Tarot

Razlaga kart – Brezplačno Tarot vedeževanje

SMS vedeževanje

Danes ponovno samo za vas s pomočjo tehnike Tarot vedeževanja odkrivamo sporočila, ki jih za posameznike razkrivajo karte. Sporočila, ki jih boste prebrali, so splošne narave in kažejo samo smernice, ki vrtijo vaše kolo usode. Za podrobnejšo osebno napoved ali poglobljene odgovore na vprašanja se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo razkrili prihodnost. Kako se obrnete nanje, si preberite tukaj! >>

Karta Desetica palic

Karta Desetica palic prinaša nekaj negativne energije v vaše življenje. V tem obdobju se boste morali soočiti s svojimi slabimi navadami in prepričanji ter jih opustiti. Enega za drugim. Ne omejujte več sebe, ampak pustite, da se pokaže vaša močna energija. Zlasti v odnosih, kjer se počutite podrejeno, poskušajte izraziti svoj glas.

V naslednjih dneh premislite tudi, ali ste v katerih odnosih vi tisti, ki deluje nadrejeno do drugih. Poskušajte najti točko enakovrednosti, saj vas bo to vodilo k napredki in osebni rasti.

 

Karta Pravica

Karta Pravica napoveduje obdobje pravnih oziroma poslovnih odločitev. Tehtno boste morali pretehtati svoje korake. Ne delajte zaključkov le na podlagi intuicije, ampak si vzemite čas. Pazite pa, da ne boste stvari razčlenjevali ali pretirano analizirali. Stremite k jasnosti kot k preprostosti in uravnoteženosti.

V naslednjih dneh pazite, da ne boste dvomili o svojih odločitvah in da ne boste razsipni s svojo energijo. Takšno delovanje vas bo vrglo iz ravnotežja.

 

Karta Trojka novcev

Karta Trojka novcev vas nagovarja, da je zdaj pravi čas, da analizirate svoje načrte in k njimi pristopite z več odločnosti. Trdno delo in vztrajnost se bosta poplačala, le prvi korak naredite in ne iščite več izgovorov. Dokončate lahko »prvo fazo« projekta ali načrta.

V naslednjih dneh razmislite, čemu namenjate prednost in kje prevzemate odgovornost oziroma za kakšne naloge se odločate. Poskušajte se večkrat odločiti za neznano, za težje izzive.

Če sami ne moremo videti, kje se napoved dotika nas, je čas, da za podrobnejši odgovor povprašamo strokovnjake. Katarinini vedeževalci vam bodo podrobnejši odgovor podali že v nekaj minutah. Za vas in vaše vprašanje bodo odprli karte ter vam sporočili, kaj razkrivajo. Če želite podrobno osebno napoved, se obrnite na nanje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v ljubezni? Se sprašujete, ali sta za skupaj? Pošljite SMS s ključno besedo UJEMANJE na številko 3040 in odkrijte, kaj vas čaka. Odgovor boste prejeli takoj!