Tarot

Razlaga kart – Brezplačno Tarot vedeževanje

SMS vedeževanje

Danes ponovno samo za vas s pomočjo tehnike Tarot vedeževanja odkrivamo sporočila, ki jih za posameznike razkrivajo karte. Sporočila, ki jih boste prebrali, so splošne narave in kažejo samo smernice, ki vrtijo vaše kolo usode. Za podrobnejšo osebno napoved ali poglobljene odgovore na vprašanja se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo razkrili prihodnost. Kako se obrnete nanje, si preberite tukaj! >>

Karta Štirica kelihov

Karta Štirica kelihov napoveduje močnejša čustvena doživetja, pri katerih bo izstopal občutek nezadovoljstva. Da se boste slednjega rešili, se boste morali zazreti vase in najti vzroke. Zaupajte vase, saj v notranjosti skrivate veliko moč, s katero boste premagali vse, kar vas trenutno bremeni.

V naslednjih dneh se ne zapirajte pred občutki – negativnimi ali pozitivnimi. Zdaj je pravi čas, da se podate na raziskovanje svoje duše in si tako pridobite drugačen pogled na življenje.

Karta Devetica mečev

Karta Devetica mečev bo zamajala vaše temelje. Stvari bodo delovale slabše, kot pa v resnici so, zato boste morali biti pozorni, kako se boste odzvali. Osredotočite se nase, odkrijte moč v sebi. Otresite se strahov, ki vam preprečujejo, da bi resnično uspeli. Ne bojte se težkih odločitev, ampak se pogumno spoprimite z njimi.

V naslednjih dneh ohranite zaupanje vase. Ne glede na dogajanje okrog sebe si ne zatiskajte oči pred resnico, ampak jo sprejmite z odprtimi rokami, da se na ta način otresete vseh napačnih iluzij.

Karta Norec

Karta Norec prinaša spremembe. Dobili boste občutek, da je zdaj pravi čas, da se končno premaknete naprej. Sicer vas bodo obhajali določeni dvomi, a se boste teh s temeljitim premislekom otresli. Upajte si tvegati, a ne izgubite stika z realnostjo. Če se boste odločili za nov začetek, pri trem vztrajajte.

V naslednjih dneh poskrbite, da boste delali korake naprej in se ne ozirali pretirano v preteklost, kaj je bilo in česa ne. Sprejmite vse izkušnje, ne pustite pa, da bi vas ohromile pred napredovanjem.

Če sami ne moremo videti, kje se napoved dotika nas, je čas, da za podrobnejši odgovor povprašamo strokovnjake. Katarinini vedeževalci vam bodo podrobnejši odgovor podali že v nekaj minutah. Za vas in vaše vprašanje bodo odprli karte ter vam sporočili, kaj razkrivajo. Če želite podrobno osebno napoved, se obrnite na nanje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v prihodnosti? Se sprašujete, kakšne spremembe in preobrati vas čakajo? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!