Tarot

Razlaga kart – Brezplačno Tarot vedeževanje

SMS vedeževanje

Danes ponovno samo za vas s pomočjo tehnike Tarot vedeževanja odkrivamo sporočila, ki jih za posameznike razkrivajo karte. Sporočila, ki jih boste prebrali, so splošne narave in kažejo samo smernice, ki vrtijo vaše kolo usode. Za podrobnejšo osebno napoved ali za poglobljene odgovore na vprašanja pa se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo razkrili prihodnost. Kako se obrnete nanje, si preberite tukaj >>

Karta Devetica kelihov

Karta Devetica kelihov napoveduje preprostejše dni, ko se boste lahko brez skrbi predajali užitkom. Imeli boste več časa zase, zaradi česar se bo izboljšalo tudi počutje, vaša energija pa se bo povečala.
Vaš fokus bo pa pozitivnih stvareh, zaradi česar boste lažje uresničili tudi načrte, s katerimi že dlje časa odlašate.

V naslednjih dneh si ne pozabite vzeti prostega časa zase in za ljubljene osebe. Ne iščite izgovorov, zakaj bi se nečesa lotili. Poleg tega pa stvari ne zapletajte po nepotrebnem.

Karta Kolo sreče

Karta Kolo sreče bo prinesla občutek ujetosti, ki pa se mu boste lahko otresli, če boste pravilno izbirali svoje poteze. Zdaj ni čas, da bi čakali in premlevali, kako stvari stojijo ali se ne razvijajo, ampak čas, da ukrepate. Pred vami je možnost spremembe, le zamenjajte svoj fokus in videli boste, kje se ponujajo številne rešitve.

V naslednjih dneh ne zanikajte odgovornosti za svoje življenje. Odločitve so vas pripeljale do točke, na kateri ste, a ponudile tudi zanimive lekcije za prihodnost.

Karta Pravica

Karta Pravica prinaša močno željo po pravičnosti in uravnoteženem življenju. Močno vas bo vodil morali kompas, kar pa nekaterim ne bo po godu, a naj vas to ne iztiri. Sledite svojim vrednotam in prepričanjem, saj vas bodo pripeljali do želenih rezultatov in občutka,
da ste storili vse, kar je v vaših močeh, za višje dobro.

V naslednjih dneh se ne ozirajte, kaj si bo okolica mislila. Vse izzive boste premagali, če boste ostali zvesti sebi in zaupali v notranjo moč ter svoje znanje.

 

Če sami ne moremo videti, kje se napoved dotika nas, je čas, da za podrobnejši odgovor povprašamo strokovnjake. Katarinini vedeževalci vam bodo podrobnejši odgovor podali že v nekaj minutah. Za vas in vaše vprašanje bodo odprli karte ter vam sporočili, kaj razkrivajo. Če želite podrobno osebno napoved, se obrnite na nanje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj se vam obeta v prihodnje? Se sprašujete, ali vas čakajo sreča, ljubezen, denar? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!