Tarot

Razlaga kart – Brezplačno Tarot vedeževanje

SMS vedeževanje

Danes ponovno samo za vas s pomočjo tehnike Tarot vedeževanja odkrivamo sporočila, ki jih za posameznike razkrivajo karte. Sporočila, ki jih boste prebrali, so splošne narave in kažejo samo smernice, ki vrtijo vaše kolo usode. Za podrobnejšo osebno napoved ali poglobljene odgovore na vprašanja se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo razkrili prihodnost. Kako se obrnete nanje, si preberite tukaj! >>

Karta Sedmica kelihov

Karta Sedmica kelihov napoveduje duhovno rast. Vaša domišljija bo dobila krila. Stvari ne boste več videli črno ali bele, ampak se bo paleta izbir povečala. Dvignili se boste nad svoje težave. Svet okoli vas bo postal barvit. Začeli boste sanjariti o novih dogodivščinah, ki jih boste tudi lažje realizirali – zlasti te povezane z ljubljenimi osebami.

V naslednjih dneh bodite pazljivi, da vas ne bo zaneslo. Povečana domišljija lahko hitro vodi v zidanje gradov v oblakih. Omejite število sanj in želja ter jih izvršujte eno za drugo.

Karta Kolo sreče

Karta Kolo sreče v vaše življenje prinaša nove energije, ki bodo zahtevale več odgovornosti. Pred vami so pomembne odločitve, s katerimi boste življenje popeljali na novo življenjsko pot. Sprejmite to moč, saj se vam bo z njo razkril dejanski položaj, v katerem ste. Lažje boste razrešili finančne težave in spoznali, kje se delajo napake.

V naslednjih dneh ne iščite krivca za to, kar se vam dogaja. Sprejmite odgovornost za svoje življenje in ne dovolite, da bi vam drugi kakorkoli drugače trdili.

Karta Pravica

Karta Pravica vas nagovarja, da na dogajanje okoli sebe pogledate skozi oči pravičnika. Uporabite svoj razum in ne sprejemajte naglih odločitev. Prihajajoče obdobje bo prineslo hitre misli in oster razum. Preden se boste odločili, zadeve zaključili, še posebej poslovne, si vzemite čas za premislek. Ne bo vam žal.

V naslednjih dneh stremite k iskanju resnice. Naj vas ne bo strah, kaj bo ta prinesla, niti se ne bojte soočenja z osebami, ki so vam ljube. To potrebujete, da se odnosi nadgradijo.

Če sami ne moremo videti, kje se napoved dotika nas, je čas, da za podrobnejši odgovor povprašamo strokovnjake. Katarinini vedeževalci vam bodo podrobnejši odgovor podali že v nekaj minutah. Za vas in vaše vprašanje bodo odprli karte ter vam sporočili, kaj razkrivajo. Če želite podrobno osebno napoved, se obrnite na nanje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Tarot napovedi

Imamo ravno to, kar potrebujete! Preizkusite eno izmed naših najbolj priljubljenih napovedi ZDAJ…