Tarot

Razlaga kart – Brezplačno Tarot vedeževanje

SMS vedeževanje

Danes ponovno samo za vas s pomočjo tehnike Tarot vedeževanja odkrivamo sporočila, ki jih za posameznike razkrivajo karte. Sporočila, ki jih boste prebrali, so splošne narave in kažejo samo smernice, ki vrtijo vaše kolo usode. Za podrobnejšo osebno napoved ali poglobljene odgovore na vprašanja se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo razkrili prihodnost. Kako se obrnete nanje, si preberite tukaj! >>

Karta As kelihov

Karta As kelihov napoveduje čustveno rast in na splošno izostritev vseh čutov. Zelo boste dovzetni za dogajanje okoli sebe. Vaša domišljija se bo povečala in vam omogočila, da uresničite tudi najbolj skrite želje. Prihajajoči dnevi bodo v znamenju novosti, kar izkoristite in naredite korak naprej. Ne glede na to, kako stabilno in prizemljeno se počutite, stremite k temu, da se vedno pomikate naprej. Na ta način ne boste izpustili priložnosti za večji preobrat.

V naslednjih dneh bodite pazljivi, da se ne boste preveč čustveno navezali na določene ideje ali osebe. Ohranite stik z realnostjo, da si ne boste naložili preveč obveznosti ali začeli preveč sanjariti o prihodnosti.

Karta Štirica palic

Karta Štirica palic v vaše življenje prinaša počitek in nagrade. Vaš trud zadnjih štirih tednov bo poplačan, kar bo povečalo vašo motivacijo in zagon po uresničevanju novih načrtov in idej. Ker bodo okoli vas pozitivne in radostne energije, lahko pričakujete uspeh na vseh področjih udejstvovanja, še zlasti pa v ljubezni. Vaše ljubljene osebe bodo v vas videle nekoga, ki ga bodo povzdigovale in se k vam obračale po življenjske nasvete.

V naslednjih dneh pa bodite pozorni, kako si boste razporejali svoj čas. Ne posvetite se le doseganju ciljev in pomoči drugim, ampak najdite čas samo zase. Negujte svojo dušo in si vzemite čas za počitek. Na ta način boste energijo ves čas obdržali na visokem nivoju.

Karta Paž kelihov

Karta Paž kelihov simbolizira nove občutke in nova razmerja, ki bodo vodili do odmevnih rezultatov oziroma sprememb. Vstopate v obdobje, v katerem bo vse mogoče, če si boste le upali in se ne ozirali nazaj v preteklost. Na novo se bodo izoblikovali odnosi v poslovnem in zasebnem svetu. V vaše življenje se bosta naselila spoštovanje in vzajemnost. Ponudile se bodo številne priložnosti za uspeh, a v sodelovanju z drugimi. Zdaj je pravi čas, da se povežete z drugimi.

V naslednjih dneh pazite, da ne boste stvari preveč analizirali. Ne razmišljajte o tem, kako gredo stvari lahko hitro narobe. Naučite se uživati v tem, kar se trenutno dogaja in razvija. Trdna osnova bo omogočila uspešno realizacijo vsega, kar si želite in vodila do harmoničnih odnosov.

Če sami ne moremo videti, kje se napoved dotika nas, je čas, da za podrobnejši odgovor povprašamo strokovnjake. Katarinini vedeževalci vam bodo podrobnejši odgovor podali že v nekaj minutah. Za vas in vaše vprašanje bodo odprli karte ter vam sporočili, kaj razkrivajo. Če želite podrobno osebno napoved, se obrnite na nanje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Tarot napovedi

Imamo ravno to, kar potrebujete! Preizkusite eno izmed naših najbolj priljubljenih napovedi ZDAJ…