Tarot

Razlaga kart – Brezplačno Tarot vedeževanje

SMS vedeževanje

Danes ponovno samo za vas s pomočjo tehnike Tarot vedeževanja odkrivamo sporočila, ki jih za posameznike razkrivajo karte. Sporočila, ki jih boste prebrali, so splošne narave in kažejo samo smernice, ki vrtijo vaše kolo usode. Za podrobnejšo osebno napoved ali poglobljene odgovore na vprašanja se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo razkrili prihodnost. Kako se obrnete nanje, si preberite tukaj! >>

Karta Trojka kelihov

Karta Trojka kelihov predstavlja obilje. Čaka vas zelo plodno obdobje, v katerem boste lažje izražali svoje občutke in se sporazumevali z drugimi, še posebej s tistimi, ki so vam pomembni. Druge boste znali spodbuditi in jih pripeljali to otipljivih rezultatov. V tek boste pognali nekaj, kar bo kasneje v prihodnosti prineslo odlične rezultate.

V naslednjih dneh bodite pozorni, da ne boste izdali vsega, kar čutite in mislite. Ohranite mero skrivnostnosti, saj boste s tem lažje ohranili nadzor nad dogajanjem.

Karta Hudič

Karta Hudič vas nagovarja, da spustite energijo, ki jo zadržujete v sebi. Ne bodite ujetnik svojih čustev in misli. Imate moč, da se rešitev vseh okov. Začnite pa pri sebi. Otresite se strahov pred neuspehom in uspehom. Soočite se s trenutnim dogajanjem in svojo energijo usmerite v dobro. Temu bosta sledila napredek in rast.

V naslednjih dneh poskrbite, da bosta praktičnost in smisel za humor v ospredju. Pozitivna naravnanost in delo vas bosta spodbudila in vodila k sprejemanju pomembnih odločitev zase in prihodnost.

Karta Kralj mečev

Karta Kralj mečev v vaše življenje prinaša previdnost in celovito razmišljanje. Čustva boste postavili na stranski tir in se podali na uresničevanje ciljev. Pri tem boste soočeni s pomembnimi izbirami, ki bodo vplivale na nadaljnje rezultate. Tega se ne ustrašite, saj vas bo temeljit premislek in analitičen pristop vodil k preobratu na bolje.

V naslednjih dneh pazite, da ne boste ljubljenih oseb potiskali stran od sebe. Osredotočenost na doseganje želja lahko v drugih vzbudi mišljenje, da ste postali preveč hladni in čustveno zaprti.

V naslednjih dneh bodite pazljivi, da ne boste preveč radodarni ali nepremišljeno delovali z denarjem. Zapomnite si: tako hitro, kot ste se znašli na boljšem položaju, tako hitro se lahko zgodi, da boste vi ponovno potrebovali pomoč in podporo drugih. Bodite premišljeni.

Če sami ne moremo videti, kje se napoved dotika nas, je čas, da za podrobnejši odgovor povprašamo strokovnjake. Katarinini vedeževalci vam bodo podrobnejši odgovor podali že v nekaj minutah. Za vas in vaše vprašanje bodo odprli karte ter vam sporočili, kaj razkrivajo. Če želite podrobno osebno napoved, se obrnite na nanje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v ljubezni? Se sprašujete, ali sta za skupaj? Pošljite SMS s ključno besedo UJEMANJE na številko 3040 in odkrijte, kaj vas čaka. Odgovor boste prejeli takoj!