Tarot

Razlaga kart – Brezplačno Tarot vedeževanje

SMS vedeževanje

Danes ponovno samo za vas s pomočjo tehnike Tarot vedeževanja odkrivamo sporočila, ki jih za posameznike razkrivajo karte. Sporočila, ki jih boste prebrali, so splošne narave in kažejo samo smernice, ki vrtijo vaše kolo usode. Za podrobnejšo osebno napoved ali poglobljene odgovore na vprašanja se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo razkrili prihodnost. Kako se obrnete nanje, si preberite tukaj! >>

Karta Štirica novcev

Karta Štirica novcev bo v vas prebudila zavedanje, kaj imate in česa ne. Bolj, kot običajno se boste oklepali materialnega, kar bo vplivalo na vaše čustveno in fizično stanje. Pojavili se bodo razni strahovi in občutek osamljenosti. Zaradi tega bo osebna rast za nekaj časa postavljena na stranski tir.
V naslednjih dneh bodite pozorni na vse svoje občutke vezane na finančno področje. Če ne boste pripravljeni na tveganje, na korak v neznano, lahko marsikaj izpustite.

Karta Osmica novcev

Karta Osmica novcev napoveduje naval energije in globlje zaupanje vase. K vsemu, kar si želite uresničiti in k vsemu, kar že imate v teku, boste pristopili predano. Ne bo vam odveč vložiti še več energije v nekaj, kar vam bo prineslo uspeh. V prihajajočem obdobju bodo vaše naravne sposobnosti še bolj poudarjene.
V naslednjih dneh ne izgubite zaupanja vase. Četudi se bodo pojavile ovire, boste z vajo dosegli želeno. Le ne postanite preveč zaverovani vase, saj ste še vedno na poti učenja.

Karta Pravica

Karta Pravica vas nagovarja, da na dogajanje okrog sebe pogledate skozi oči pravičnika. Vsako odločitev pretehtajte, premislite, kaj si želite doseči in ali je vredna vaše energije. Na poslovnem področju uporabite logično mišljenje, saj boste s tem stvar videli bolj objektivno, lažje boste našli rešitev na težave.
V naslednjih dneh se oprite na svoje izkušnje in modrosti, ki ste jih osvojili. Ne ignorirajte preteklosti, ampak iz vseh napak »potegnite« nekaj dobrega.

Če sami ne moremo videti, kje se napoved dotika nas, je čas, da za podrobnejši odgovor povprašamo strokovnjake. Katarinini vedeževalci vam bodo podrobnejši odgovor podali že v nekaj minutah. Za vas in vaše vprašanje bodo odprli karte ter vam sporočili, kaj razkrivajo. Če želite podrobno osebno napoved, se obrnite na nanje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v ljubezni? Se sprašujete, ali vas ljubi? Pošljite SMS s ključno besedo LJUBEZEN na številko 3040 in odkrijte, kaj vas čaka. Odgovor boste prejeli takoj!