Tarot

Razlaga kart – Brezplačno Tarot vedeževanje

SMS vedeževanje

Danes ponovno samo za vas s pomočjo tehnike Tarot vedeževanja odkrivamo sporočila, ki jih za posameznike razkrivajo karte. Sporočila, ki jih boste prebrali, so splošne narave in kažejo samo smernice, ki vrtijo vaše kolo usode. Za podrobnejšo osebno napoved ali poglobljene odgovore na vprašanja se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo razkrili prihodnost. Kako se obrnete nanje, si preberite tukaj! >>

Karta Trdnjava

Karta Trdnjava nakazuje potrebo po spremembah, po novostih. Zdaj je čas, da opustite stara, omejujoča prepričanja. Ne vztrajajte pri načrtih ali odnosih, ki se ne razvijajo. Analizirajte, do kod ste prišli in ali ste s tem zadovoljni. Premislite, ali je vaša želja, da ste na poti, na kateri ste, ali je to želja drugih.

V naslednjih dneh podvomite o vsem, kar je okoli vas. Prevrednotite svoje želje, izstopite iz območja ugodja in nekaj spremenite. Naredite nekaj samo zase, za svojo dušo.

Karta Sedmica palic

Karta Sedmica palic v vaše življenje prinaša drznost. Lažje boste zagovarjali stvari, ki jih cenite in vam predstavljajo vrednost. Tudi v odnosih boste pokazali novo energijo. Zadeve se vam bodo razjasnile. Pomembno je, da v tem obdobju zaupate svoji intuiciji in izkušnjam ter se ne bojite.

V naslednjih dneh se pripravite na trd boj z okolico. Z drugimi boste težje našli skupen jezik. Bodite pogumni in vztrajni, pokažite zdravo mero tekmovalnosti.

Karta Kočija

Karta Kočija napoveduje notranji konflikt. Težje se boste odločili med dvema izbirama. Vzemite si čas in vse dvakrat premislite, da ne bo prišlo do obžalovanja. Odločitev je vaša, zato se ne obračajte k drugim po pomoč. Dobra ali slaba izbira, na vas je, da se odločite. Bodite pogumni, saj bo odločitev vodila k večjim spremembam.

V naslednjih dneh se pripravite na spremembe, ki vam bodo razkrile, kdo v resnici ste in kam se nagibate. Ne glede na izbrano smer se bo ta na koncu izkazala za pravo.

Če sami ne moremo videti, kje se napoved dotika nas, je čas, da za podrobnejši odgovor povprašamo strokovnjake. Katarinini vedeževalci vam bodo podrobnejši odgovor podali že v nekaj minutah. Za vas in vaše vprašanje bodo odprli karte ter vam sporočili, kaj razkrivajo. Če želite podrobno osebno napoved, se obrnite na nanje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Se sprašujete, ali vas ljubi? Vas zanima, ali se ujemata? Bosta ustvarila trden odnos? Pošljite SMS s ključno besedo LJUBEZEN na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!