Tarot

Razlaga kart – Brezplačno Tarot vedeževanje

SMS vedeževanje

Danes ponovno samo za vas s pomočjo tehnike Tarot vedeževanja odkrivamo sporočila, ki jih za posameznike razkrivajo karte. Sporočila, ki jih boste prebrali, so splošne narave in kažejo samo smernice, ki vrtijo vaše kolo usode. Za podrobnejšo osebno napoved ali poglobljene odgovore na vprašanja se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo razkrili prihodnost. Kako se obrnete nanje, si preberite tukaj! >>

Karta Vitez mečev

Karta Vitez mečev v vaše življenje prinaša akcijo in dejanja. Čakajo vas razburljivi dnevi, ki bodo vse prej kot enolični. Vodila vas bo želja po spremembah in uresničevanju želja. Želeli boste narediti korak stran od rutine in hrepeneli po novostih. Vaši domišljija in inovativnost bosta na višku.

V naslednjih dneh pazite, da ne boste želeli uresničiti preveč načrtov. Hitro se bo pojavila zmeda, ki bo prinesla nemir ter povečala možnosti za napake in površnost.

Karta Visoka svečenica

Karta Visoka svečenica predstavlja obetajoče potenciale za uresničitev želja. Zdaj je čas, da premislite, kaj si želite doseči in kdaj. Zaupajte svoji intuiciji in notranjemu občutku. Tokrat razum pustite ob strani, saj bo prinesel le nepotrebno analiziranje, s tem pa strah pred neznanim.

V naslednjih dneh si poskušajte zapomniti svoje sanje, saj se bo v njih skrival odgovor na marsikatero vprašanje. Pustite občutkom prosto pot, da vas vodijo.

Karta Kraljica kelihov

Karta Kraljica kelihov vas nagovarja, da razmislite o svojih občutkih in jih poskušate razumeti. V vaše življenje bo vstopila oseba, ki bo v vas nekaj prebudila. Ne bojte se teh občutkov, ampak jih sprejmite. Tako boste spoznali, kaj pogrešate in kaj potrebujete. Sprejmite tako pozitivna kot negativna čustva.

V naslednjih dneh izrazite sebe. Okolici pokažite, kdo ste. Naleteli boste na pozitiven odziv, saj boste prebili led in povzročili, da se stvari začnejo razvijati.

Če sami ne moremo videti, kje se napoved dotika nas, je čas, da za podrobnejši odgovor povprašamo strokovnjake. Katarinini vedeževalci vam bodo podrobnejši odgovor podali že v nekaj minutah. Za vas in vaše vprašanje bodo odprli karte ter vam sporočili, kaj razkrivajo. Če želite podrobno osebno napoved, se obrnite na nanje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v prihodnosti? Se sprašujete, kakšne spremembe in preobrati vas čakajo? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!