Tarot

Razlaga kart – Brezplačno Tarot vedeževanje

SMS vedeževanje

Danes ponovno samo za vas s pomočjo tehnike Tarot vedeževanja odkrivamo sporočila, ki jih za posameznike razkrivajo karte. Sporočila, ki jih boste prebrali, so splošne narave in kažejo samo smernice, ki vrtijo vaše kolo usode. Za podrobnejšo osebno napoved ali poglobljene odgovore na vprašanja se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo razkrili prihodnost. Kako se obrnete nanje, si preberite tukaj! >>

Karta Svečenik

Karta Svečenik vas nagovarja, da uresničite zamisli, ki jih imate že dlje časa v načrtu. V vas se skriva moč, ki vas bo pripeljala k uspehu. Izrazite svoje ideje, pogovarjajte se. Veliko zadev in odnosov se vam bo razkrilo, če boste le uporabili svoje besede in razum. Dobili boste globlje razumevanje dogajanja okoli sebe.

V naslednjih dneh se ne opirajte na intuicijo, ampak na razum. Čustva in občutki vam lahko zameglijo presojo ter vodijo k obremenjevanju z materialnim.

Karta Osmica palic

Karta Osmica palic prinaša visok nivo energije. Zdaj je pravi čas za akcijo, za ukrepanje. Ne oklevajte več. Vaše ideje bodo uresničene, če boste naredili prvi korak. Prepustite se občutku optimizma in vznesenosti. Sanje lahko uresničite, le ne bojte se napačnih odločitev ali odziva drugih.

V naslednjih dneh poskrbite, da boste opustili vzorce zavlačevanja in negotovosti. Vse, kar boste začeli oziroma ste, dokončajte. Ne iščite izgovorov, saj takšna priložnost ne pride pogosto.

Karta Norec

Karta Norec v vaše življenje prinaša novo energijo in spremembe. Dovolj ste pogumni, da dosežete, kaj si želite in pokažete, kdo ste. Zdaj je čas za novo poglavje. Z radovednostjo se veselite vsega, kar prihaja. Odkrijte pravo naravo stvari in oseb. Pustite, da vas presenetijo.

V naslednjih dneh ne popustite strahovom, ki se pojavljajo ob izkustvu novega. Naredite prostor za nove izkušnje in se ne oklepajte starega. V življenju morate napredovati.

Če sami ne moremo videti, kje se napoved dotika nas, je čas, da za podrobnejši odgovor povprašamo strokovnjake. Katarinini vedeževalci vam bodo podrobnejši odgovor podali že v nekaj minutah. Za vas in vaše vprašanje bodo odprli karte ter vam sporočili, kaj razkrivajo. Če želite podrobno osebno napoved, se obrnite na nanje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v letu 2020? Se se bodo želje uresničile? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!