Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva simbol, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa premislite ali so vaši osebni cilji zastavljeni v pravo smer in pri tem poslušajte svojo intuicijo.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšno bo prihajajoče obdobje in kje se skrivajo nepozabni trenutki življenja? Potem klikni tu in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila simbolov.

Sporočilo pod številko 1

V ospredje bo stopil vaš perfekcionizem, zaradi katerega boste dajali pozornost na vsak detajl in na vsako malenkost, ki se bo dogajala okoli vas. Tako od sebe kot tudi od okolice boste pričakovali zelo veliko. Energijo in pozornost boste vložili v stvari, ki ste jih do zdaj potiskali na stranski tir in to drznost, odločnost bodo opazili tako bližnji kot tudi osebe, s katerimi ste poslovno povezani.

Pazite pa, da vas ta želja po popolnosti ne bo vodila v točko, kjer boste preveč časa zapravili za analiziranje in pa kjer boste od sebe preprosto zahtevali preveč. Čas bo ugoden za posel, finance, neugoden pa za počutje.

Sporočilo pod številko 2

Izstopale bodo močne in čustvene energije, s katerimi boste na dogajanje okoli sebe zrli skozi rožnata očala in zato boste zelo nagnjeni k temu, da določene situacije ne vidite v realni podobi oziroma da stvari idealizirate. V odnosih bo treba uskladiti in harmonizirati tako vašo čustveno kot tudi razumsko plat, kajti tako se boste lažje približali ljubljeni osebi in odnos dorekli, vnesli novosti in svežino.

Zelo pomembno je, da se na tej točki življenja ne primerjate z drugimi, ampak ujemite neko svojo harmonijo, zavedajte se svoje pozitivne vibracije in s tem bodo sledili pozitivni ljubezenski premiki, zadovoljstvo.

Sporočilo pod številko 3

Energije in pozornost v prihajajočem obdobju boste razpršili v več stvari hkrati in zato bi lahko rekli, da v nobeno situacijo ne boste vlagali 100 % sebe. Dobro bi bilo, da se na določeni točki vseeno ustavite in si začrtate bolj jasno pot, rdečo nit, kaj si želite doseči. Tako boste veliko bolj produktivni in pa svoje energije boste usmerjali samo v stvari, kjer bo dejanski potencial za napredek, uresničitev.

Ključno je, da v tej situaciji ne delujete površno, kajti v svoji zagnanosti bi lahko nevede le sprejeli odločitve, ki bi se na dolgi rok izkazale kot ne najbolj smiselne in vse to tudi obžalovali.

Sporočilo pod številko 4

Obkroženi boste z osebo, s katero bosta imeli nekakšen toplo-hladen odnos in ne boste vedeli, v katero smer bi bilo najbolje peljati to vez. Spraševali se boste, ali lahko tej osebi zaupate ali ne, kam vse skupaj vodi. Zato je smiselno, da se s to osebo soočite in jo postavite pred dejstva. Le tako boste videli, kakšni so resnični nameni te osebe in ali sta si skladna/skladni v tolikšni meri, kot ste pričakovali.

Torej komunikacija in direktnost bosta v odnosih igrali ključno vlogo, a zavedajte se, da preden karkoli rečete, bi bilo smiselno premisliti. Pazite, da ne boste nevede s svojimi besedami užalili okolice.

Simboli s fotografije so si po obliki enaki, razlikujejo pa se po barven spektru, ki ga nosijo. Zato naj vam bodo le-ti v opomin, da so barve v življenju zelo pomembne, kajti imajo določen vpliv, lahko pa tudi marsikaj povedo o vas, vašem značaju. Barve imajo velik pomen tudi na energije vašega doma. Zato če želite preveriti, kakšne energije prevladujejo pri vas doma, le pišite in skupaj bomo (po feng shui metodi) očistili energije doma in preverili, katere barve je treba vnesti v določen prostor.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v prihodnosti? Se sprašujete, kakšne spremembe in preobrati vas čakajo? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!