Tarot

Razlaga kart – Brezplačno Tarot vedeževanje

SMS vedeževanje

Danes ponovno samo za vas s pomočjo tehnike Tarot vedeževanja odkrivamo sporočila, ki jih za posameznike razkrivajo karte. Sporočila, ki jih boste prebrali, so splošne narave in kažejo samo smernice, ki vrtijo vaše kolo usode. Za podrobnejšo osebno napoved ali poglobljene odgovore na vprašanja se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo razkrili prihodnost. Kako se obrnete nanje, si preberite tukaj! >>

Karta Šestica mečev

Karta Šestica mečev bo prinesla nekaj nemira, a tudi sposobnost, da mirno in razumsko pogledate na situacijo, b kateri ste se znašli. Čustva boste morali tokrat pustiti ob strani, saj vam bodo le zameglila presojo in vas vodila v spiralo negativnosti. Zaupanje in spoštovanje bosta ključna v prihajajočem obdobju.

V naslednjih dneh se ne ustrašite ovir oziroma se ne odzovite prehitro. Če boste naredili korak nazaj in globoko zadihali, boste videli, da vse ni tako slabo.

Karta Kočija

Karta Kočija v vaše življenje prinaša spremembe in nove izbire. Znašli se boste na točki, ko se boste morali odločiti, po kateri poti si želite hoditi. Pojavilo se bo nekaj notranjih konfliktov, a če boste ostali zvesti samemu sebi in vse analizirali, boste sprejeli pravo odločitev zase v tem trenutku.

V naslednjih dneh se ne izogibajte konfliktom ali oviram, ampak se z njimi pogumno soočite. Če jih boste zaobšli, vas bodo kasneje dohiteli.

Karta Puščavnik

Karta Puščavnik napoveduje čas umika. V vas se bo razvila večja želja, da bi bili sami in razmislili, kaj si želite. Vaše razmišljanje se bo začelo spreminjati, pokazati boste več zrelosti in preudarnosti. Zaradi tega bo obdobje pred vami idealno za večje odločitve in življenjske poteze.

V naslednjih dneh najdite čas zase, a pazite, da se ne boste povsem umaknili od drugih. Negujte svojo dušo in duha, a tudi odnose z ljubljenimi osebami.

Če sami ne moremo videti, kje se napoved dotika nas, je čas, da za podrobnejši odgovor povprašamo strokovnjake. Katarinini vedeževalci vam bodo podrobnejši odgovor podali že v nekaj minutah. Za vas in vaše vprašanje bodo odprli karte ter vam sporočili, kaj razkrivajo. Če želite podrobno osebno napoved, se obrnite na nanje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, ali se ujemata? Se sprašujete, ali vas ljubi? Bosta ustvarila trden odnos? Pošljite SMS s ključno besedo UJEMANJE na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!