Horoskop

Mesečni ljubezenski horoskop za April 2020

Pomlad je tu in temperature se višajo – in enako velja za ljubezenske odnose. April prinaša spremembe, ki jih moramo sprejeti. Zahvaljujoč neposrednemu Merkurju bo dogajanje bistveno drugačno kot v prvih treh mesecih. Dobili bomo priložnost, da končno uresničimo stare želje in prepoznamo lepoto življenja. Le-ta se bo želela pokazati na našem vsakem koraku, zato bo pomembno, da bomo imeli odprte oči – in srce!

Pred teboj je turbulentno obdobje. Z ljubeznijo si boš ves čas v laseh in zdelo se ti bo, da se v nobeni stvari ne strinjata. Med vama bo vladala napetost vse do konca meseca, ko bosta končno našla skupen jezik. Konec meseca bosta zakopala bojno sekiro in se končno sprijaznila s svojimi razlikami.

V prvi polovici meseca bodi pozoren/a na svoj jezik, da ne boš šel/a predaleč. Ker sam/a veš, da rad/a vztrajate pri svojem in si pripravljen/a vztrajati za vsako ceno, ta mesec raje dvakrat premisli, preden boš odprl/a usta.

Oven: Bodi korak pred VSEMI ljubezenskimi energijami, ki prihajajo v tvoje življenje. Odkrij svoj ljubezenski potencial!

Si zelo družinski človek in ta mesec boš še posebej močno v skrbeh za svoje najbližje. Pazi, da te ne obide paranoja, saj v skrbi za druge rad/a pretiravaš. Tvoja simpatija bo želela veliko tvoje pozornosti, zato bodi previden/a, da te ne prične dušiti. Postavi mejo, saj bo tako bolje za oba.

V začetku meseca te bodo motile nekatere lastnosti tvoje ljubljene osebe in nikakor jih ne boš mogel/a spregledati. Ne ukvarjaj se toliko s tem, ampak raje premisli, kaj lahko v povezavi s situacijo narediš ti in poizkusi spremeniti svoj pogled na težavo. Vsak ima namreč slaba obdobja, zato v teh dneh nikar ne pozabi na empatijo, katere si močno sposoben/a.

Bik: Bodi korak pred VSEMI ljubezenskimi energijami, ki prihajajo v tvoje življenje. Odkrij svoj ljubezenski potencial!

April bo precej razburljiv! Če si vezan/a, se boš zopet ujel/a v spiralo samoizpraševanja. Ne boš se mogel/a znebiti občutka, da si z osebo, ki ti v resnici ni namenjena. A ker veš, da se tvoje razpoloženje pogosto spreminja, z odločitvami nikar ne prehitevaj. Počakaj, da mine prva polovica meseca in šele nato vleci poteze.

Če si samski/a, pa se boš počutil/a precej ujeto in želel/a si boš bližine. Naveličan/a si enih in istih obrazov v svojem življenju in sanjaš o nekom novem. Proti koncu meseca te bo kontaktirala oseba, ki je nisi pričakoval/a med svojimi sporočili. To ti bo po žilah pognalo adrenalin, ki si ga tako pogrešal/a.

Dvojčka: Bodi korak pred VSEMI ljubezenskimi energijami, ki prihajajo v tvoje življenje. Odkrij svoj ljubezenski potencial!

Začetek meseca te bo najprej presenetil s sporočilom osebe iz preteklosti. Ponovno se bo želela povezati s teboj, a se v tebi čustva ne bodo pričela premikati. Želiš si nekoga drugega, ki ga imaš v mislih že nekaj časa.

Tvoje ljubezensko področje se bo tako pričelo odvijati šele proti koncu meseca. Doživel/a boš spremembe v svojem razmišljanju in se tako bolj brezskrbno podal/a v iskanje ljubezni. Oseba, s katero si boš dopisoval/a, te bo navdušila in v tvoje življenje prinesla toplino, ki si jo pogrešal/a. Če pa ob sebi že imaš nekoga posebnega, pa se boš srečal/a s težavami v komunikaciji.

Rak: Bodi korak pred VSEMI ljubezenskimi energijami, ki prihajajo v tvoje življenje. Odkrij svoj ljubezenski potencial!

Ta mesec bosta tvoje ljubezensko življenje zaznamovali tvoja trdoglavost in trma. In tudi ljubljena oseba ti ne bo ostala dolžna. Komunikacija bo v začetku aprila precej ostra, a planet Merkur bo v sredini meseca poskrbel za drastično izboljšanje.

Če si samski/a, boš oporo iskal/a v ljubeznih iz preteklosti, a se kmalu ponovno spomnil/a, zakaj si staro ljubezen opustil/a. Čas je, da se osredotočiš nase in prenehaš z neprestanim iskanjem svoje boljše polovice, saj iščeš na napačnih krajih! Prava ljubezen te čaka tam, kjer jo najmanj pričakuješ, a zvezde kažejo, da se nahaja precej blizu tebe, kot si misliš.

Lev: Bodi korak pred VSEMI ljubezenskimi energijami, ki prihajajo v tvoje življenje. Odkrij svoj ljubezenski potencial!

Če si trenutno že v odnosu, se boš v tem času od svojega partnerja/ice čustveno oddaljil/a in se prepustil/a valu melanholije. Ne boš znal/a izkazovati čustev, kar se bo odražalo v burni komunikaciji in nezadovoljstvu ljubljene osebe. Proti koncu meseca se bo stanje sicer izboljšalo.

Ljubezen pa boš na stranski tir postavil/a, če si še vedno samski/a in začela uživati v samoti. Osredotočil/a se boš nase in na svoje želje ter tako postal/a srečnejši/a. Tvoja samostojnost bo pričela privlačiti nasprotni spol in proti koncu aprila lahko pričakuješ spremembo na romantičnem področju.

Devica: Bodi korak pred VSEMI ljubezenskimi energijami, ki prihajajo v tvoje življenje. Odkrij svoj ljubezenski potencial!

Še vedno nisi prebolel/a svoje stare ljubezni in ves čas imaš občutek, da si na ljubezenski poti naredil/a nepopravljive napake. V drugi polovici meseca se boš tega občutka končno otresel/a in pripravljen/a boš na nova poznanstva.

Oseba, ki jo že dolgo bežno poznaš, bo s teboj zopet poizkušala navezati stik, a tokrat ne v prijateljskem smislu. Bodi pozoren/a, da ji ne boš pošiljal/a mešanih signalov, saj se boš po nepotrebnem zapletel/a v ljubezenski trikotnik. Če si vezan/a, pa boš v svoji zvezi nemiren/a, zato se izogibaj naglim odločitvam. Počakaj, da kaotično obdobje mine – na situacijo boš tako lahko pogledal/a z drugega zornega kota.

Tehtnica: Bodi korak pred VSEMI ljubezenskimi energijami, ki prihajajo v tvoje življenje. Odkrij svoj ljubezenski potencial!

Pred teboj so romantični dnevi. Metuljčki v trebuhu ti ne bodo dali miru in kolena se ti bodo šibila na vsakem koraku. Ves čas boš imel/a v mislih določeno osebo in tvoj nasmeh do ušes bo mogoče opaziti že na daleč.

Previden/a bodi s čustvi drugih ljudi, saj te lahko zaljubljenost popolnoma zaslepi. Preudarno sprejemaj odločitve in se ne prenagli. Stopaj korak za korakom in se o ljubezni pogovori z osebo, ki ji zaupaš. Če si vezan/a, pa bodi pozoren/a na komunikacijo. Ne bodi zadirčen/a in ne pozabi dihati.

Škorpijon: Bodi korak pred VSEMI ljubezenskimi energijami, ki prihajajo v tvoje življenje. Odkrij svoj ljubezenski potencial!

Tvoja sproščena narava bo v teh dneh privlačila ljudi od blizu in daleč. Razpet/a boš na več koncev in se kot vsa zračna znamenja nikakor ne boš mogel/a odločiti, na katero pot bi se podal/a. Z odločitvami počakaj do konca meseca in nikar ne skači v zveze, saj te ne bodo trajale, če o njih ne boš tehtno premislil/a.

Če si že v odnosu, pa boš nadvse zadovoljen/a, da je ob tebi tvoja sorodna duša. Še bolj se bosta povezala in si izkazovala ljubezen. Zdelo se ti bo, kot bi se spoznala šele včeraj in se znova zaljubila. Uživaj v sreči in se pogovori o nadaljnjih korakih. Čas je odličen za načrtovanje skupne poti in pogovore o temah, kjer še nista zedinjena.

Strelec: Bodi korak pred VSEMI ljubezenskimi energijami, ki prihajajo v tvoje življenje. Odkrij svoj ljubezenski potencial!

Začetek meseca bo pretresel prepir, a strasti s simpatijo boš uspel/a pomiriti. Pomembno je, da dobro premisliš o svojih žejah za prihodnost in na podlagi tega sprejmeš večjo odločitev. Vzemi si čas, saj bo za globok pogovor primeren čas šele proti koncu meseca.

Če si samski/a, boš uteho iskal/a preko spletnih omrežji, a iz pogovorov in spogledovanja se ne bo razvilo nič resnega. Če te to prizadene, se za nekaj časa raje odmakni od iskanja novih ljubezni, saj je trenutno čas bolj ugoden za grajenje osebnosti. Spoprijatelji se sam/a s seboj in premisli, kaj si želiš od svoje ljubljene osebe. Po tehtnem premisleku boš lažje poiskal/a sebi kompatibilno osebo.

Kozorog: Bodi korak pred VSEMI ljubezenskimi energijami, ki prihajajo v tvoje življenje. Odkrij svoj ljubezenski potencial!

Zunaj se prebuja pomlad in tudi v tebi kipi življenjska energija. Ljudem okoli sebe boš zaradi pozitivnih vibracij nadvse privlačen/a in deležen/a boš mnogih pohval in odobravanja. Izžareval/a boš mladost in igrivost, ki si je bodo želeli mnogi.

Če imaš ob sebi že nekoga posebnega, pa boš v svojem razmerju nadvse užival/a in tvoja ljubezen bo cvetela. Venera bo poskrbela za dobro čustveno povezavo, planet Merkur pa bo tvojo komunikacijo izboljšal. Z ljubljeno osebo boš ta mesec zaživel/a polno življenje in zdelo se ti bo, da imaš v življenju vse, kar potrebuješ. Ohrani to tudi v prihodnjih mesecih.

Vodnar: Bodi korak pred VSEMI ljubezenskimi energijami, ki prihajajo v tvoje življenje. Odkrij svoj ljubezenski potencial!

Pazi na svoje želje, če si še samski/a, saj si boš v tem času intenzivno zaželel/a sorodne duše, a bo ta za tebe precej nedostopna. Tudi sam/a moraš v tem primeru odigrati svojo zadržanost, da si te bo oseba na drugi strani še bolj močno želela.

Če si vezan/a, pa računaj, da boš svoj čas preživljal/a v družbi ljubljene osebe in to te bo osrečevalo. V sredini meseca sicer lahko pričakuješ nekaj čustvenih izbruhov, a ti bodo ti le pomagali obnoviti zvezo. Iz tebe in tvoje ljubljene osebe bodo končno izvlekli besede, ki si jih do sedaj nista mogla izreči. Čas bo ugoden za temeljit pogovor in iskrena mnenja ter čustva.

Ribi: Bodi korak pred VSEMI ljubezenskimi energijami, ki prihajajo v tvoje življenje. Odkrij svoj ljubezenski potencial!