Tarot

Razlaga kart – Brezplačno Tarot vedeževanje

SMS vedeževanje

Danes ponovno samo za vas s pomočjo tehnike Tarot vedeževanja odkrivamo sporočila, ki jih za posameznike razkrivajo karte. Sporočila, ki jih boste prebrali, so splošne narave in kažejo samo smernice, ki vrtijo vaše kolo usode. Za podrobnejšo osebno napoved ali poglobljene odgovore na vprašanja se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo razkrili prihodnost. Kako se obrnete nanje, si preberite tukaj! >>

Karta Visoka svečenica

Karta Visoka svečenica v vaše življenje prinaša element skrivnostnosti. Težje boste prebrali, kaj si drugi mislijo, tudi svoji intuiciji ne boste najlažje prisluhnili. Raje kot na občutke se v tem obdobju obrnite na razum, saj boste tako hitro spoznali, kaj se dogaja in na kaj morate biti bolj pozorni, da boste uspeli.

V naslednjih dneh ne sprejemajte naglih odločitev, prav tako pa bodite pazljivi, da se ne boste burno odzvali. Čustva bodo močna in lahko hitro popeljejo v neprijetne situacije.

Karta Kralj novcev

Karta Kralj novcev bo pokazala, na katerih področjih se morate bolje izražati in pokazati, kaj čutite. Naj vam ne bo nelagodno ob tem, kar se v vas dogaja. Sprejmite svoja čustva in svojo ženstvenost. Ste pred lepimi izkušnjami, če se boste odprli in za spremembo sami nekomu zaupali, kaj se z vami dogaja.

V naslednjih dneh ne prevzemite vloge poslušalca, ampak se z nekom iskreno pogovorite. Ne tlačite in ne požirajte občutkov, da se ne bo v vas začela kopičiti negativna energija.

Karta Cesarica

Karta Cesarica vas nagovarja k dejanjem. Zdaj je čas, da se lotite nečesa novega. Začnite izpolnjevati svoje potenciale in prepoznajte, kako močni ste. Vzemite si čas, saj ste zdaj šele na začetku poti, kjer gradite svoje temelje za prihodnost. Pripravite se na naval ustvarjalne energije, ki vam bo odprla oči k novemu svetu.

V naslednjih dneh se ne zavirajte oziroma ne zavirajte svoje ustvarjalnosti. Izrazite svoje ideje, zapišite jih. Če ne zdaj, vam bodo kasneje še kako prišle prav.

Če sami ne moremo videti, kje se napoved dotika nas, je čas, da za podrobnejši odgovor povprašamo strokovnjake. Katarinini vedeževalci vam bodo podrobnejši odgovor podali že v nekaj minutah. Za vas in vaše vprašanje bodo odprli karte ter vam sporočili, kaj razkrivajo. Če želite podrobno osebno napoved, se obrnite na nanje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v prihodnosti? Se sprašujete, kakšne spremembe in preobrati vas čakajo? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!