Tarot

Razlaga kart – Brezplačno Tarot vedeževanje

SMS vedeževanje

Danes ponovno samo za vas s pomočjo tehnike Tarot vedeževanja odkrivamo sporočila, ki jih za posameznike razkrivajo karte. Sporočila, ki jih boste prebrali, so splošne narave in kažejo samo smernice, ki vrtijo vaše kolo usode. Za podrobnejšo osebno napoved ali za poglobljene odgovore na vprašanja pa se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo razkrili prihodnost. Kako se obrnete nanje, si preberite tukaj >>

Karta Desetica palic

Karta Desetica palic vsa nagovarja, da si vzamete čas za počitek. Če boste vse želeli postoriti sami, če v vašem besednjaku ne bo besede »ne«, boste izgoreli. Postavite meje, stopite na trdna tla in se zazrite okrog sebe. Potrebujete premor, zato si ga vzemite, da se čustveno, fizično in dušeno okrepite.

V naslednjih dneh upočasnite svoj korak. Ne glede na želje drugih najdite čas zase in svojo dušo. Razvajajte sebe in svoje telo, da boste bolje pripravljeni na vse, kar je pred vami.

Karta Svečenik

Karta Svečenik bo v vaše življenje prinesla nekaj več duhovnosti. Začeli se boste ozirati sami vase in se spraševati po smislu življenja. Manj se boste ukvarjali z materialnim in več z osebno rastjo. Če si boste vzeli čas zase in odkrili, kaj si resnično želite, boste dosegli želeno in še več.

V naslednjih dneh se oprite na razum. Upajte si sprejemati pogumne in drzne odločitve. Ne ostanite ujeti na eni točki, ampak razmislite, kam vaj je življenje do zdaj pripeljalo in kam si želite iti.

Karta Puščavnik

Karta Puščavnik bo prinesla svež pogled na dogajanje okrog sebe. Na odnose z ljubljenimi in dolgoročne cilje boste pogledali bolj zrelo in mirno. Ne boste se več bali mladostniških napak, ampak boste s samozavestjo sprejemali pomembne odločitve. Tudi samota ali osamljenost ne bosta več vzbujali strahu.

V naslednjih dneh najdite čas zase, analizirajte, kaj si želite in česa ne. Ne prenaglite se, ampak vsak korak temeljito premislite, saj boste pri tem spoznali tudi nove življenjske lekcije.

Če sami ne moremo videti, kje se napoved dotika nas, je čas, da za podrobnejši odgovor povprašamo strokovnjake. Katarinini vedeževalci vam bodo podrobnejši odgovor podali že v nekaj minutah. Za vas in vaše vprašanje bodo odprli karte ter vam sporočili, kaj razkrivajo. Če želite podrobno osebno napoved, se obrnite na nanje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, ali se ujemata? Se sprašujete, ali vas ljubi? Bosta ustvarila trden odnos? Pošljite SMS s ključno besedo UJEMANJE na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!