Horoskop

Mesečni horoskop za September 2020

September bo mesec, ko se bo večina znakov zazrla vase in premislila o svojih preteklih odločitvah. Lotevali se bomo novih projektov, novo šolsko leto pa bo marsikomu dalo nov zagon. Ljubezen bo cvetela, nekje se bo pojavila nesigurnost v trenutno stanje. Pred nami je nadvse zanimiv mesec, poln spoznanj in naukov za prihodnost.

Septembra boš v svoje mreže ujela/a, kogarkoli si boš zaželel/a. Tvoja svilnata osebnost bo plapolala v vseh tvojih prijateljskih krogih in vsi bodo veseli popestritve, ki jo bo mednje vnesla tvoja družba. Vzemi si čas za dolge večere in druženja pozno v noč, na katere si v zadnjem času nekoliko pozabil/a.

Na poslovnem področju bo potrebnih nekaj diplomatskih sposobnosti, saj bo tvoje mesto v službi poizkušal za tvojim hrbtom prevzeti sodelavec, s katerim se sicer še kar dobro razumeš. Naj te to ne vznemiri, saj vodilni vedo, da delaš dobro.

Že dolgo si nisi vzel/a časa za druženje s samim/o seboj, zato nekaj večerov zapored ostani doma in si privošči čas za samorefleksijo. Poleti se je zgodilo kar nekaj stvari in morda bi bilo dobro, da jih malce močneje ozavestiš ter premisliš, kaj si počel/a prav in kaj narobe. Čas bo ugoden tudi za meditacijo, ki ti bo nadvse koristila.

Oven: Nevidne sile iz ozadja vplivajo na tvoje ljubezensko življenje. Odkrij te skrite vplive ZDAJ!

Ne maraš, da bi nekdo poizkušal spremeniti tvoje mnenje, prav tako te moti, kadar te nekdo prekinja. Merkur, ki bo v napornem položaju, te bo tako malce vrgel iz tira, saj bo od tebe zahteval nekaj več prilagajanja trenutni situaciji.

Svoje plane zapiši na tablo ali list papirja in jih še enkrat temeljito premisli. Nekaj manjka, a ne veš, kaj te loči do uspeha. Posvetuj se s partnerjem, sodelavcem ali prijateljem, ki ti bodo znali pomagati, saj bodo na zadevo pogledali z drugega zornega kota. Končna odločitev je seveda tvoja, saj o svojem projektu največ veš ravno ti. A drugo mnenje v vsakem primeru ne bo škodilo.

Venera bo v ugodni postavitvi in v tebi bo sprožila spogledljivo vedenje. Privošči si ga, to bo v tvoje precej resno življenje vneslo nekaj spontanosti in sveže energije.

Bik: Nevidne sile iz ozadja vplivajo na tvoje ljubezensko življenje. Odkrij te skrite vplive ZDAJ!

Kar nekaj ljudi bi se rado vmešalo v vaše zasebno življenje, a tega jim nikar ne smeš dovoliti, dragi dvojček. Odločitve so le tvoje in ti si edini/a, ki jih lahko izvede. Čeprav te zaradi tvoje dvojnosti lahko odločitve prestrašijo, se za trenutek ustavi in ne poizkušaj pobegniti pred njimi. V sekundi, ko boš odločitev sprejel/a, bo najtežje za teboj. Ne smeš se bati posledic svojih odločitev.

Tvoja prisotnost bo v okolici ta mesec sprožala veliko pozornosti. Na poslovnem področju boš požel/a nekaj uspehov, kar bo v marsikom vzbudilo občutek nevoščljivosti. Ne zmeni se za to in se raje osredotoči na ljudi, ki ti privoščijo in bodo s tabo proslavljali.

Prepusti se ljubezni in odnosu z osebo, ki ti je tako blizu. Sprejema te takšnega/o kot si in to je vredno ceniti. Venera bo v tem času mirila tvojo željo po svobodi. Ohrani svojo samostojnost, a ne beži v osamo, da bi se znebil/a čustev.

Dvojčka: Nevidne sile iz ozadja vplivajo na tvoje ljubezensko življenje. Odkrij te skrite vplive ZDAJ!

V tem času nikakor ne boš mogel/a sedeti pri miru in kakršnakoli zaposlitev se ti bo zdela boljša kot pa posedanje brez pravega razloga in namena. Čas je za akcijo in ti dobro veš, česa vsega si zmožen/a. Uživaj v občutku, da lahko dosežeš vse, kar si želiš. Prižgal ga bo planet Saturn in ti pomagal, da dosežeš tisto, česar se boš lotil/a.

Na ljubezenskem področju te bodo obhajali dvomi in nikakor se ne boš mogel/a odločiti, ali si želiš nadaljevati po ustaljeni poti. Ne skrbi, odločitev lahko počaka, ti pa v tem času raje uživaj v druženju in dolgih pogovorih s svojo ljubljeno osebo.

Za tvojim hrbtom bo slišati kar nekaj govoric, ki jih bo sprožala tvoja energična pojava. Marsikdo ti bo zavidal pogum in energijo, ki jo vlagaš v projekte, a Mars bo poskrbel, da boš tistim, ki ti ne privoščijo, še bolj podžgal/a jezike. Za dobrim konjem se kadi in tebe v septembru prav nič ne more ustaviti.

Rak: Nevidne sile iz ozadja vplivajo na tvoje ljubezensko življenje. Odkrij te skrite vplive ZDAJ!

Za teboj je buren mesec in čas je, da se malce umiriš. September te bo zopet vrnil v tvojo rutino in ti pomagal življenje vrniti na ustaljene tirnice. Čas je, da se zakoplješ v delo in sebi in svoji karieri nameniš malce več pozornosti.

Kar si počel/a v prvi polovici leta, se bo v tem mesecu pričelo odražati na vseh področjih tvojega življenja in kar malce se boš prestrašil/a rezultatov svojih dejanj. Močno karmično obdobje bo v tvojem vsakdanu naredilo refleksijo ter postavilo stvari na pravo mesto. Tudi sadovi tvojega dela se bodo končno pokazali.

Pokaži več entuziazma in potrpljenja pri druženju z ljudmi. Dovoli si biti to, kar si v resnici in svojih čustev ne skrivaj pred svetom. Ljudje te bodo imeli radi točno takšnega/takšno, kot si v svoji notranjosti.

Lev: Nevidne sile iz ozadja vplivajo na tvoje ljubezensko življenje. Odkrij te skrite vplive ZDAJ!

Pred teboj je čudovit mesec, ki ga boš znal/a odlično izkoristiti. V službi bo tvoje trdo delo končno opazil nadrejeni. Oseba, ki ti ni ravno blizu, a jo že dolgo časa poznaš, bo zate rekla dobro besedo. Pomagala ti bo tudi tvoja ambicioznost, zato izkoristi priložnost!

Čas je, da se nagradiš za svojo pridnost in se potrepljaš po rami za dobro opravljeno delo. Organiziraj rojstni dan in povabi prijatelje in družino, da skupaj proslavite tvoj obstoj na tem planetu. Čeprav se velikokrat zapiraš vase, boš tokrat ljudem okoli sebe dopustil/a, da se ti približajo bolj kot sicer. Bližina ti bo prijala in dobro se boš počutil/a v družbi. Izmed vseh povabljencev pa te bo najbolj zanimala le ena oseba, katere bližine si boš močno želel/a.

Ne zaljubiš se velikokrat, ko pa se, bi osebi najraje kar takoj izlil/a svoje srce. Ustavi konje, da je ne prestrašiš in se zadeve loti raje počasi, korak za korakom in trezno glavo. Venera ti bo pomagala pri izbiri besed, poudarjala pa bo tudi tvojo karizmo, ki pride do izraza predvsem takrat, kadar se zaljubiš.

Devica: Nevidne sile iz ozadja vplivajo na tvoje ljubezensko življenje. Odkrij te skrite vplive ZDAJ!

Trenutno se nahajaš v obdobju, ko si ob sebi ne želiš druge osebe in v samoti naravnost uživaš. Slednja zate ne predstavlja osamljenosti, pač pa priložnost, da sebe še bolje spoznaš ter premagaš strahove, ki te preganjajo že dolgo časa. Delo na sebi ti bo v tem času zelo koristilo in ti pomagalo premostiti ovire, ki so bile do sedaj na tvoji poti.

Čas bo ugoden za meditacijo, jogo in druge aktivnosti, ki bodo povezovale tvoje telo in um. Usklajenost teh dveh ti bo vrnila zaupanje vase in svoje odločitve, ki se jih bojiš sprejemati. Pozabi na ljubezen iz preteklosti in se končno podaj na novo pot. Venera bo skrbela za tvojo privlačno energijo, ti pa pazi, da se ne zapreš v polževo lupino.

Pazi na svoje počutje, saj si ga v zadnjem času malce zapostavil/a. Čas je, da svoje telo vrneš v formo in uživaš v svojem telesu točno takšnem kot je. Zdravje je na prvem mestu in naučiti se moraš imeti rad/a svoje telo.

Tehtnica: Nevidne sile iz ozadja vplivajo na tvoje ljubezensko življenje. Odkrij te skrite vplive ZDAJ!

Že nekaj časa iščeš osebo, ki bo začinila tvoje življenje. Zate ni boljšega kot nekdo z živahno osebnostjo, ki bo malce razrahljala tvoj strogo in bojevito naravo. V septembru se ti bo nasmehnila Venera, ki bo k tebi napotila osebo, ki je točno taka, kot si jo želiš. Pazi, da je ne spregledaš, saj jo boš videl/a prvič.

Saturn in Uran bosta menjala pozicije, kar bo v tvojem življenju sprožilo trenutno finančno nestabilnost in željo po ravnovesju. Menjave bodo povzročile tudi spremembe na poslovnem področju. Znašel/a se boš pred pomembno prelomnico, ki bo od tebe zahtevala tehtno odločitev. Dobro premisli.

Da se izogneš morebitnim prepirom, pozorno beri svoja čustva ter se jih nauči izražati brez nervoze in vzkipljivosti. Brez olepševanja in ovinkov. Ljudje okoli tebe te bodo upoštevali le, če jim jasno pokažeš, česa si želiš.

Škorpijon: Nevidne sile iz ozadja vplivajo na tvoje ljubezensko življenje. Odkrij te skrite vplive ZDAJ!

Presenetile te bodo radikalne spremembe in kar naenkrat boš vključen/a v veliko novih projektov. Dinamika ti bo ugajala in spodbudila tvojo kreativno žilico, ki je sedaj že nekaj časa mirovala. Posledično se bodo seveda uravnovesile tudi tvoje finance, zato poskrbi, da takšno stanje pametno izkoristiš.

Moč in energijo ti bo zagotavljal Pluton, ki se bo v tem času vrtel okoli znamenja kozoroga. Jupiter pa ti bo namenil preudarnost, da boš taktično izkoristil/a napredek v svojo korist. Poleg službe in financ se bo izostrila tudi tvoja ljubezenska slika. Že dolgo veš, kaj si želiš, a nekako nisi bil/a pripravljen/a na naslednji velik korak. Tokrat ti bodo zvezde naklonjene.

Pomanjkanje empatije pri ljudeh te bo precej prizadelo, a vse bo v redu, če boš ostal/a zvest/a svojemu srcu. Sprijazniti se boš moral/a, da nimaš vpliva na to, kaj čutijo drugi. Važno je, kako svet doživljaš ti.

Strelec: Nevidne sile iz ozadja vplivajo na tvoje ljubezensko življenje. Odkrij te skrite vplive ZDAJ!

Dragi kozorog, čas je, da se vrneš na Zemljo. Tvoje misli plavajo in deluješ popolnoma nezbrano. Lepo, da si zaljubljen/a, a zanemarjanje vseh drugih področij življenja ni najbolj pametno. Romanco bo v septembru še vedno ohranjala Venera, a vmes si le vzemi čas, da iz svojega ljubezenskega gnezda pokukaš v realni svet.

Čaka te namreč pomemben projekt, ki ga ne smeš zapostaviti. Priložnost imaš, da se na delovnem mestu povzpneš višje, če se boš izkazal/a. Temu primerne bodo tudi finančne spremembe in končno boš lahko malce bolj globlje zadihal/a.

V krogu družine bo eden izmed članov potreboval tvojo pomoč. Ne izkoristi njegovega zaupanja ter mu nameni čas in pogovor, ki ga potrebuje. Tudi tebi bo koristil pogovor, saj se boš v nekaterih težavah prepoznal/a tudi sam/a in v svoje življenje uvedla nekaj sprememb.

Kozorog: Nevidne sile iz ozadja vplivajo na tvoje ljubezensko življenje. Odkrij te skrite vplive ZDAJ!

V septembru se moraš osredotočiti na dve stvari. Prva so tvoje finance, druga pa tvoji prijatelji. Sonce v pravi poziciji bo osvetljevalo tvoje finance in zdelo se ti bo, da si tudi na tem področju končno ujel/a ravnovesje. Tvoj socialni čut se bo v tem času izostril in dovzeten/a boš za bolj spiritualno razmišljanje.

Poglobljeno razmišljanje te bo vodilo k vprašanjem. Si srečen/a v svoji situaciji, živiš življenje, ki si si ga želel/a? Si izbral/a pravo ljubezen? Takšne in drugačne dileme te bodo pestile dan za dnem do konca meseca. Zaradi razdraženosti boš iskal/a prepire v službi, zato pazi, kaj boš počel/a s presežki svoje energije. Ne reagiraj burno in v tem času raje dvakrat premisli, preden načneš prepir.

Ne pozabi na svojo družino, ta ti bo v tem času nudila veliko oporo in tolerirala tvojo vihravo razpoloženje. Vzemi si čas zanje in čim več časa preživi z njimi.

Vodnar: Nevidne sile iz ozadja vplivajo na tvoje ljubezensko življenje. Odkrij te skrite vplive ZDAJ!

Saturn bo septembra mešal štrene! Čas je, da se malce zresniš, umiriš in se naučiš potrpežljivosti. Celo Uran bo povzročil nekaj pretresov v krogu družine in tvojega doma.

Spremembe bodo prisotne tudi na tvojem finančnem področju, a bodo zate zelo ugodne. V odnosih lahko pride do rahlih premikov, a bodo tudi ti delovali tebi v prid. Jupiter, Saturn in Pluton bodo nadzorovali tvojo karmo in poskrbeli, da tvoje delo obrodi sadove, odkrili pa bodo tudi nekaj skrivnosti. September bo zate nadvse pomemben mesec, zato bodi pripravljen/a na marsikateri izziv.

Ljubezen bo v tem mesecu odrinjena na stranski tir, posvečal/a se boš sebi in svojemu dobremu počutju. Izkoristi zadnje sončne dni za rekreacijo na prostem.

Ribi: Nevidne sile iz ozadja vplivajo na tvoje ljubezensko življenje. Odkrij te skrite vplive ZDAJ!