Tarot

Razlaga kart – Brezplačno Tarot vedeževanje

SMS vedeževanje

Danes ponovno samo za vas s pomočjo tehnike Tarot vedeževanja odkrivamo sporočila, ki jih za posameznike razkrivajo karte. Sporočila, ki jih boste prebrali, so splošne narave in kažejo samo smernice, ki vrtijo vaše kolo usode. Za podrobnejšo osebno napoved ali poglobljene odgovore na vprašanja se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo razkrili prihodnost. Kako se obrnete nanje, si preberite tukaj! >>

Karta Štirica palic

Karta Štirica palic napoveduje poplačilo truda, ki ste ga vložili v preteklih dneh. Zdaj je čas, da se sprostite in pozabite za nekaj časa na obveznosti. Uživajte v dosežkih in priznanju, ki ga boste deležni. Sprejmite pohvale, ki bodo prišle do vas, saj vas bodo le-te spodbudile k nadaljnjim uspehom.

V naslednjih dneh kljub veselju ostanite na trdnih tleh, saj se boste na ta način lažje lotili novih načrtov, pri tem pa vedeli, kaj zmorete takoj storiti in kaj morate prestaviti na kasneje.

Karta Petica kelihov

Karta Petica kelihov v vaše življenje prinaša novo upanje. Ne glede na to, kaj se trenutno dogaja, boste našli rešitev in pravo pot zase. Zmedenost, s katero se soočate, se bo poslovila, njeno mesto pa bosta zasedla upanje in pričakovanje boljšega. Ne bodite potrti, ampak zaupajte, da boste vse premagali.

V naslednjih dneh boste morali vložiti nekaj več truda, da boste dosegli želeno. Morali boste pogledati mimo znanega, kar pa vas bo nagradilo, saj se bo vaše obzorje razširilo.

Karta Trojka mečev

Karta Trojka mečev bo v ospredje postavila zavedanje, kaj se je končalo in kaj ste zamudili. Srčne bolečine bodo del vsakdana, teh pa se ne bojte in ne tlačite. Da boste naredili prostor boljšim stvarem, dajte vsa čustva na površje. Svobodno se zjokajte, da ne boste v sebi tlačili negativnih čustev.

V naslednjih dneh se soočite z vsemi občutki, ki se bodo prebudili v vas. Napetost se bo sprostila, če se ne boste bali resnice in kaj je pred vami. Zavedajte se: najtemnejše je tik pred zoro.

Če sami ne moremo videti, kje se napoved dotika nas, je čas, da za podrobnejši odgovor povprašamo strokovnjake. Katarinini vedeževalci vam bodo podrobnejši odgovor podali že v nekaj minutah. Za vas in vaše vprašanje bodo odprli karte ter vam sporočili, kaj razkrivajo. Če želite podrobno osebno napoved, se obrnite na nanje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v prihodnosti? Se sprašujete, kakšne spremembe in izzivi vas čakajo? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040 in odkrijte, kaj vas čaka. Odgovor boste prejeli takoj!