Tarot

Razlaga kart – Brezplačno Tarot vedeževanje

SMS vedeževanje

Danes ponovno samo za vas s pomočjo tehnike Tarot vedeževanja odkrivamo sporočila, ki jih za posameznike razkrivajo karte. Sporočila, ki jih boste prebrali, so splošne narave in kažejo samo smernice, ki vrtijo vaše kolo usode. Za podrobnejšo osebno napoved ali za poglobljene odgovore na vprašanja pa se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo razkrili prihodnost. Kako se obrnete nanje, si preberite tukaj >>

Karta Hudič

Karta Hudič napoveduje močne spremembe, a boste morali moč, ki jo zadržujete, sprostiti. Če boste še naprej tlačili in zanikali svoje potrebe, se bo v vas kopičila negativna energija. Zdaj je čas, da z odprtimi rokami sprejmete svoje želje, potrebe in najpomembnejše – da sprejmete sebe.

V naslednjih dneh se soočite z vsem, kar čutite, tudi z negativnim. Bodite pogumni. Tako boste to lažje predelali ter stopili na pot uspeha in napredka.

 

Karta Desetica mečev

Karta Desetica mečev v vaše življenje prinaša zaključke. Pripravite se na nastop nečesa novega, ki bo zahtevalo zaupanje vase in ohranitev, saj se bo marsikaj, česar sicer ne potrebujete, poslovilo. Pripravite se na osvoboditev od iluzij in slepil.

V naslednjih dneh se ne upirajte spremembam, saj prinašajo nove priložnosti. Upajte si in se oddaljite od starega, od vsega, kar se ne razvija več.

 

Karta Sedmica novcev

Karta Sedmica novcev napoveduje pomembno odločitev. Izbrati boste morali med nečim, kar poznate in nečim, kar vam je neznano. Prisluhniti boste morali sebi in narediti korak naprej. Ne bojte se tveganja, če boste ugotovili, da vam znano ne prinaša več zadovoljitve in da v življenju potrebujete osvežitev.

V naslednjih dneh naj se vam ne mudi. Ne glede na okoliščine, si vzemite čas, saj je pred vami pomembna izbira, ki je ne smete jemati zlahka.

Če sami ne moremo videti, kje se napoved dotika nas, je čas, da za podrobnejši odgovor povprašamo strokovnjake. Katarinini vedeževalci vam bodo podrobnejši odgovor podali že v nekaj minutah. Za vas in vaše vprašanje bodo odprli karte ter vam sporočili, kaj razkrivajo. Če želite podrobno osebno napoved, se obrnite na nanje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, ali se ujemata? Se sprašujete, ali vas ljubi? Bosta ustvarila trden odnos? Pošljite SMS s ključno besedo UJEMANJE na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!