Tarot

Razlaga kart – Brezplačno Tarot vedeževanje

SMS vedeževanje

Danes ponovno samo za vas s pomočjo tehnike Tarot vedeževanja odkrivamo sporočila, ki jih za posameznike razkrivajo karte. Sporočila, ki jih boste prebrali, so splošne narave in kažejo samo smernice, ki vrtijo vaše kolo usode. Za podrobnejšo osebno napoved ali za poglobljene odgovore na vprašanja pa se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo razkrili prihodnost. Kako se obrnete nanje, si preberite tukaj >>

Karta Luna

Karta Luna prinaša občutek nejasnosti. Ne boste točno vedeli, v katero smer morate iti ali za katero stvar se odločiti. Paziti se boste morali naglih odločitev in negativnega razmišljanja. Kljub negotovosti boste namreč našli rešitev, le umiriti se boste morali in si priznati, kaj se resnično dogaja okrog vas.

V naslednjih dneh bo prevladal nemir, a če si boste vzeli dovolj časa zase in ne poskušali izsiliti določenih rezultatov, se boste počutili bolj stabilno in našli zaupanje vase.

Karta As kelihov

Karta As kelihov napoveduje prihod novih priložnosti za uspeh. Na čustvenem področju vas čakajo majhne zmage, s katerimi boste občutili več zaupanja in ljubezni do sebe. Lažje boste izražali svoja čustva, zaradi česar se bodo preoblikovali odnos, vi pa boste začeli uživati v navalu energije ljubezni.

V naslednjih dneh ne tlačite občutkov, niti jih ne tajite. Bodite odprti, predajte se energijam, ki jih boste čutili, saj se boste le tako počutili svobodno.

Karta Petica kelihov

Karta Petica kelihov nakazuje, da bo vaša pozornost usmerjena na to, česar nimate oziroma se ne razvija po pričakovanjih. Okoli vas bo veliko zmede in nejasnosti, zato boste morali pokazati veliko več zaupanja vase in truda, da se boste iz te situacije rešili. Zavedajte se, da upanje obstaja, le na očitnem mestu ni, kar bo izziv.

V naslednjih dneh ne izgubite zaupanja v svetlo prihodnost. Ta je pred vami, le določenih lekcij se morate še naučiti, preden boste pripravljeni na svoj veliki preboj.

Če sami ne moremo videti, kje se napoved dotika nas, je čas, da za podrobnejši odgovor povprašamo strokovnjake. Katarinini vedeževalci vam bodo podrobnejši odgovor podali že v nekaj minutah. Za vas in vaše vprašanje bodo odprli karte ter vam sporočili, kaj razkrivajo. Če želite podrobno osebno napoved, se obrnite na nanje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vam prinaša prihodnost? Se sprašujete, kako naprej? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!