Tarot

Razlaga kart – Brezplačno Tarot vedeževanje

SMS vedeževanje

Danes ponovno samo za vas s pomočjo tehnike Tarot vedeževanja odkrivamo sporočila, ki jih za posameznike razkrivajo karte. Sporočila, ki jih boste prebrali, so splošne narave in kažejo samo smernice, ki vrtijo vaše kolo usode. Za podrobnejšo osebno napoved ali poglobljene odgovore na vprašanja se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo razkrili prihodnost. Kako se obrnete nanje, si preberite tukaj! >>

Karta Ljubimca

Karta Ljubimca vas nagovarja, da temeljito premislite o svojim možnostih. Ne dovolite, da bi vas okolica priganjala, ampak si vzemite čas zase in tehten premislek. Odkrijte, kaj si želite in česa ne. Pri tem bodite pozorni, da ne boste tlačili resničnih želja ali se sramovali svojih potreb. Zdaj je čas, da si priznate resnico.

V naslednjih dneh bodite pazljivi, da ne boste sprejemali impulzivnih odločitev oziroma da ne boste precenili svojih sposobnosti.

Karta Obešenec

Karta Obešenec predstavlja potrebo po drugačnem pogledu na življenje. Čas je, da stopite korak stran in objektivno preučite situacijo, v kateri ste se znašli. Pripravljeni bodite, da boste stvar ali dve žrtvovali (ali pa vsaj potisnili na stranski tir), da boste začeli uresničevati svoje cilje. In zapomnite si: če boste nekaj žrtvovali, to ne pomeni, da kasneje ne morete tega realizirati.

V naslednjih dneh se zavedajte, da imate vedno možnost drugačne odločitve oziroma da ni vse črno ali belo – le svoj fokus morate spremeniti in biti pogumni.

Karta Cesar

Karta Cesar vas nagovarja, da svojo pozornost usmerite v materialne dobrine oziroma področje obilja. Čustva dajte za nekaj časa na stranski tir in razumsko pristopite k situaciji ali želji, ki si jo želite uresničiti. Bodite samozavestni in odločni, saj posedujete vse lastnosti za uspeh – le prepoznati morate to v sebi in začeti verjeti vase!

V naslednjih dneh se ne bojte “udariti po mizi” ali stopiti v ospredje, saj je zdaj pravi čas, da odločno pristopite k svojim ciljem – le ljubljenih na poti do tja ne poteptajte.

Če sami ne moremo videti, kje se napoved dotika nas, je čas, da za podrobnejši odgovor povprašamo strokovnjake. Katarinini vedeževalci vam bodo podrobnejši odgovor podali že v nekaj minutah. Za vas in vaše vprašanje bodo odprli karte ter vam sporočili, kaj razkrivajo. Če želite podrobno osebno napoved, se obrnite na nanje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Tarot napovedi

Imamo ravno to, kar potrebujete! Preizkusite eno izmed naših najbolj priljubljenih napovedi ZDAJ…