Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno posebno sporočilo skriva balon, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa bodite pozorni, da v prihodnjih dneh ne boste dajali pozornosti samo na dogajanje okoli vas, ampak bodite pozorni, da vzdržujete pozitivne misli.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšen bo začetek leta in kje se skrivajo čudoviti trenutki življenja? Preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila balonov.

Sporočilo pod številko 1

Radost, sreča in brezskrbnost bodo v prihajajočem obdobju napolnili vaš vsakdan in vas obdali s pozitivnimi, optimističnimi energijami. Ne boste potrebovali veliko, da bi našli to srečo. Lahko bi rekli, da boste le-to iskali v majhnih, vsakdanjih stvareh. Zato boste tudi zelo priljubljena družba oziroma se bodo drugi zelo radi zatekali v vašo bližino, kajti tudi njih boste napolnili z upanjem, vero v boljšo prihodnost.

Pri vsem tem je ključno, da se ne zatekate k idealiziranju, ampak da vseeno z nogami trdno ostajate na realnih tleh, kajti le tako boste lahko izražali celotno pristnost in ta radost ne bo samo kratkotrajna, nekajdnevna.

Sporočilo pod številko 2

V sebi boste začutili močne energije, ki vas bodo usmerile predvsem na pot, kjer se boste morali spopasti z ovirami in bremeni, katerih ste se vse do zdaj izogibali. Začeli se boste zavedati, da se ne smete zatekati k mislim na preteklost, ter da če ne želite vseh teh bremen potegniti v novo leto, se boste morali vsega lotiti nekoliko bolj organizirano, odločno. To bo čas, ko boste reorganizirali finance in dorekli stvari v poslu.

Zelo pomembno je, da se vsega tega lotite z veliko mero organizacije in potrpljenja, kajti zavedati se boste morali, da vsega ne bo mogoče urediti kar čez noč in zato bo zelo pomembno, da tu poslušate sebe, svoj razum.

Sporočilo pod številko 3

Imeli boste občutek, da okolica vedno znova nekaj zahteva od vas, da zelo pritiskajo na vas oziroma da se vedno znova znajdete na točki, kjer morate sami opravljati delo namesto drugih oziroma popravljati stvari za drugimi. Zato se boste v tem obdobju bolj zatekali k temu, da poiščete osebni mir, spokojnost in da se ponovno vrnete k pristnemu jazu. V svoj vsakdan boste vpeljali nove rutine.

Pomembno je, da se zavedate, da boste do osebne harmonije najlažje prišli tako, da vnesete v svoj vsakdan nove dejavnosti, ki so povezane z meditacijo, jogo, prebiranjem knjig ali kakšno drugo stvarjo, ki vas napolni s pozitivo, razbremeni.

Sporočilo pod številko 4

Zavedati se boste začeli, da ste se v preteklosti preveč obremenjevali z nepotrebnimi stvarmi, zato boste zdaj popolnoma se prepustili toku in plavali z njegovim ritmom. S tem boste s svojih ramen odvrgli nepotrebna bremena in pa se osredotočili na ta trenutek, na »tukaj in zdaj«. Zato boste delovali veliko bolj samozavestno, odločno in pa kos boste vsakemu izzivu, ki vam v tem obdobju prekriža vašo pot.

Prav je, da se zavedate, da se pri vsem tem ne izogibate odgovornostim in ne bežite pred le-temi, ampak da si znate postaviti meje in svojo energijo usmeriti v stvari in dejanja, ki so resnično pomembna in pozitivno vplivajo na vas.

Balone uporabljamo ob različnih priložnostih in največkrat le-te povežemo z rojstnodnevnimi zabavami, porokami ali drugimi slavji, kjer je prisotnih več ljudi. Zato naj vam bodo baloni v opomin, da si morate v teh dneh, ki so pred vami, vzeti nekoliko več časa za slavje, zabavo, ter vsak dan zaužiti z veliko žlico, biti hvaležni za vsak dan posebej. Tudi če v določenem dnevu ni posebnega praznika, dogodka, poskrbite, da le-tega zapomnite po nečem. Kajti čas hitro beži mimo in tega se ljudje prevečkrat zavedajo prepozno!

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v prihodnosti? Se sprašujete, kakšne spremembe in preobrati vas čakajo? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!