Tarot

Razlaga kart – Brezplačno Tarot vedeževanje

SMS vedeževanje

Danes ponovno samo za vas s pomočjo tehnike Tarot vedeževanja odkrivamo sporočila, ki jih za posameznike razkrivajo karte. Sporočila, ki jih boste prebrali, so splošne narave in kažejo samo smernice, ki vrtijo vaše kolo usode. Za podrobnejšo osebno napoved ali za poglobljene odgovore na vprašanja pa se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo razkrili prihodnost. Kako se obrnete nanje, si preberite tukaj >>

Karta Dvojka mečev

Karta Dvojka mečev bo v vaše življenje prinesla nekaj nemira. Napetost se bo večala iz dneva v dan. Ne bojte se razočaranj ali ovir, ki so pred vami, ampak prepoznajte moč, ki se skriva v vas. Tako boste določene stvari uspeli premakniti iz mrtve točke in prepoznali resnico.

V naslednjih dneh svojih korakov ne načrtujte naglo, ampak si vzemite čas. Premislite, kaj se okrog vas dogaja, kje si zatiskate oči in kje je nujno, da nekaj čimprej spremenite.

Karta As palic

Karta As palic prinaša nov val ustvarjalnosti in motivacije. Ponudile se vam bodo številne priložnosti za uspeh, le spretno jih boste morali uporabiti. Zdaj ste na točki, ko bodo vaše ideje lažje uresničljive. Upajte si sanjati, z okolico delite svoje bistroumne ideje in pokažite zagnanost.

V naslednjih dneh poletite na krilih nove energije, pazite pa le, da ne boste preveč izgubili trdnih tal pod nogami, ampak da boste ohranili stik z resničnostjo.

Karta Pravica

Karta Pravica vas nagovarja k bolj objektivnemu pogledu na dogajanje okrog sebe. Zdaj je čas, da na vse pogledate skozi oči pravičnika. Oprite se na razum, čustva pa potisnite za nekaj dni na stranski tir, še posebej, ko se boste ukvarjali s poslovnimi ali pravnimi zadevami. Tu boste morali pokazati več premišljenosti in analitičnosti.

V naslednjih dneh upoštevajte vse vidike, vse plati zgodbe. Tako boste našli odgovore na svoja vprašanja in rešitev na vse, kar vas bremeni – tudi v finančnem smislu.

Če sami ne moremo videti, kje se napoved dotika nas, je čas, da za podrobnejši odgovor povprašamo strokovnjake. Katarinini vedeževalci vam bodo podrobnejši odgovor podali že v nekaj minutah. Za vas in vaše vprašanje bodo odprli karte ter vam sporočili, kaj razkrivajo. Če želite podrobno osebno napoved, se obrnite na nanje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v ljubezni? Se sprašujete, ali vas ljubi? Pošljite SMS s ključno besedo LJUBEZEN na številko 3040 in odkrijte, kaj vas čaka. Odgovor boste prejeli takoj!