Tarot

Razlaga kart – Brezplačno Tarot vedeževanje

SMS vedeževanje

Danes ponovno samo za vas s pomočjo tehnike Tarot vedeževanja odkrivamo sporočila, ki jih za posameznike razkrivajo karte. Sporočila, ki jih boste prebrali, so splošne narave in kažejo samo smernice, ki vrtijo vaše kolo usode. Za podrobnejšo osebno napoved ali za poglobljene odgovore na vprašanja pa se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo razkrili prihodnost. Kako se obrnete nanje, si preberite tukaj >>

Karta Petica novcev

Karta Petica novcev v vaše življenje prinaša zavedanje, da niste sami. Ne ustrašite se izzivov, ki so pred vami, saj imate okoli sebe ljudi, ki vam bodo pomagali. Ne zapirajte se pred njimi in ne poveličujte svoje nemoči. Če boste naredili korak stran in se podali na pot, prepoznavanja lastnih darov in moči, vam bo lažje.

V naslednjih dneh resda ne boste dobili odgovorov na vsa vprašanja, boste pa spoznali, da vedno posije sonce, le odločiti se je treba in začeti verjeti vase in v ljudi, ki vas imajo radi.

Karta Luna

Karta Luna vas nagovarja, da vsako odločitev in potezo temeljito premislite. Zavedajte se, da morda vseh stvari ne vidite v pravi luči, ampak da je pogled zamegljen. Tako na poslovnem, kot ljubezenskemu področju se izogibajte sprejemanju naglih odločitev, da ne boste kasneje česa obžalovali.

V naslednjih dneh prisluhnite svoji intuiciji, prav tako pa bodite pozorni na sanje in simbole, preko katerih vam podzavest sporočite, v katero smer morate usmeriti življenje.

Karta Cesar

Karta Cesar napoveduje naval moči, s katero boste lažje izpostavili, s čim se ne strinjate in česa si ne želite več. V življenju boste začeli ustvarjati red, s katerim boste lažje dosegli želeno, pri tem pa se vedno manj ozirali na druge in ovire, ki vam jih postavljajo. Na neki način se boste osvobodili omejitev okolice.

V naslednjih dneh stremite k vzpostavitvi reda, vendar naj bo to zaradi želje po boljši organizaciji in lažjemu uresničevanju ciljev, ne pa zaradi reda samega – to ne bo dalo občutka svobode.

Če sami ne moremo videti, kje se napoved dotika nas, je čas, da za podrobnejši odgovor povprašamo strokovnjake. Katarinini vedeževalci vam bodo podrobnejši odgovor podali že v nekaj minutah. Za vas in vaše vprašanje bodo odprli karte ter vam sporočili, kaj razkrivajo. Če želite podrobno osebno napoved, se obrnite na nanje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v prihodnosti? Se sprašujete, kakšne spremembe in preobrati vas čakajo? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!