Tarot

Razlaga kart – Brezplačno Tarot vedeževanje

SMS vedeževanje

Danes ponovno samo za vas s pomočjo tehnike Tarot vedeževanja odkrivamo sporočila, ki jih za posameznike razkrivajo karte. Sporočila, ki jih boste prebrali, so splošne narave in kažejo samo smernice, ki vrtijo vaše kolo usode. Za podrobnejšo osebno napoved ali za poglobljene odgovore na vprašanja pa se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo razkrili prihodnost. Kako se obrnete nanje, si preberite tukaj >>

Karta Zmernost

Karta Zmernost vas nagovarja k sodelovanju z drugimi. Ne zapirajte se vase in ne poskušajte sami rešiti vseh stvari. Takšnega bremena ne potrebujete. Če boste iztegnili roko, boste našli podporo. Tako v poslu kot ljubezni se začnite pogovarjati in delati skupaj k večjim napredkom.

V naslednjih dneh ne tlačite ali požirajte čustev. Izrazite vse, kar je v vas, da s tem nekaj dobrega naredite tudi za lastno počutje. Začnite se svobodno izražati: plešite, pišite, pojte.

Karta Sonce

Karta Sonce v vaše življenje prinaša čistost in jasnost. Spoznali boste, kakšna moč se skriva v vas in jo začeli kazati drugim. Negativna prepričanja boste preoblikovali v pozitivna, to pa vas bodo vodila k uspehom. Pričakujete lahko izboljšanje zasebno in poslovno, le zaupajte vase in svoje sposobnosti.

V naslednjih dneh pazite, da ne boste izgubili trdnih tal pod nogami, da ne boste pretirano samozavestni ali preobčutljivi, ko vas bo okolica soočila z resnico. Pred njo si ne zatiskajte oči.

Karta Kolo sreče

Karta Kolo sreče napoveduje soočenje z dvema pomembnima odločitvama. Zanje si vzemite čas, ne hitite in prisluhnite tako srcu kot razumu. Prihaja čas, ko boste morali odgovornost prevzeti v svoje roke in si upati. Ne bojte se pokazati svojih misli in čustev, le popeljati vas ne smejo k trmarjenju.

V naslednjih dneh bodite pripravljeni na kompromise, na analiziranje vseh možnosti. Ne pustite, da bi vas drugi priganjali, saj bo to vodilo k obžalovanju in iskanju krivca za nastali položaj.

Če sami ne moremo videti, kje se napoved dotika nas, je čas, da za podrobnejši odgovor povprašamo strokovnjake. Katarinini vedeževalci vam bodo podrobnejši odgovor podali že v nekaj minutah. Za vas in vaše vprašanje bodo odprli karte ter vam sporočili, kaj razkrivajo. Če želite podrobno osebno napoved, se obrnite na nanje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Tarot napovedi

Imamo ravno to, kar potrebujete! Preizkusite eno izmed naših najbolj priljubljenih napovedi ZDAJ…