Tarot

Razlaga kart – Brezplačno Tarot vedeževanje

SMS vedeževanje

Danes ponovno samo za vas s pomočjo tehnike Tarot vedeževanja odkrivamo sporočila, ki jih za posameznike razkrivajo karte. Sporočila, ki jih boste prebrali, so splošne narave in kažejo samo smernice, ki vrtijo vaše kolo usode. Za podrobnejšo osebno napoved ali za poglobljene odgovore na vprašanja pa se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo razkrili prihodnost. Kako se obrnete nanje, si preberite tukaj >>

Karta As mečev

Karta As mečev v vaše življenje prinaša svežino in novo energijo. Na vsakem koraku boste čutili navdih, v vsakem trenutku pa boste videli priložnosti za uspeh. Vaše misli bodo jasne in hitre, zato boste lažje
izražali svoje ideje, poleg tega pa boste manj čutili pritisk drugih. K vsem izzivom boste pristopili razumsko, a sproščeno.

V naslednjih dneh sledite toku svojih misli, nikar pa ne pozabite, kaj vam bo srce govorilo. Prisluhnite mu, a se nato sami odločite, v kolikšni meri ga boste poslušali.

Karta Sedmica kelihov

Karta Sedmica kelihov bo prinesla nekaj zmede v vaše življenje. Okoli sebe boste videli nešteto priložnosti, a se ne boste mogli odločiti za nobeno. Preveč boste premlevali, kaj lahko prinese ena in kaj druga
izbira. Pomembno bo, da boste sprejeli odločitev, sicer se boste v nasprotnem primeru ustavili na mrtvi točki.

V naslednjih dneh se otresite strahu pred tem, da bi se odločili za nekaj. Četudi bodo vse ponudbe oziroma priložnosti mamljive, se boste morali na koncu odločiti za eno pot.

Karta Trojka mečev

Karta Trojka mečev napoveduje težje obdobje, saj se stvari ne bodo uresničevale, kot bi želeli. Čaka vas nekaj razočaranja, ki pa bo posledica tega, da prepogosto svoja pričakovanja in želje preslikavate
na druge. Spoznali boste, da svet ne deluje, kot si želite, kar pa bo na dolgi rok prineslo pozitivno razsvetljenje.

V naslednjih dneh poskusite spoznati, da ima vsak svoje življenje in da boste preko komunikacije najlažje spoznali, kaj si drugi želijo in česa ne, da bo čim manj nizov razočaranj.

Če sami ne moremo videti, kje se napoved dotika nas, je čas, da za podrobnejši odgovor povprašamo strokovnjake. Katarinini vedeževalci vam bodo podrobnejši odgovor podali že v nekaj minutah. Za vas in vaše vprašanje bodo odprli karte ter vam sporočili, kaj razkrivajo. Če želite podrobno osebno napoved, se obrnite na nanje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kako se ujemata? Ali sta prava drug za drugega? Bosta ustvarila trden odnos? Pošljite SMS s ključno besedo UJEMANJE na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!