Tarot

Razlaga kart – Brezplačno Tarot vedeževanje

SMS vedeževanje

Danes ponovno samo za vas s pomočjo tehnike Tarot vedeževanja odkrivamo sporočila, ki jih za posameznike razkrivajo karte. Sporočila, ki jih boste prebrali, so splošne narave in kažejo samo smernice, ki vrtijo vaše kolo usode. Za podrobnejšo osebno napoved ali za poglobljene odgovore na vprašanja pa se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo razkrili prihodnost. Kako se obrnete nanje, si preberite tukaj >>

Karta Štirica palic

Karta Štirica palic vas nagovarja, da več časa posvetite doseganju svojih ciljev. Zdaj ste dosegli zaključek neke stopnje, a pot še ni dokončana. Praznujte svoje dosežke, a se ne izgubite v oblakih. Odpočijte se in premislite, kaj ste morali narediti, da ste sploh dosegli trenutno točko, nato pa se pripravite na nove izkušnje.

V naslednjih dneh najdite ravnovesje med delom in počitkom. Ne ozirajte se na mnenje okolice, ampak se raje zazrite vase in prisluhnite, kaj telo potrebuje.

Karta Trojka mečev

Karta Trojka mečev naznanja čas srčnih bolečin. Občutili boste več žalosti, a obenem tudi očiščenje. Ker bolečine ne boste več tlačili, ampak jo postavili na plan in jo tako svobodno sprejeli, se bo napetost lažje sprostila. Lažje boste tudi naredili korak naprej in se pripravili na nove, pozitivnejše izkušnje.

V naslednjih dneh ne tlačite in ne požirajte svojih čustev. Soočenje je edini način, da se premaknete iz mrtve točke in spoznate številne pomembne lekcije.

Karta Čarovnik

Karta Čarovnik napoveduje čas novih priložnosti. Vaša ustvarjalnost se bo povečala, zato boste imeli možnost izbire smeri, v katero želite stopiti. Uspeh lahko pričakujete na več področjih, zato ne dvomite več vase, ampak stopite v ospredje.

V naslednjih dneh premikajte meje, pazite pa le, da si ne boste naložili preveč nalog. Apetit po uspehu bo velik zato se lahko hitro zgodi, da si boste naložili več, ko boste lahko realizirali.

Če sami ne moremo videti, kje se napoved dotika nas, je čas, da za podrobnejši odgovor povprašamo strokovnjake. Katarinini vedeževalci vam bodo podrobnejši odgovor podali že v nekaj minutah. Za vas in vaše vprašanje bodo odprli karte ter vam sporočili, kaj razkrivajo. Če želite podrobno osebno napoved, se obrnite na nanje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Tarot napovedi

Imamo ravno to, kar potrebujete! Preizkusite eno izmed naših najbolj priljubljenih napovedi ZDAJ…