Tarot

Razlaga kart – Brezplačno Tarot vedeževanje

SMS vedeževanje

Danes ponovno samo za vas s pomočjo tehnike Tarot vedeževanja odkrivamo sporočila, ki jih za posameznike razkrivajo karte. Sporočila, ki jih boste prebrali, so splošne narave in kažejo samo smernice, ki vrtijo vaše kolo usode. Za podrobnejšo osebno napoved ali za poglobljene odgovore na vprašanja pa se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo razkrili prihodnost. Kako se obrnete nanje, si preberite tukaj >>

Karta Paž kelihov

Karta Paž kelihov nakazuje na čustveni preporod. V vaše življenje bosta vstopila sreča in zadovoljstvo. Odnosi se bodo preoblikovali, prav tako pa boste dobili priložnost, da obnovite vezi z osebami, ki
vam veliko pomenijo, a že nekaj časa zveza ni takšna, kot si želite, da bi bila.

V naslednjih dneh negujte odnose in svoje načrte. Bodite odprti za novosti, ne boste pa se izraziti, kaj mislite in kaj si želite – le srca ne nosite na pladnju.

 

Karta Dvojka mečev

Karta Dvojka mečev v vaše življenje prinaša nekaj napetosti in negotovosti. Težje boste začutili ravnovesje, zato boste morali ves čas paziti na svoje odločitve. Pomembno bo, da jih boste sprejemali na
podlagi razuma in ne čustev. Prav tako pa se soočite tudi z vsemi neprijetnimi stvarmi in ne bežite več stran od njih.

V naslednjih dneh naj vas slabše dogajanje ne iztiri, saj se bo vse uredilo, le obupati ne smete, ampak ostati zvesti samemu sebi. Prisluhnite pa tudi intuiciji, kaj vam sporoča.

Karta Dvojka palic

Karta Dvojka palic napoveduje nove zamisli in ideje. V vaše življenje bo vstopila ustvarjalnost, s katero boste odprli oči in drugače pogledali tako na odnose kot načrte. Lahko boste naredili korak naprej in se otresli vseh omejitev, ki vam jih je postavila okolica, in
tudi teh, ki ste si jih postavili sami.

V naslednjih dneh bo veliko odvisnega od vašega poguma, zato si upajte premikati meje in stopiti v neznano. Le nogo ves čas ohranite na realnih tleh, da vas ne bo zaneslo.

Če sami ne moremo videti, kje se napoved dotika nas, je čas, da za podrobnejši odgovor povprašamo strokovnjake. Katarinini vedeževalci vam bodo podrobnejši odgovor podali že v nekaj minutah. Za vas in vaše vprašanje bodo odprli karte ter vam sporočili, kaj razkrivajo. Če želite podrobno osebno napoved, se obrnite na nanje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, ali sta sorodni duši? Se sprašujete, kaj trenutno misli o odnosu? Pošljite SMS s ključno besedo UJEMANJE na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!