo nagrado ali pa boš organiziral/a močno zmagovalno ekipo. Lahko boš dobil/a kompliment od osebe, ki ti veliko pomeni ali pa te bodo pohvalili za predano delo. Absolutno se ne bo moglo zgoditi nič slabega, saj te bodo energije na tvoji poti vsekakor podpirale. Stanje bo stabilno, počutje pa predvsem pozitivno, kar bo nadvse razveseljivo. Zato uživaj, uživaj in še enkrat uživaj! Okoli 4., 5. in 6. se pripravi na nekaj čudovitih delovnih dni in izkoristi vse priložnosti, ki se ti bodo ponudile. Vse poteze se ti bodo obrestovale. Če te bo 10. in 11. septembra nekaj motilo, preprosto naredi korak nazaj in nekajkrat globoko vdihni, pa se bo situacija spet hitro razjasnila. V kolikor se boš 14., 15. ali 16. igral/a z usodo, glej, da boš vedel/a, kaj počneš. Na ljubezenskem področju boš moral/a 24., 25. in 26. tega meseca malce več pozornosti posvetiti potrebam druge osebe in res poslušati. V nasprotnem primeru bi se znalo malce zaplesti (in tega si res ne želiš).

Škorpijon: Odkrij pomembno sporočilo univerzuma samo ZATE! 

Že prvi dan septembra in pravzaprav nato vsak naslednji dan, boš poln/a energije. Pozitivne energije! To ti bo pomagalo na vseh področjih. Imel/a boš precej specifično predstavo o tem, kaj želiš in s pogumom ter z močno voljo ti bo uspelo vse zadano tudi doseči. Če boš 8. in 9. septembra le malo izčrpan/a, to vsekakor ne bo prav nič čudnega! Konec koncev boš do sredine tega meseca že zelo veliko opravil/a! V nekem trenutku se morajo delovni čevlji tudi sezuti in privoščiti si je treba počitek. To stori zdaj! Okoli 14., 15. in 16. septembra te že čakajo precej filozofski vidiki. Kar bo po svoje super! Zakaj se ne bi lotil/a težkega branja, da bi malce razgibal/a možganske celice? Zelo verjetno boš imel/a veliko sreče 19., 20. ali 21. septembra, zlasti kar zadeva potovanja. Juhu! Drugače pa boš v septembru nadvse priljubljena oseba, ne glede na to, kje boš preživljal/a svoj čas – v službi, doma ali v družbi. Čudovite novice, čudovite vibracije in čudoviti časi se ti obetajo 24., 25. in 26. v tem mesecu.

Strelec: Odkrij pomembno sporočilo univerzuma samo ZATE! 

Videti je, da te bo v septembru močno skrbelo za točno določene stvari v življenju – moč, vpliv in prestiž. Seveda vse to vsekakor veliko šteje. Toda ali so res tako zelo pomembne? To bo vprašanje, ki si ga boš moral/a zastaviti, da se ne boš ujel/a v mrežo, iz katere bi se nato le s težavo pobral/a. Kaj pa mir in tišina? Kaj pa umirjenost in občutek dobrega počutja? Navsezadnje so te zadeve tisto, kar potrebuješ za bogato življenje, polno zadovoljstva. S popolnoma čudovitim 4. in 5. septembrom boš spoznal/a, kje je tvoje mesto. In zelo boš vesel/a tega! Kar naenkrat bo vse tako, kot mora biti. Romantika in ljubezen bosta igrali ključno (in resnično zabavno) vlogo v tvojem življenju 12. in 13. tega meseca. V kolikor se bodo 17. ali 18. vsi okoli tebe pretirano odzivali, nikar ne sledi temu. Ne pridruži se nespametno množici. Ohladi se in počakaj, da se bo vse skupaj razrešilo. Če se boš potrudil/a razumeti situacijo, bo vse lažje. Vztrajaj torej do 22. in 23. septembra, do takrat bodo podrobnosti še ključnega pomena, potem pa se boš lahko dokončno sprostil/a.

Kozorog: Odkrij pomembno sporočilo univerzuma samo ZATE! 

Astrološka napoved kaže, da bodo občutki v septembru izjemno globoki in močni. Ravno zaradi njih boš poln/a poguma, vztrajnosti in odločnosti. Zelo boš marljiv/a, nastopal/a boš verodostojno in samozavestno. Tudi če se bodo pojavila nekatera težja, zmedena ali čudna čustva, bo na koncu tvoje življenje še vedno bogatejše, polnejše in srečnejše. Ravno zato bo potrebna preudarnost in prisotnost. Nikar ne zavračaj impulzov, saj bi lahko naredil/a pravo škodo. Sooči se z njimi. Disciplina bo tisto, kar bo ključnega pomena zate 4. in 5. septembra. Nekaj čudovitih, ljubkih, ljubečih, romantičnih, prijateljsko napolnjenih dni ti bo prineslo resnično veselje 6. in 7. tega meseca. Takrat se bo izboljšalo tudi tvoje počutje, saj boš imel/a manj skrbi. Privoščiš si lahko tudi sprehod, tek ali plavanje, karkoli, kar te bo sprostilo. Okoli 12. in 13. boš čustveno, fizično in duhovno spet prepričan/a vase.

Vodnar: Odkrij pomembno sporočilo univerzuma samo ZATE! 

Začutil/a boš močno željo po koraku naprej, po napredku v svojem življenju. Pripravljen/a boš na spremembe. September ravno zaradi tega napoveduje precej napet čas. Ustvaril/a si boš sliko o tem, kaj hočeš doseči, naredil/a boš načrt, nato pa boš moral/a poskrbeti, da bodo tudi drugi ljudje v tvoji okolici seznanjeni z njim. V nasprotnem primeru bi se znale pojaviti težave, saj bi ti lahko poskušali otežiti stvari (sicer v tvoje dobro), in to bi ti vzelo veliko časa ter energije. Zato v tem mesecu stoj za svojimi odločitvami, glasno jih izražaj in projiciraj svojo notranjo moč navzven. Vstani za tisto, v kar verjameš! Okoli 4. ali 5. septembra bodo prišle same čudovite novice, tako na zasebnem kot na poslovnem in družabnem področju. Do 8. in 9. septembra se boš nahajal/a v eni izmed tistih fascinantnih faz, ko boš okoli sebe opazil/a popolnoma neverjetne zaklade. Na svoje počutje se osredotoči 19., 20. in 21. septembra. Ven z vsem starim in notri z novim!

Ribi: Odkrij pomembno sporočilo univerzuma samo ZATE!