Tarot

Razlaga kart – Brezplačno Tarot vedeževanje

SMS vedeževanje

Danes ponovno samo za vas s pomočjo tehnike Tarot vedeževanja odkrivamo sporočila, ki jih za posameznike razkrivajo karte. Sporočila, ki jih boste prebrali, so splošne narave in kažejo samo smernice, ki vrtijo vaše kolo usode. Za podrobnejšo osebno napoved ali za poglobljene odgovore na vprašanja pa se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo razkrili prihodnost. Kako se obrnete nanje, si preberite tukaj >>

Karta Desetica palic

Karta Desetica palic prinaša nekaj negativne energije v vaše življenje. V tem obdobju se boste morali soočiti s svojimi slabimi navadami in prepričanji ter jih opustiti. Enega za drugim. Ne omejujte več sebe, ampak pustite, da se pokaže vaša močna energija. Zlasti v odnosih, kjer se počutite podrejeno, poskušajte izraziti svoj glas.

V naslednjih dneh premislite tudi, ali ste v katerih odnosih vi tisti, ki deluje nadrejeno do drugih. Poskušajte najti točko enakovrednosti, saj vas bo to vodilo k napredki in osebni rasti.

Karta Devetica novcev

Karta Devetica novcev v vaše življenje prinaša zadovoljstvo in pomirjenost s svetom. Začeli boste spoznavati svoje resnične želje in hrepenenja. Občutek identitete se bo okrepil, s tem pa se vam bodo
odprla vrata k uspehu. Pazite le, da ne boste svojih sposobnosti začeli precenjevati, ampak ohranili stik s trdnimi tlemi.

V naslednjih dneh si upajte uživati v dobrih stvareh, le ne pozabite, kaj vas je pripeljalo do te točke in kaj vse lahko vse dosežete, če se ne boste spozabili ali preveč prepustili toku dogajanja.

Karta Kraljica kelihov

Karta Kraljica kelihov napoveduje globlji občutek negotovosti in razdvojenosti v sebi. Srečali se boste z dogodki in osebami, ki bodo prinesle element skrivnostnosti in vznemirljivosti, to pa bo v vas
vzbudilo številna vprašanja. Pomembno bo, da se ne boste odzvali prehitro, ampak najprej našli notranji mir, šele nato pa ukrepali.

V naslednjih dneh se ne ustrašite neznanega, ampak se z njim pogumno soočite. V vas se skriva neverjetna moč, le prepoznati in prebuditi jo morate.

 

Če sami ne moremo videti, kje se napoved dotika nas, je čas, da za podrobnejši odgovor povprašamo strokovnjake. Katarinini vedeževalci vam bodo podrobnejši odgovor podali že v nekaj minutah. Za vas in vaše vprašanje bodo odprli karte ter vam sporočili, kaj razkrivajo. Če želite podrobno osebno napoved, se obrnite na nanje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v ljubezni? Se sprašujete, ali vas ljubi? Pošljite SMS s ključno besedo LJUBEZEN na številko 3040 in odkrijte, kaj vas čaka. Odgovor boste prejeli takoj!