Tarot

Razlaga kart – Brezplačno Tarot vedeževanje

SMS vedeževanje

Danes ponovno samo za vas s pomočjo tehnike Tarot vedeževanja odkrivamo sporočila, ki jih za posameznike razkrivajo karte. Sporočila, ki jih boste prebrali, so splošne narave in kažejo samo smernice, ki vrtijo vaše kolo usode. Za podrobnejšo osebno napoved ali poglobljene odgovore na vprašanja se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo razkrili prihodnost. Kako se obrnete nanje, si preberite tukaj! >>

Karta Cesarica

Karta Cesarica vas bo napolnila z novo energijo in čustvenim ravnovesjem. Vaše prizadevanje bo obrodilo sadove, polni boste novih idej in načrtov. Sprejeli boste stare napake in nepravilne odločitve. Osebno boste zrasli in se podali na novo pot. Čaka vas obdobje dajanja in sprejemanja ter razjasnjevanja.

V naslednjih dvanajstih dneh poskrbite, da boste razvijali, da ne boste ostali na eni točki. Pretrgajte slabe vzorce razdajanja, še posebej na področju ljubezni.

Karta Desetica kelihov

Karta Desetica kelihov k vam prinaša zadovoljstvo in pomirjenost. Vaše finančno področje se bo uredilo, sreča bo materialno otipljiva. Tudi znotraj sebe boste začutili celovitost in navdušenje, ki ju boste odsevali na vseh življenjskih področjih. Strasti v vas se bodo povečale, zlasti v ljubezni lahko pričakujete čustveno prebujenje.

V naslednjih desetih dneh bodite pazljivi, da se ne boste spozabili in si naložili preveč obveznosti. Ohranite ravnovesje med tem, kaj si želite uresničiti in koliko energije imate.

Karta Dvojka palic

Dvojka palic simbolizira ravnotežje. Pred vami je obdobje, v katerem boste lažje prevzeli odgovornost za svoja dejanja in se premaknili v novo smer. Manj bo strahu pred napakami in slabimi odločitvami. V sebi boste začutili harmonijo, na splošno se boste počutili bolj neodvisni. Znebili se boste vseh dvomov in negativnosti.

V naslednjih dveh dneh bodite pozorni na svoje misli in želje. Ne bojte se lastne moči, saj ste na poti k harmoniji, notranji uglašenosti in suverenosti.

V naslednjih dneh ne pozabite, da boste morali vložiti še veliko truda in energije, preden boste dokončno uresničili zastavljene cilje. Bodite objektivni, ne precenjujte svojih sposobnosti niti koliko časa imate na voljo, da kaj uresničite.

Če sami ne moremo videti, kje se napoved dotika nas, je čas, da za podrobnejši odgovor povprašamo strokovnjake. Katarinini vedeževalci vam bodo podrobnejši odgovor podali že v nekaj minutah. Za vas in vaše vprašanje bodo odprli karte ter vam sporočili, kaj razkrivajo. Če želite podrobno osebno napoved, se obrnite na nanje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v ljubezni? Se sprašujete, ali vas ljubi? Pošljite SMS s ključno besedo LJUBEZEN na številko 3040 in odkrijte, kaj vas čaka. Odgovor boste prejeli takoj!