Tarot

Razlaga kart – Brezplačno Tarot vedeževanje

SMS vedeževanje

Danes ponovno samo za vas s pomočjo tehnike Tarot vedeževanja odkrivamo sporočila, ki jih za posameznike razkrivajo karte. Sporočila, ki jih boste prebrali, so splošne narave in kažejo samo smernice, ki vrtijo vaše kolo usode. Za podrobnejšo osebno napoved ali za poglobljene odgovore na vprašanja pa se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo razkrili prihodnost. Kako se obrnete nanje, si preberite tukaj >>

Karta As palic

Karta As palic v vaše življenje prinaša nove začetke in ustvarjalno domišljijo. V naslednjih dneh se boste z lahkoto prepustili toku dogajanja, saj ne boste razmišljali o omejitvah, ampak o tem, kaj vse lahko dosežete. Začeli boste premikati meje in sanjati velike ideje. Kombinacija strasti in zagona bo prinesla pozitivne učinke. Še posebej na poslovnem področju lahko pričakujete spremembo na bolje, ki bo kasneje v letu prinesla tudi dobiček.

V naslednjih dneh pazite, da ne boste izgubili trdnih tal pod nogami. Ciljajte visoko, ampak se ne izgubite v vsem tem, kar si želite doseči. Treba bo vložiti veliko truda in časa, preden boste uspešno uresničili vse želje. Pazite, da ne boste z načrti začeli, nato pa jih pustili nedokončane.

Karta Vitez kelihov

Karta Vitez kelihov napoveduje spremembe v ljubezni. Zlasti predstavnice nežnejšega spola lahko pričakujejo, da bo v njihovo življenje vstopila oseba, ki bo pustila pozitiven vtis. Sledeči dnevi bodo zelo čustveno obarvani, v ospredju bo želja po romantični ljubezni. Lahko se zgodi, da bodo odnosi, ki so bolj platonske narave, zacveteli. Začutili boste, da ste našli osebo, ki ji lahko zaupate in ste to, kar ste.

V naslednjih dneh namenite več pozornosti čustvom in dejanjem, h katerim vas bodo vodila. V svojem srcu negujte ljubezen, ki jo boste začutili, ne hitite ali poskušajte izsiliti nekaj, na kar ste pripravljeni vi, a ne vaša ljubljena oseba oziroma simpatija.

Karta Šestica novcev

Karta Šestica novcev prinaša spremembe na finančnem. Trud preteklih šestih tednov bo prinesel rezultate na katere že dlje časa čakate. Lahko boste poplačali stare dolgove in dosegli točko stabilnosti. Ker boste sami preskrbljeni, pa boste želeli pomagati tudi bližnjim pri njihovih finančnih težavah. Ti bodo zato v vas videli zelo plemenito in radodarno osebo, kar se bo pokazalo tudi v njihovem odnosu do vas. Ti vam bodo priskočili na pomoč pri težavah čustvene narave. Odnosi bodo vzajemni.

V naslednjih dneh bodite pazljivi, da ne boste preveč radodarni ali nepremišljeno delovali z denarjem. Zapomnite si: tako hitro, kot ste se znašli na boljšem položaju, tako hitro se lahko zgodi, da boste vi ponovno potrebovali pomoč in podporo drugih. Bodite premišljeni.

Če sami ne moremo videti, kje se napoved dotika nas, je čas, da za podrobnejši odgovor povprašamo strokovnjake. Katarinini vedeževalci vam bodo podrobnejši odgovor podali že v nekaj minutah. Za vas in vaše vprašanje bodo odprli karte ter vam sporočili, kaj razkrivajo. Če želite podrobno osebno napoved, se obrnite na nanje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v ljubezni? Se sprašujete, ali sta za skupaj? Pošljite SMS s ključno besedo UJEMANJE na številko 3040 in odkrijte, kaj vas čaka. Odgovor boste prejeli takoj!