Tarot

Razlaga kart – Brezplačno Tarot vedeževanje

SMS vedeževanje

Danes ponovno samo za vas s pomočjo tehnike Tarot vedeževanja odkrivamo sporočila, ki jih za posameznike razkrivajo karte. Sporočila, ki jih boste prebrali, so splošne narave in kažejo samo smernice, ki vrtijo vaše kolo usode. Za podrobnejšo osebno napoved ali poglobljene odgovore na vprašanja se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo razkrili prihodnost. Kako se obrnete nanje, si preberite tukaj! >>

Karta Svečenik

Karta Svečenik napoveduje prihod novih energij v vaše življenje. Začutili boste prebujenje, s katerim boste stremeli po duhovni rasti, hrepeneli boste po odgovorih, zakaj ste tu in zakaj se določene stvari dogajajo. Manj se boste ukvarjali z materialnimi dobrinami, ampak s samim seboj ter višjimi cilji.

V naslednjih dneh bodite pazljivi, da se ne boste znašli na točki, kjer boste veliko govorili, tega pa ne podkrepili z dejanji. Najdite ravnovesje.

Karta As novcev

Karta As novcev vam ponuja nov začetek na materialnem oziroma praktičnem področju. Cilje in sanje bodo dosegljive, le na trdnih tleh ostanite. Bodite realni, pustite zemeljskim lastnostim, da vas vodijo. Tako na finančnem kot poslovnemu področju se obetajo spremembe, s katerimi se boste lahko usmerili na pot uspeha in blaginje.

V naslednjih dneh ohranite ritem, ki ste si zastavili. Če se boste za trenutek ustavili in preveč uživali v trenutnem dogajanju, vas to lahko drago stane.

Karta Čarovnik

Karta Čarovnik prinaša nove priložnosti, s katerimi boste izstopili iz začaranega kroga. Na različnih področjih se bo ponudila možnost uspeha, ki pa ne bo očitna, zato boste morali imeti oči odprte. Pomembno bo, da boste zaupali intuiciji in notranjim občutkom. Če vam bo telo govorilo, da nekaj ni za vas, mi prisluhnite.

V naslednjih dneh ne ignorirajte ponujenega, niti s strani oseb. Veliko novega se lahko naučite in spoznati, če boste črpali informacije iz vseh strani.

Če sami ne moremo videti, kje se napoved dotika nas, je čas, da za podrobnejši odgovor povprašamo strokovnjake. Katarinini vedeževalci vam bodo podrobnejši odgovor podali že v nekaj minutah. Za vas in vaše vprašanje bodo odprli karte ter vam sporočili, kaj razkrivajo. Če želite podrobno osebno napoved, se obrnite na nanje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, ali se ujemata? Se sprašujete, ali vas ljubi? Bosta ustvarila trden odnos? Pošljite SMS s ključno besedo UJEMANJE na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!