Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva snežak, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa dajte na plano nekoliko več svoje igrivosti, spontanosti in situacije boste videli še z drugega zornega kota.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšno bo leto 2021 in kje se skrivajo sladki  trenutki življenja? Potem klikni tu in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila snežakov.

Sporočilo pod številko 1

Prišli boste na točko, kjer boste lažje izražali svoje upe želje in pričakovanja. Tudi tiste, katere ste vse do zdaj skrbno skrivali v sebi in jih niste želeli ali pa niste znali ubesediti. Z močnimi energijami in odločnostjo se boste počasi osvobodili vseh okov preteklosti, ki vas držijo samo na eno točki in začeli boste biti bolj pozorni na to, kaj se dogaja okoli vas. Na nekoga boste naredili vtis.

Zavedati se boste začeli, da vsi niso tako zelo iskreni do vas, kot bi si sami želeli in da boste morali biti v prihodnje nekoliko bolj pozorni na to, koliko energije vlagate v druge, kaj pa dobite v zameno.

Sporočilo pod številko 2

V tem obdobju boste pokazali nekoliko več motivacije in le-ta vas bo pripeljala na točko, ko sebe ne boste več postavljali v ozadje, ampak boste sebe postavili kot glavno in ključno prioriteto. Zavedati se boste začeli, da če sami ne boste začeli vlagati vase, tega ne bo mogel narediti nihče namesto vas. To bo obdobje, ki bo predstavljalo dolgoročno zelo pomemben korak za vas. Le pogumno!

Morda na prvi pogled ljudje okoli vas ne bodo razumeli te preobrazbe in vas bodo začeli jemati kot nekoliko preveč sebično osebo. A naj vas to ne zmede, takega mnenja bodo samo tisti, ki od vas vedno znova pričakujejo določene usluge.

Sporočilo pod številko 3

Nevede boste v novo leto stopili z občutkom, da vaši prijatelji, sorodniki ali pa sosedi korakajo vedno znova pred vami, da so na boljšem kot pa vi sami. A zdaj ne bo časa za to, da svojo pozornost usmerjate vanje, ampak vase. Obstali boste na točki, kjer boste lahko pozornost usmerili v stvari, ki so vam pomembne in s tem boste morali stopiti izven dosedanjih svojih okvirjev.

Ključno je, da to navado primerjanja z drugimi pustite za seboj, kajti s tem ne naredite ničesar pozitivnega zase, ampak samo poskrbite za to, da ste izčrpani, ni pa nikakršnih rezultatov. Zdaj bo čas za dejanja, kajti imate več potenciala, kot si predstavljate.

Sporočilo pod številko 4

V ospredju bodo prav posebni občutki in prisluhniti boste morali svoji duši, ki bo hrepenela po tem, da se boste izražali na nekoliko bolj lahkoten in ustvarjalen način. Prav je, da tokrat poudarite nekoliko več drznosti in se poskusite v nečem, kar si želite že dlje časa, a ste s tem vse do zdaj odlašali in si govorili, da ni pravi čas. Zdaj naj vas vodi misel: »Kdaj, če ne zdaj?« Ne prelagajte stvari!

Pri vsem tem bo ključno, da nujnih stvari oziroma odgovornosti ne prelagate na druge, ampak da ujamete val življenja, na katerem boste uspešno usklajevali vsa področja s svojimi interesi hkrati.

Ob snežaku se zagotovo spomnite na brezskrbne dni, kjer ste lahko s svojimi prijatelji tekmovali, kdo bo postavil največjega snežaka, se kepali ali uživali v drugih zimskih vragolijah. Zdaj pa lahko kot opomin, da še vedno lahko obudite otroka v sebi, sami postavite snežaka, ali pa k temu spodbudite otroka, vnuka… Spoznali boste, da še vedno lahko uživate v zimskih dneh, le če razmere to dopuščajo. Če snega ni, pa lahko zimsko vzdušje podoživite z risanjem, slikanjem zimske pokrajine, snežakov. Prepustite se ustvarjalnosti.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, ali se ujemata? Se sprašujete, ali vas ljubi? Bosta ustvarila trden odnos? Pošljite SMS s ključno besedo UJEMANJE na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!