Tarot

Razlaga kart – Brezplačno Tarot vedeževanje

SMS vedeževanje

Danes ponovno samo za vas s pomočjo tehnike Tarot vedeževanja odkrivamo sporočila, ki jih za posameznike razkrivajo karte. Sporočila, ki jih boste prebrali, so splošne narave in kažejo samo smernice, ki vrtijo vaše kolo usode. Za podrobnejšo osebno napoved ali za poglobljene odgovore na vprašanja pa se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo razkrili prihodnost. Kako se obrnete nanje, si preberite tukaj >>

Karta Presoja

Karta Presoja vas nagovarja k premisleku, kaj si resnično želite zase. Ustavite se za hip in razmislite, kaj je tisto, k čemur stremite in kaj vas pri tem ovira. Ne dovolite več, da bi bili zaradi strahu ali trme
prikrajšani za uspeh. Objektivno poglejte na trenutno situacijo, nato pa se odločite za spremembo.

V naslednjih dneh ostanite zvesti samemu sebi. Ne ozirajte se na druge ali kaj si želijo namesto vas. Prisluhnite sebi in svoji duši ter srcu.

 

Karta Moč

Karta Moč vas bo opomnila, da vam je na voljo več moči in poguma, kot se zavedate. Prepoznajte darove, ki se skrivajo v vas, in začnite uresničevati svoje cilje. Ne bojte se neuspeha, saj vsak poraz krepi karakter. Sprejmite priložnosti za napredek in ne zanikajte več, kako
močni ste v resnici.

V naslednjih dneh pazite, da vas ne bodo preplavile le strasti in prvinski nagoni. Ohranite stik s trdnimi tlemi, saj se tako ne boste podcenili ali precenili.

Karta Kralj mečev

Karta Kralj mečev napoveduje prevlado razuma nad željami srca. To vas bo vodilo k novim priložnostim za uspeh, vendar pazite, da ne boste postali preveč hladni ali osredotočeni le na materialno. Poiščite
ravnovesje med razumom in srcem, saj bo to pozitivno vplivalo tako na samopodobo kot na vaš odnos z drugimi.

V naslednjih dneh vztrajate pri ciljih, ki ste si jih ali še boste zastavili, a ne pozabite, kdo v resnici ste in kdo vas ves čas podpira. Ne zanemarite ljubljenih oseb, ampak se jim zahvalite za podporo.

Če sami ne moremo videti, kje se napoved dotika nas, je čas, da za podrobnejši odgovor povprašamo strokovnjake. Katarinini vedeževalci vam bodo podrobnejši odgovor podali že v nekaj minutah. Za vas in vaše vprašanje bodo odprli karte ter vam sporočili, kaj razkrivajo. Če želite podrobno osebno napoved, se obrnite na nanje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka na romantičnem področju? Se sprašujete, ali je ljubezen vzajemna? Pošljite SMS s ključno besedo LJUBEZEN na številko 3040 in odkrijte, kaj vas čaka. Odgovor boste prejeli takoj!