Napoved

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva simbol sonca in lune, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato razmislite o tem, kdo ste in kaj si želite postati.
Te zanima podrobnejši vpogled v prihodnost in kaj vse ti še prinaša začetek leta 2023? Potem hitro klikni sem in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila simbolov sonca in lune.

Sporočilo pod številko 1

V ospredje boste dali svoje upe, pričakovanja cilje in pa načrte, ki ste jih do zdaj spretno prelagali na kasnejše obdobje. Ključno je, da na vse zastavljeno pogledate s sedanjega zornega kota in ugotovite najprej, ali so vaše prioritete še enake, kot so bile. Vsega se lotite taktično in premišljeno, ker se bodo le tako začeli kazati rezultati. Le-ti bodo zelo postopni, zato ne obupajte kar takoj, če vse ne bo šlo tako hitro, kot ste si zadali.

Pri vsem tem pa boste morali predvsem paziti na to, da se ne boste samo zagledali vase in v svoje cilje, ker boste imeli okoli sebe osebe, ki jim bi bilo dobro prisluhniti. Potrebovali bodo vašo moč, vašo spodbudo.

Sporočilo pod številko 2

Vso svojo pozornost boste usmerili v sedanje obdobje, kajti v sebi boste začutili močno potrebo po tem, da se izkažete in dokažete. Ne bo vas gnala finančna ali materialna želja po stabilnosti, ampak se boste tu bolj usmerili v to, da se izkažete v smislu pomoči sočloveku ali pa živalim. Vedeli boste, da boste s tem največ naredili, da se tudi sami notranje malce pomirite in pa to vas bo veliko bolj notranje izpopolnilo kot karkoli drugega.

Pazite pa, da v vsej tej želji po pomoči ne boste naivno pristopali do ljudi, kajti vsi ne bodo tako zelo iskreni, kot bi si sami želeli. Zato preden pomagate, premislite ali gre za višje dobro ali gre pomoč v napačne roke.

Sporočilo pod številko 3

Pred vami je obdobje, kjer boste veliko svoje energije usmerili v odnose in pričakovanja na tem področju. Izogibajte se nejasnim in površinskim odnosom, ki bi vas lahko zlahka popeljali na stran pota, ki vas ne bi vodila do sreče. Bodite iskreni tako do sebe kot tudi do bližnjih in sproti dorecite zadeve. Le tako se boste izognili ljubosumju in pa energijam, ki bi lahko negativno vplivale na razvoj odnosov.

Ker vas bodo oblegale nekoliko težje energije, se izogibajte hitrim in nepremišljenim odločitvam na tem področju. Postopajte celovito in odločitve, situacije raje prespite, ker boste s spočitimi mislimi lažje se pravilno odločali.

Sporočilo pod številko 4

Pred vami je zelo razgibano obdobje, kjer si boste morali priznati, da bo v vaše življenje treba vnesti nekaj sprememb, novosti. Predvsem velik poudarek naj bo na vaših osebnih ciljih in pričakovanjih, kajti zdaj ste velikokrat hodili po poznanih, uhojenih poteh, ki vas niso vodile do njih. Čas je, da tvegate, da stopite na novo pot in se prepustite v življenju, da vas le-ta zanese novim spoznanjem naproti. Čas je ugoden za ljubezenski preobrat.

Paziti boste morali, da ne boste preveč časa zapravili z oklepanjem preteklosti, kajti čas bo za nova spoznanja, nove izkušnje, ki bodo obogatile vašo podobo in ki vam bodo dale nov pečat. Ostanite pa na tej poti zvesti sebi, ne podrejajte se ljudem, ki vam bodo prekrižali pot.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v ljubezni? Se sprašujete, ali vas ljubi? Pošljite SMS s ključno besedo LJUBEZEN na številko 3040 in odkrijte, kaj vas čaka. Odgovor boste prejeli takoj!