Tarot

Razlaga kart – Brezplačno Tarot vedeževanje

SMS vedeževanje

Danes ponovno samo za vas s pomočjo tehnike Tarot vedeževanja odkrivamo sporočila, ki jih za posameznike razkrivajo karte. Sporočila, ki jih boste prebrali, so splošne narave in kažejo samo smernice, ki vrtijo vaše kolo usode. Za podrobnejšo osebno napoved ali za poglobljene odgovore na vprašanja pa se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo razkrili prihodnost. Kako se obrnete nanje, si preberite tukaj >>

Karta Vitez palic

Karta Vitez palic prinaša v vaše življenje domišljijo in ustvarjalnost. Odprle se bodo številne priložnosti, s katerimi boste lahko naredili večje premike. Če dlje časa razmišljate o selitvi, krajšem potovanju ali oddihu, vam bodo prihajajoči dnevi to omogočili. V vas se bo kopičilo hrepenenje po avanturah in novih doživetjih. Enaka želja se bo pojavila tudi v ljubezni. Začutite lahko, da potrebujete nekaj več. Zlasti na nežnejši spol bodo moški naredili večji, nepozaben vtis.

V naslednjih dneh pazljivi, da vas želja po prekinitvi ustaljenih navad, ne bo drago stala. Hitro se lahko zgodi, da vam bodo čustva spodnesla trdna tla pod nogami. Pri večjih odločitvah si vzemite čas za premislek in ne hitite.

Karta Šestica kelihov

Karta Šestica kelihov nakazuje, da bodo prihajajoči dnevi obarvani z obujanjem preteklosti. V vaše življenje se bodo vrnile želje, najverjetneje iz časa otroštva oziroma mladosti. Dobili boste priložnost, da jih uresničite tukaj in zdaj. Lahko boste ovrednotili stare izkušnje in drugače pristopili k uresničevanju ciljev. Lažje boste našli ravnovesje med srcem in razumom. Čutili boste zaupanje vase in v prihodnost.

V naslednjih dneh bodite pozorni, da se ne boste izgubili v obujanju preteklosti. Z ravnovesjem se boste izognili nostalgičnim občutkom, ki lahko vodijo k zatiskanju oči, kaj se trenutno dogaja z vami in okoli vas.

Karta Trojka novcev

Karta Trojka novcev vas nagovarja, da razmislite o svojem delu, o zastavljenih ciljih in željah. Zdaj je idealen čas, da stvari poženete v tek in dokončate t.i. prvo fazo. Vaš trud bo nagrajen z materialnimi nagradami in pohvalami, ki vam bodo nudile potrditev, da ste na pravi poti. Zadovoljstvo boste dosegli z osebnim znanjem in vztrajnostjo, navdal vas bo tudi občutek ponosa. Slednje boste zaznali tudi s strani bližnjih, ki vam bodo ves čas stali ob strani, ne glede na ovire, s katerimi se boste srečali.

V naslednjih dneh ne pozabite, da boste morali vložiti še veliko truda in energije, preden boste dokončno uresničili zastavljene cilje. Bodite objektivni, ne precenjujte svojih sposobnosti niti koliko časa imate na voljo, da kaj uresničite.

Če sami ne moremo videti, kje se napoved dotika nas, je čas, da za podrobnejši odgovor povprašamo strokovnjake. Katarinini vedeževalci vam bodo podrobnejši odgovor podali že v nekaj minutah. Za vas in vaše vprašanje bodo odprli karte ter vam sporočili, kaj razkrivajo. Če želite podrobno osebno napoved, se obrnite na nanje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v ljubezni? Se sprašujete, ali vas ljubi? Pošljite SMS s ključno besedo LJUBEZEN na številko 3040 in odkrijte, kaj vas čaka. Odgovor boste prejeli takoj!