Tarot

Razlaga kart – Brezplačno Tarot vedeževanje

SMS vedeževanje

Danes ponovno samo za vas s pomočjo tehnike Tarot vedeževanja odkrivamo sporočila, ki jih za posameznike razkrivajo karte. Sporočila, ki jih boste prebrali, so splošne narave in kažejo samo smernice, ki vrtijo vaše kolo usode. Za podrobnejšo osebno napoved ali poglobljene odgovore na vprašanja se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo razkrili prihodnost. Kako se obrnete nanje, si preberite tukaj! >>

Karta Svet

Karta Svet v vaše življenje prinaša uspeh in občutek zmage. Uspešno boste premagali vse, kar vas bremeni zadnjih nekaj dni. Vaše obzorje se bo razširilo in omogočilo osebno rast. Z lahkoto si boste vizualizirali nadaljnje cilje in si utrdili svojo vlogo v svetu. Dnevi pred vami bodo okrepili splošno razumevanje in globalno zavest.

V naslednjih dneh poskrbite, da boste opustili stare občutke žalosti in omejujoče vzorce. Na vsakem koraku izražajte svojo celovitost in se sporazumevajte na spoštljiv način.

Karta Devetica kelihov

Karta Devetica kelihov bo v vaše življenje prinesla radost. Čakajo vas dnevi izpolnjenih želja in dobre komunikacije. Prevzel vas bo naval ekstaze, saj bodo ideje vedno bližje uresničitvi. Dobra energija bo ugodno vplivala tudi na vaše počutje, saj bo manj stresa in negotovosti.

V naslednjih dneh svoje darove in uspehe delite z drugimi. Veselja ne hranite le zase, četudi boste menili, da se na trenutke bahate. Okoli vas so osebe, ki vam privoščijo, kar ste dosegli.

Karta Osmica palic

Karta Osmica palic vas nagovarja, da bodite aktivni in odločni. Zaključilo se je obdobje napačnih in prenagljenih odločitev, zato si upajte sprejeti nove korake. Vaše ideje bodo prinesle sadove, vam osebno pa se bo povečala energija. Občutek vznesenosti bo prevladal v tem tednu.

V naslednjih dneh ne izgubite trdnih tal pod nogami, ne pustite, da bi vas pozitivno dogajanje zaneslo. Ohranite trezno glavo, vsake toliko časa pa se popolnoma sprostite in poveselite.

Če sami ne moremo videti, kje se napoved dotika nas, je čas, da za podrobnejši odgovor povprašamo strokovnjake. Katarinini vedeževalci vam bodo podrobnejši odgovor podali že v nekaj minutah. Za vas in vaše vprašanje bodo odprli karte ter vam sporočili, kaj razkrivajo. Če želite podrobno osebno napoved, se obrnite na nanje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v ljubezni? Se sprašujete, ali vas ljubi? Pošljite SMS s ključno besedo LJUBEZEN na številko 3040 in odkrijte, kaj vas čaka. Odgovor boste prejeli takoj!