Tarot

Razlaga kart – Brezplačno Tarot vedeževanje

SMS vedeževanje

Danes ponovno samo za vas s pomočjo tehnike Tarot vedeževanja odkrivamo sporočila, ki jih za posameznike razkrivajo karte. Sporočila, ki jih boste prebrali, so splošne narave in kažejo samo smernice, ki vrtijo vaše kolo usode. Za podrobnejšo osebno napoved ali poglobljene odgovore na vprašanja se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo razkrili prihodnost. Kako se obrnete nanje, si preberite tukaj! >>

Karta Desetica novcev

Karta Desetica novcev v vaše družinsko okolje prinaša harmonijo in občutek pripadnosti. Odnosi z ljubljenimi osebami se bodo izboljšali, zlasti s predstavniki močnejšega spola. V ospredju bodo bolj tradicionalne vrednote. Našli boste svoje mesto znotraj družinskega življenja in utrdili svoj položaj ter delili svojo modrost mlajšim od sebe.

V naslednjih dneh svojo pozornost usmerite tudi na finančno področje. Kljub spremembam na bolje, bo povečana možnost za slabe odločitve in naložbe. O slednjih se posvetujte s svojimi bližnjimi.

Karta Puščavnik

Karta Puščavnik vas uči lekcijo samote, ki je za mnoge velik izziv in predstavlja strah – strah pred osamljenostjo. Naslednji dnevi prinašajo več časa s samim seboj. Lahko boste spoznali, kdo v resnici ste in izgubili strah pred tem, da bi bili sami. Lažje boste sprejemali odločitve, saj se ne bo več treba zanašati na druge – slednje velja zlasti za področje posla.

V naslednjih dneh ne pozabite na svoje ljubljene osebe. Samota vas lahko hitro premami in povzroči zapostavljanje drugih ali celo svojih želja. Ostanite zvesti samemu sebi, uživajte sami na svoj način, vendar ne izključujte drugih iz svojega življenja.

Karta Moč

Karta Moč v vas prebuja pogum in disciplino. V naslednjih dneh se boste počutili prerojeno in sposobno, da uresničite vse želje in ambicije. Otresli se boste naglice in preskakovanja korakov, zaradi česar vas bo okolica videla kot odločno osebo – kot nekoga, ki zna zaseči vodilen položaj. Če boste znali to novo energijo, potrpežljivost in vztrajnost izkoristiti v pozitivne namene, boste dosegli velike stvari.

V naslednjih dneh se pazite dvomov vase in šibkosti. Zunanji vplivi bodo še vedno močni in hitro se lahko zgodi, da bo vaša moč usahnila in se prelevila v negotovost. Sledite temu, kar si boste zastavili in bodite potrpežljivi.

Če sami ne moremo videti, kje se napoved dotika nas, je čas, da za podrobnejši odgovor povprašamo strokovnjake. Katarinini vedeževalci vam bodo podrobnejši odgovor podali že v nekaj minutah. Za vas in vaše vprašanje bodo odprli karte ter vam sporočili, kaj razkrivajo. Če želite podrobno osebno napoved, se obrnite na nanje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Tarot napovedi

Imamo ravno to, kar potrebujete! Preizkusite eno izmed naših najbolj priljubljenih napovedi ZDAJ…