Tarot

Razlaga kart – Brezplačno Tarot vedeževanje

SMS vedeževanje

Danes ponovno samo za vas s pomočjo tehnike Tarot vedeževanja odkrivamo sporočila, ki jih za posameznike razkrivajo karte. Sporočila, ki jih boste prebrali, so splošne narave in kažejo samo smernice, ki vrtijo vaše kolo usode. Za podrobnejšo osebno napoved ali poglobljene odgovore na vprašanja se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo razkrili prihodnost. Kako se obrnete nanje, si preberite tukaj! >>

Karta Kralj kelihov

Karta Kralj kelihov bo poudarila vaš čut za druge. Številni se bodo k vam zatekali po nasvete, ki jih boste predajali srčno in iskreno. A pri tem boste na trenutke pozabili nase, kar lahko privede do kopičenja slabe energije. Poskrbite, da se boste tudi sami odprli in ne le poskušali, kaj vam drugi govorijo oziroma vam zaupajo.

V naslednjih dneh se zazrite vase in spoznajte, kaj čutite in kaj pogrešate. Odprite se nekomu posebnemu, da ne boste le dajali podpore drugim, ampak jo bili tudi sami deležni.

Karta Ljubimca

Karta Ljubimca napoveduje preizkušnje in ovire povezane z odnosi. Razmisliti boste morali o svojih možnostih in se pripraviti na pomembne odločitve. Z razumskim pristopom boste preoblikovali odnose in ustvarili harmonijo. Z ljubljenimi osebami in sodelavci bodite jasni, ne skrivajte, kar resnično mislite in čutite.

V naslednjih dneh odločitev ne sprejemajte naglo ali le na podlagi čustvenih impulzov. Vzemite si čas in premislite, kaj točno si želite in česa ne.

Karta Hudič

Karta Hudič vas nagovarja, da sprostite energijo, ki jo zadržujete v sebi. Ne tlačite in požirajte svojih čustev, ampak jih izražajte. Soočite se z vsemi negativnimi stvarmi, ki so okoli vas, in v sebi prepoznajte moč, s katero jih boste premagali. Le tako boste tudi osebno napredovali in uspeli.

V naslednjih dneh sprejmite vse vidike svojega značaja. Ne zatiskajte si oči pred resnico, ampak se z njo pogumno soočite. Tudi vnaprej stremite k iskanju le-te.

Če sami ne moremo videti, kje se napoved dotika nas, je čas, da za podrobnejši odgovor povprašamo strokovnjake. Katarinini vedeževalci vam bodo podrobnejši odgovor podali že v nekaj minutah. Za vas in vaše vprašanje bodo odprli karte ter vam sporočili, kaj razkrivajo. Če želite podrobno osebno napoved, se obrnite na nanje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, ali se ujemata? Se sprašujete, ali vas ljubi? Bosta ustvarila trden odnos? Pošljite SMS s ključno besedo UJEMANJE na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!